To εχουν καταλαβει κι αλλοι κυκνακι μου οτι ειναι ο τροπος και η καραμελα εδω "ειναι δικο μου το θεμα μπορω να γραφω οτι θελω ¨δεν ισχυει ..
Δικο σου θα ηταν να γραφεις σε ενα πρωσικό ημερολογιο, σε ενα τετραδιο ...ναι εκει θα ηταν παραβίαση να ερθω εγω και να σου υποδειξω τον τροπο που το κανεις ...εκει εχεις καθε δικαιωμα να βγαζεις μισος προσβολη και εναντίωση στο προσωπο οποιου θελεις ..
Και ερχομαι εδεω και ρωταω γιατι καποιος λοιπον αν το κανει δημοσια ολο αυτο και οχι ιδιωτικά και μαλιστα στοχευμενα πλεον σε προσωπικοτητες ?
Απο αυτο και μονο αντιλαμβανεσαι οτι υπαρχει προθεση για προσβολη και αυτη η προθεση βρίσκει δυστηχως χώρο ...
Οταν εισαι σε ενα δημοσιο φορουμ και μαλιστα ψυχολογιας ΟΧΙ κανενα θεμα δεν ειναι προσωπικο και οποιοσδηποτε μπορει να πει και να γραψει οτι θελει στα πλαισια ομως ενος σωστου διαλογου ..
Ωρες ωρες αισθανομαι οτι ειμαι σε νηπιαγωγειο ενω περιστοιχιζομαι απο ενηλικες και πρεπει να ξαναλεμε του κανονες τι σημαινει γραφω προσωπικα και τι δημοσια ...
Ολοι μπορουμε λοιπον να γραφουμε οτι θελουμε αρκει να μην προσβαλουμε κανενα πιστευω και το συστημα του "ωχ αδελφισμου " σιγα μην ασχοληθω ειναι αυτο που θεωρουμαστε συν υπευθυνοι ακομα και για ενα φονο που συμβαινει διπλα μας και εκπλησσόμαστε τοσο πολυ γιατι πολυ απλα λεγαμε σιγα μην ασχοληθω με ακομα εναν ...
Καθαρα και μονο η δικη σου προσέγγιση ηταν και ο λογους ολου αυτου ..
Και Κυκνακι μου να θυμασαι παντα ,μεχρι εκει που αντεχουμε κοριτσι μου ,ενα κουμπακι ειναι κλειστο να παει στο καλο και να μην επηρεάζεσαι απο τον οποιοδηποτε ;)
παμε παρακατω !!