Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by weird
Κι εγώ νιώθω συμφιλιωμένη πια μαζί σου Πάνο,
με τον όρο ματσ, εννοούσα τις πλακίτσες που κάνουμε απλά
καμιά φορά ο ένας στον άλλο.
Μπαίνω τόσα χρόνια εδώ μέσα και είναι ένας τρόπος επικοινωνίας λίγο πρωτόγνωρος αυτός για μένα,
που σίγουρα, με οδηγεί στο να αποκαλύπτω κι άλλες πτυχές μου
στον αγαπημένο μου δικτυοχώρο.
;)))
Πάντως είσαι απίστευτος στο να με παρασέρνεις στον χαβαλετζίδικο εαυτό μου!! :))
Οντως, το κάναμε τσατ το θέμα του παιδιού.
Αγαπητέ θεματοθέτη, όποια στιγμή το αποφασίσεις, εγώ απο μεριάς μου σταματάω.
Χαίρομαι που νιώθεις συμφιολιωμένη Weird αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθώ καταπλακωμένος από ένα ογκώδες...κείμενο!
Όμως έχω προσέξει ότι πάσχεις από κάτι...και αυτό είναι η \"πλακο-φοβία\" η η \"ανεμελο-φοβία\" (λολ)
Δηλαδή όπου υπάρχει ποιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα σαν να αμύνεσαι η σαν να μην αισθάνεσαι καλά μέσα της. Αυτό για μένα σημαίνει ότι είτε έχεις καλλιεργήσει ένα Α σοβαρό χαρακτήρα εδώ μέσα οπότε φοβάσαι μην τον γκρεμίσεις (τι θα πουν οι άλλοι e-psychologίτες), είτε ότι έτσι είσαι στην κανονική σου ζωή, δηλαδή μια κυρίως σοβαρή τύπισσα που αναλύει συνέχεια τα πάντα εξονυχιστικά μέσα σε μια τρομερή σοβαροφάνεια όπου τα πάντα-όλα έχουν ένα αβάσταχτο βάρος! Ελπίζω να μην είσαι έτσι, έχω συναντήσει τέτοια άτομα και προσωπικά τα λυπάμαι γιατί αν και είναι αυτοί/ές που συνήθως κηρύττουν για βάθος, συναισθήματα,και οδηγούς ζωής, αυτοί είναι τελικά που δεν ξέρουν να ζουν και να αισθάνωνται μια απλά στιγμή αλλά χάνονται \"Στην μετάφραση\"...δηλαδή μπορεί να κάνει κάποιος humour και μην γελάσουν (πιθανών εκείνη τη στιγμή θα αναλύουν γιατί ο Χ το είπε αυτό, πως το είπε έτσι και πως αντέδρασε η Ψ μπλα μπλα μπλα)...
Φυσικά δεν λέω ότι είσαι έτσι, έτσι στο ντουκου ιδέες λέω σαν ένας ακόμη μη-ειδικός λολ
Me loves Weird & Anwnimi :)