εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ συνεχώς λες ότι είσαι μια χαρά, όμορφη κτλ κτλ μετά φοβάσαι ότι όλοι σε βλέπουν άσχημη. και δεν καταλαβαίνω... όντως σε βλέπεις όμορφη? ή μήπως τελικά κατά βάθος πιστεύεις ότι είσαι άσχημη και ότι θα το δουν και οι άλλοι?Quote:
Originally posted by afrula
βλεπω καθε μερα ασχημους ανθρωπους κοπελες ανδρες αλλα μαλλον οχι ομορφους γιατι ασχημος δε πιστευω οτι υπαρχει.Αλλα ειναι στη τριχα ,με το χαμογελο, με τους φιλους και φιλες και ζουν ΤΗ ΖΩΗ!!Εγω αντιθετα θα εβλεπες μια χαρα κοπελα 2 μετρα να τριγυρναει με μια φορμα με ματια κλαμμενα και κουρασμενα και φοβισμενη και χαμενη μεσα στο κοσμο.Αμαρτια δεν ειναι??????Τη Δευτερα αρχιζω ψυχοθεραπεια θα γυρισω πισω τελικα Αθηνα γιατι οι γονεις μου ειδαν ξαφνικα οτι κατι δε παει καλα με εμενα πως το παθαν δε ξερω και αρχιζω ψυχοθεραπεια petran .Εχει παρει το ιστορικο και αρχιζουμε πραγμα που επρεπε να γινει κατευθειαν οταν βγηκα απο το κ...νοσοκομειο!!!!ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΣΤΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!Ζηταω πολλα παιδια???:(
πάντως το όμορφο και το άσχημο (πλην εξαιρέσεων) είναι και λίγο υποκειμενικά. δηλαδή σε κάποιους θα αρέσεις, σε κάποιους άλλους όχι. και φυσικά να ξέρεις ότι για όσους σε αγαπάνε θα είσαι πάντα η πιο όμορφη κοπέλα.