Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by weird
Πάνο, δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ το βάθος, ίσως εσένα να σου κάθεται βαρύ.
Από εκεί και πέρα, πολλά εσένα σου κάθονται κάπως, όπως ο ρομαντισμός στην γραφή μου που μπορεί να εσύ το δεις εκχυδαϊσμένα. ( βλέπουμε τα πράγματα ανάλογα με την ποιότητά μας).
Μπουχτισμένη ήμουν, λόγω της ανάλυσης και του περιεχομένου. Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να σου λέω μόνο πράγματα που σου αρέσουν ( πχ ναι Πάνο δεν μπούχτησα καθόλου, η επικοινωνία μας είναι μια χαρά, δεν χάνεται στην ανάλυση), ούτε και να μην αντιδρώ όταν εκθέτεις κάποιες απόψεις που μου φαίνονται αυθαίρετες εμένα προσωπικά.
Οσο για το αν είμαι dark άσε να το κρίνουν όσοι με ξέρουν, κι αυτοί που οι αντιλήψεις μας ταιριάζουν κάπως περισσοτερο. Εσύ θεωρείς αξιολύπητους τους πνευματικούς ανθρώπους, οκ. Εγώ απλά σου λέω, γινε λίγο πιο επιφυλακτικός, αν θέλεις.
Εχουμε αντίθετες ιδιοσυγκρασίες,
αλλά σαν κάτι φορές να μην το δέχεσαι.
Και τότε, περνάς σε ύπουλες άμυνες, ξέρεις εσύ.
Τέλοσπάντων, καλό βράδυ.
Α τώρα με λες και χαμηλής ποιότητας!!
Και γράφω και αυθαίρετα!! Το αυθαίρετο έγραψα!?
Και \"ύπουλες άμυνες\" λολ. Για την πλάκα λες? Την θεωρείς \"ύπουλη άμυνα\"?
Σου λέω απλά οτι ανάλογα με την ποιότητα που έχεις ως άνθρωπος, μέσα απο το πρίσμα αυτό βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Τώρα, το χαμηλή, εσύ το πρόσθεσες, και μάλλον, αυτό κάτι λέει. Δηλαδή, εσύ το λες για εσένα.
Αν δεις στα κόκκινα γράμματά μου, θα καταλάβεις πού θεωρώ οτι αυθαιρετείς, αφού στο λέω ρητά.
Και όσο για τις ύπουλες άμυνες, θα επιμείνω, ξέρεις εσύ.
Αν και ναι, μπορείς να βάλεις μέσα και τις κατά καιρούς πλάκες σου.