την οικονομια θα τη βασισουν σε αυτουσ που καθονται ειναι περισσοτεροι θα καθομαστε ολοι
Printable View
την οικονομια θα τη βασισουν σε αυτουσ που καθονται ειναι περισσοτεροι θα καθομαστε ολοι
ως τωρα διαφημιζετε συνεχως οτι κανετε αναβαθμισεις δικτυων απο το 1G το πηγατε στο 2G μετα στο 3G και μετα στο 4G ενω υποστηριζετε οτι το δικτυο δεν αντεχει και αν νομιζετε οτι θα δουλεψετε εμενα ενω ξερετε οτι γενηθηκα με καποια φωτηση να βλεπω περισσοτερα απ τους αλλους διαλεξατε το λαθος ατομο για να νομιζετε ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙΡΕΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΥΡΙΟΙ ΙΠΠΟΙ προγραματων οστε μετα να τα κανει οτι θελει ο καθενας που εχει ελαχιστες γνωσεις απο χακερ και μετα παριστανετε οτι μας προστατευετε με αντιβαιρους οπως προβλεπει η συμφωνια που εχετε κανει ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΗΓΙΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ εχει καπιο νοημα αυτο και μετα μας τα παιρνετε με αντιβαιρους που υποτιθετε οτι μας προστατευουν οταν μου εμφανιζει παραθυρο για να γραψω οποτε θελει? εμεις δηλαδη ειμαστε οι @@@ που πληρωνουμε μια ζωη ενω εσεις μαζευετε λεφτα για τις επομενες 10 ζωες ετσι για να κανετε επιδειξη δυναμης για ΑΥΤΟΣ ειναι ο μονος σκοπος σας να κανετε διαγωνισμο για το πιος εχει τα περισσοτερα εκατομυρια ενω απ το κοσμο θελετε να παρετε και το τελευταιο σεντς παριστανοντας τους φιλανθρωπους ενω ειστε το ακριβως αντιθετο
ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ? ΤΟΣΟ καιρο σε προειδοποιω να με αφησεις ησυχο γιατι ξερω ποιος εισαι και συνεχιζεις το χαβα σου εχεις αμολησει παντου συνεργατες σου οπου και να παω αφου εσυ με εξαναγκαζεις να ασχολουμε μαζι σου ΤΟΣΟ ΚΟΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΚΑΨΟΥΡΑ? δε σε γουσταρω πως το λενε δε το καταλαβαινεις με τιποτα? αν θες να βρεις @@@@ να τον κανεις οτι θες λοιπαμαι δεν ειμαι εγω αυτος και στην αρχη δεν ειχα καταλαβει τι ακριβως συμβαινει αν νομιζες οτι ειχα δεχτει τη κατασταση αυτη ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΑ απλα δεν ηξερα τι εβλεπα ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΩ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ βρες επιτελους ενα @@ να τον κανεις οτι θες και ασε με ησυχο δε προκειτε να σε δεχτω αν αυτο νομιζεις το μονο που πετυχαινεις ετσι ειναι να με εξαγριωνεις και να μιλαω συνεχως εκτος αν εχεισσ καποιο προβλημα μαζοχισμου και ετσι τη βρισκεις
επισης απο ενα σημειο που περναγα συνεχως στην αθηνα παρατηρουσα ενα περιεργο μαγαζι που καθε φορα που περναγα απο κει παρατηρουσα τα γραματα στο τηλεφωνο μου να μετακινουνται μονα τους και μολις αρχισα να το λεω αυτο παντου το μαγαζι αυτο εκλεισε και στη θεση του εμφανιστηκε αλλο μαγαζι που ΝΟΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ επειδη δε μιλαγα γιατι ηθελα να δω ως που θα φτασεις και δε σου ζητω να ντραπεις για ολα αυτα γιατι ντροπη δεν εχεις ουτε ιχνος αλλα αν νομιζεις οτι θα συνεχισεις να με ενοχλεις και εγω θα κανω γαργαρα οσα κανεις εσυ και οι συνεργατες σου που τους απλωσες παντου ακομα και στο εξωτερικο δε προκειται να κλεισω το στομα μου ακομα και αν τα παραθυρα για να γραφω εμφανιζονται οποτε θελουν σε αντιθετη περιπτωση θα βρω αλλο υπολογιστη και θα συνεχισω το ψαλτιρι και θα κανω αυτη τη δουλεια συνεχως