Originally Posted by
mindcrime
Ξεκινάς και λες ο στρατός δεν είναι για όλους. Το άντεξες λες για 9 μήνες, ακριβώς μου μιλάς για 9 μήνες και όχι για 30 χρόνια. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει από τότε μέχρι σήμερα εσύ και πως έχεις περάσει, αλλά αν σε στέλνανε σε καμια Κάσο που έχει 70 κάτοικους όλους και όλους και έμενες εκεί για 5 χρόνια πως είσαι τόσο σίγουρος πως θα άντεχες; Και εγώ ήμουν εξωτερικό και θα μπορούσα να ήμουν καθηγητής πανεπιστημίου και; Θα με έκανε ευτυχισμένο αυτό; Εμένα όχι πάντως. Το ότι εξαναγκάζεται κάποιος να αλλάξει χώρα δεν σημαίνει κιόλας πως θα αντέξει την ζωή στην χώρα που θα πάει για την υπόλοιπη ζωή του. Το μυάλο είναι μυάλο ένα κλικ θέλει και όταν κάποιος είναι μόνος στην μέση του πουθενά, δεν σε σώνουν φίλε τα λεφτά. Πίστεψε με... Αυτά μου τα λες τώρα και στην απέξω, στην απέξω όλα τα βλέπουμε και φαντάζουν τέλεια. Και οι αστυνομικοί στην απέξω, σου λένε θα φοράμε στολή θα είμαστε φιτ θα μας γουστάρουν όλες οι γυναίκες, αμ δε όμως... όταν όμως τρώνε την φώλα όταν μπαίνουν γιατί σκεφτόντουσαν σαν απέξω και εγκλωβίζονται κάποιοι ξέρεις τι κατάληξη έχουν....