Δεν αντέχω άλλο, μου έχουν σπάσει τα νεύρα!
Printable View
Δεν αντέχω άλλο, μου έχουν σπάσει τα νεύρα!
Με μια λέξη, χαλιά.
Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες αν και δεν το βλέπω.
Πάρα πολύ ωραία!
Βρισκόμαστε πλέον στον πιο σκοτεινό μήνα του έτους, ο ύπνος έχει την καλύτερη ποιότητα, το φθινόπωρο σχεδόν τελείωσε αλλά η φύση είναι ακόμα πολύχρωμη, από το ωχρό πράσινο μέχρι το φούξια, έχοντας περάσει από κίτρινο, πορτοκαλί, καφετί, κόκκινο. Ομίχλες, συννεφιές χωρίς τέλος, κάπου-κάπου ψιλόβροχο. Αγαλλίαση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς ... Α ναι, ένα δυνατό χιόνι. Αυτό του Δεκεμβρίου προς το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι το καλύτερο γιατί η μέρα έχει την ελάχιστη διάρκεια.
Υπέροχο! ......
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε κάτι που έγραψα, μου δίνεις όμως την αφορμή να συμπληρώσω με ένα πανέμορφο βίντεο. Ό,τι πρέπει γι' αυτή την εποχή με τα τόσο ζεστά χρώματα:
https://www.youtube.com/watch?v=i__PgJX_5eQ
Η μουσική που ακούγεται δεν είναι του Beethoven, όπως αναφέρει λανθασμένα ο τίτλος, αλλά πρόκειται για το αρμονικό αριστούργημα του F. Lai που γράφτηκε για την ταινία Love story (1970), ελαφρώς παραλλαγμένο στο βίντεο.
Mού άρεσε το θετικό μήνυμα που πόσταρες! Η θετική διάθεση για τον καιρό αυτό είναι νούμερο ένα
Χαλια δεν με πιανουν τα αντικαταθλιπτικά καο εχω απογοητευτει. Σχεδον 2 μηνες παρά κατι με καταθλιψη.
τα πραματα ειναι τοσο ασχημα οσο εσυ πιστευεις οτι ειναι ..........
To έχω ξεκινήσει και γω αυτό το σεμινάριο Ανδρέα. Τελικά κατάφερα να πάω, πράγμα που με βοήθησε στην διαχείριση του άγχους και του φόβου και ξεκινώ γνωστική παρακολούθηση με έναν καλό ψυχίατρο πιστεύω. Κατά τα άλλα δεν αισθάνομαι ακόμα ο εαυτός μου γιατί ακόμη έχω ζάλη και αστάθεια, χτες σταμάτησα και τον λογικό υπαίτιο το lyrica σύμφωνα με τις οδηγίες. Ελπίζω να φύγει γρήγορα από τον οργανισμό μου. Μόνο όταν κάθομαι ή ξαπλώνω νιώθω καλύτερα. «Δεν αντέχεται». Υπομονή Κάτια, θα έρθουν καλύτερες μέρες που θα πάει.
Πολύ χάλια... Νιώθω άγχος, θλίψη και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά... Έχω φτάσει στα όρια μου...
Κύκνε σε παρακολουθεί κάποιος; Εννοώ ειδικός lol. Προσπαθώ να κάνω λίγο χιούμορ γιατί και γω έχω λίγα νεύρα, κούραση και δύσπνοια. Το ένα πίσω από το άλλο παρουσιάζεται.
:p Καλά κάνεις...
Ναι, με παρακολουθεί γιατρός... Αλλά ακόμα κι έτσι αυτή την κατάσταση δυσκολεύομαι να τη διαχειριστώ... Να σου εξηγήσω τι γίνεται, ο παππούς μου λόγω ηλικίας έχει διάφορα θέματα υγείας με αποτέλεσμα η μαμά μου εδώ και κάποιο διάστημα ν' αναγκάζεται να κοιμάται εκεί κι αυτό έχει διαταράξει τη ρουτίνα μου, έχουν έρθει τα πάνω κάτω... Κι εγώ σαν χαρακτήρας έχω ανάγκη από σταθερότητα και μ' αυτό το χαμό τελευταία έχει διαταραχτεί η ψυχική μου ισορροπία... Καταλαβαίνεις;
Εσένα σε παρακολουθεί κανείς; Τι σε κάνει να νιώθεις έτσι; Αν βέβαια θέλεις να πεις...
Έχω αλλάξει δύο ψυχιάτρους και παίρνω εδώ και 4 χρόνια τα ίδια φάρμακα, ήρθε καινούριος ψυχίατρος στο νοσοκομείο και επειδή ο δεύτερος είναι σε απόσταση, σκεφτόμουν να πάω σε τρίτο στο μέρος μου αλλά από την μια διστάζω γιατί θα πρέπει να λέω τα ίδια και από την άλλη θα με βλέπει κόσμος και μπορεί να πέσω σε κάποιον γνωστό