μεχρι να με αφησεις ησυχο και αν νομιζεις οτι θα με τρελανεις αυτο ξεχασε το δεν υπαρχει κανενας που να εχει τη δικη μου τρελα και αμα θες να αρχισω να μιλαω και για τα υπολυπα θα το κανω και αυτο σε λιγο αν νομιζεις οτι τα ειπα ολα τοσο καιρο κανω υπομονη ενω μου εχεις κατσει στο σβερκο γιατι θελεις να παριστανεις το διαχειριστη παντου γιατι βλεπεις ολα πανω σου ειναι τοσο αριστης ποιοτητας που εχεις καλομαθει ολοι να σου κανουν υποκλισεις και ομως ηρθε η ωρα να πληρωθεις για τις καλες σου πραξεις τοσο καιρο που τραβηξα τα πανδινα εξαιτιας σου
επισης σταματα να προσπαθεις τσαμπα να μου πασαρεις συσκευες στα σημεια που χρησιμοποιω ηλεκτρονικες καρτες εχω καταλαβει προ πολου τι προσπαθεις να κανεις προσπαθεις να προβλεψεις τι θα αγορασω και απο που για να με ελεγχεις συνεχως αν νομιζεις οτι δε το εχω καταλαβει το πεπλο επεσε και τωρα ειναι πολυ αργα για να μαζεψεις οσα εγιναν οταν πεταξες τη μασκα και αρχισες να μιλας κανονικα ........... εισουν απολυτα σιγουρος οτι με ειχες διαλυσει πιο πριν γιατι νομιζες οτιι με ειχαν αποβλακωσει τα καυσαερια ομως αν εισουν πραγματικα εξυπνος δε θα βιαζουν τοσο να θριαμβολογησεις και να μου αποκαλυψεις τι βρισκοταν πισω απ το πεπλο γιατι δε τιρησες οσα ειχες συμφωνισει με τα φιλαρακια σου αρα δεν εισαι εξυπνος αλλα εξυπνακιας να η διαφορα ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
Σημερα εχουμε μαθημα. Θα ξαναδω τη φιλη μου μαλλον. Εχουμε 10 μερες να μιλησουμε και μου ελειψε. Αυτης μαλλον δεν της ελειψα.
Σκέφτομαι και πραγματικά θα ήθελα να έχω μία απάντηση τι είναι αυτό που προσφέρει η ψυχοθεραπεία το οποίο δεν μπορεί να το βρει ή να το ανακαλύψει το ίδιο το άτομο. Δηλαδή θεωρώ πως αν εισέλθουμε στον εσωτερικό μας κόσμο μπορούμε να βρούμε τι είναι αυτό που πραγματικά μας ενοχλεί, μας προβληματίζει ή μας φοβίζει και είτε μπορούμε να το λύσουμε μόνοι μας είτε να συνυπάρξουμε με αυτό. Οπότε τι το διαφορετικό μπορεί να προσφέρει μια ψυχοθεραπεία; Το άδειασμα που νιώθει κάποιος όταν κάνει κατάθεση ψυχής; Και αν υποθέσουμε πως ακόμα και ο ψυχοθεραπευτής δεν μπορεί να σε βοηθήσει τότε τι γίνεται; Για παράδειγμα αν εγώ θέλω μία γυναίκα πανύψηλη, πανέμορφή και να έχει τραπεζικό λογαριασμό με 1 ΔΙΣ μέσα και έχω πάθει εμμονή με αυτό που θα με βοηθήσει ένας ψυχοθεραπευτής σε αυτό; Στο να μου δώσει να καταλάβω πως αυτό που ζητάω είναι κάτι ουτοπικό και πως θα πρέπει να μάθω να συζώ με τη θλίψη επειδή είναι αδύνατο να το βρω ή ότι θα πρέπει να αλλάξω τις προτιμήσεις μου για να μπορέσω να απαγκιστρωθώ από αυτή την εμμονή; Ε αυτό το σκέφτομαι και μόνος μου δεν χρειάζομαι κάποιον για να μου το πει και να το αναλύσει.
αρα δεν εχεισ προβλημα
Δεν είναι έτσι ακριβώς γιατί μπορώ να προλαβω το ανέβασμα μου ή το πέσιμο μου αλλά δεν μπορώ να το περιορίσω αν δεν πάρω φάρμακα. Πως θα κοιμηθώ το βράδυ ανεβασμενος αν δεν παρω φαρμακα ή πως θα ανεβώ όταν πεσω κατω αλλα εγω πρεπει να συνεχισω τη καθημερινότητα μου έστω και αν μέσα μου είμαι ψυχικά κομμάτια; Είναι διαφορετικό να τα εχει κάποιος με τον εαυτό του λόγω αυτοπεποίθησης και διαφορετικό να του χτυπάει η διπολική τη πόρτα. Το πρώτο με ψυχοθεραπεία ή συζήτηση αντιμετωπίζεται, η διπολική όμως δεν είναι τόσο απλή.
Ωραιο ηταν το μαθημα. Οχι οπως στην ταξη βεβαια. Θα μου αρεσε να εχω καθε μερα μαθηματα.
Αυριο θα δεχτω επιθεσεις