Καλημέρα.....!!!! σήμερα ξύπνησα με έντονη αδυναμία χερι -ποδι και μόλις πηγα να σηκωθώ δεν μπορούσα να περπατήσω... αρχισε μετα να μουδιάζει και η γλώσσα μου εκεί με αποτελιωσε έντελως... κρατησε ελάχιστα δευτερόλεπτα η λεπτά ουτε καν θύμαμαι απλά τρομαξα υπερβολικά εκινει την ώρα ακομα δεν εχω συνέλθει τελείως.... δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθα δεν μπορω να ξεχωρίσω αν αυτό ειναι κριση πανικού γιατί γενικα κρίση πανικού εχω να πάθω πολλα χρόνια... απλα τον τελευταίο καιρό έχω φόβο οτι κατι θα πάθω και ολο αυτο μου εχει βγάλει μαλλον ψυχοσωματικά συμπτώματα... σε νευρολογο που ειχα παει πάντως μου είπε οτι δεν θα πάθω τπτ βλέποντας μια μαγνητική τομογραφία που ειχα κανει 2 χρόνια πριν... δεν επερνα τοτε κανένα φάρμακο μετα άρχισα τα Xanax και πραγματικά μονο που τα περνώ μακροχρόνια φοβάμαι πολυ.... δεν μπορώ να τα κόψω.... άρχισα να σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετα το σημερινό να πάρω απο μόνος μου τα αντικαταθλιπτικά που επερνα παλιά... γιατί αυτο το brintellix με χάλασε πολυ και είχα ναυτία και ταση προς εμετό... θέλω να δω με το cipralex μίας και αυτο το επερνα 8 χρόνια και με ειχε βοηθήσει να ειμαι καλα... εχω ακομα αρκετά κουτιά απο το φάρμακο τα οποία δεν έχουν λήξη.. αν μιλήσω με τον γιατρό μου δεν θα συμφωνήσει να πάρω αντικαταθλιπτικά αφού λέει οτι με το Xanax είμαι οκ αλλά σοβαρά οσο δυνατός και αν είμαι και το ρίχνω στην τρέλα η κατάσταση προχώρησε πολύ άσχημα δεν είναι λύση να περνώ Xanax κάθε 5 ώρες... γιατί περίπου τοσο κρατάει η δραση του και δεν νε πιάνει πλέον καλα και μάλλον αυτη είναι η αιτία του ανχους... αυτά τα φάρμακα της κατηγορίας βενζοδιαζεπίνες ειναι καταστροφή.... σου έρχεται το ανχος 30 φορές χειρότερο στο τέλος.....