Originally Posted by
JohnyK33
Οι αιτιες πισω απο τις οποιες ενας ανδρας παραπενει μετα τα 20 του χρονια ακομη παρθενος,δεν μιλαμε ουτε καν για σχεσεις,φλερτ η οτιδηποτε αλλο,απλα για σεξουαλικη επαφη και ικανοποιηση μεσω αυτης,μπορει να ειναι διαφορες,απο οτι ειναι υπερβολικα ντροπαλος,οτι εχει φοβο προσεγγισης η απορριψης,μεχρι οτι δεν εχει καθολου αυτοεκτιμηση/αυτοπεποιθηση η οτι εχει επηρεαστει απο καποιο γεγονος που τον εχει κρατησει σε αυτο το κομματι πισω.
Ειμαι 34,δεν εχω κανει ποτε μου σχεση,ουτε καν εφημερη,ειμαι αβγαλτος και απειρος στο φλερτ,στην προσσεγγιση γυναικων,ειμαι εσωστρεφης,ντροπαλος,ευαισ θητος στην κριτικη των αλλων,δεν βγαινω πολυ εξω,αρα εχω ενα θεμα κοινωνικοποιησης,εχω λιγους φιλους,δεν μιλαω πολυ,δεν εχω σοσιαλ μιντια,οποτε αυτοματως χωρις αυτα τα χαρακτηριστικα,ο κυκλος και η στασιμοτητα θα συνεχιζεται,το προβλημα θα διαιωνιζεται.
Εχω σκεφτει στο παρελθον να παω με call girl,να χαλασω καποια χρηματα και ας μην ευχαριστηθω την διαδικασια,απλα και μονο για το ξεπαρθενιασμα και την απαλλαγη της ντροπης,δεν το εχω κανει ακομη βεβαια,ηταν απλα σκεψη.