υπεροχος
δοτικος να σου προσφερει τα παντα με ορεξη για ταξιδια
σταδιακα εχασε την οξρεξη για ολα
μπορει να εχει κποιου ειδους καταθλιψη?
Printable View
υπεροχος
ξεχασα να πω οτι στην οικογενεια του εγω και πολλα χρονια αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα
ναι,μπορει...Quote:
Originally posted by maria02
υπεροχος
γιατι δεν παει να το συζητησει με εναν καλο θεραπευτη?
και καταθλιψη να μην εχει, δεν σημαινει πώς ειναι καλα...ολα αυτα που γραφεις δειχνουν πώς κατι δεν πάει καλα.Quote:
υπεροχος
απλα, χρειαζομαστε ισως καποιες φορες \"κατι\" διεγνωσμενο για να παρουμε περισσοτερο στα σοβαρα, ότι μας ακινητοποιει με διαφορους τροπους...
του το εχω πει οτι περασε πολλα και να πηγαιναμε σε καποιον να μιλουσε θα τον εκανε να αισθανθει καλυτερα.τιποτα.νομιζω αυτο ειναι και το χειροτερο το οτι ξεγελαει τον εαυτο του οτι δεν εχει προβλημα απλα πινει λιγο παραπανω.εφτασα στο σημειο να λεω οτι πρεπει να πιασει πατο μηπως και ταρακουνηθει.
δεν ξερω τι συμβαινει οταν ενα ζευγαρι αντιμετωπιζει ενα τετοιο προβλημα.οσο καιρο ημουν αλκοολικη απεφευγα να κανω σχεση γιατι ηξερα πως δεν αντεχομαι.μηπως θα ταν καλα να επισκεφτεις και εσυ εναν ειδικο να σου μιλησει για το πως μπορεις να αντιμετωπισειςτην κατασταση?σε αναλογη περιπτωση αυτο κανανε οι γονεις μ.
ναι,δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα...Quote:
του το εχω πει οτι περασε πολλα και να πηγαιναμε σε καποιον να μιλουσε θα τον εκανε να αισθανθει καλυτερα.τιποτα.νομιζω αυτο ειναι και το χειροτερο το οτι ξεγελαει τον εαυτο του οτι δεν εχει προβλημα απλα πινει λιγο παραπανω.εφτασα στο σημειο να λεω οτι πρεπει να πιασει πατο μηπως και ταρακουνηθει.
θα πρεπει να πεισθει,δεν γινεται με το ζορι...
κι αν δεν πεισθει, ισως οταν πιασει πατο κανει κατι....
ειναι μια καλη ιδεα πιστευω. εχοντας παραλληλα στο νου, πώς ειναι επιλογη του να \"καει\" οσο κι αν τον βλεπεις να χανεται...ξερω πώς ακουγεται κ ειναι σκληρο. Αλλα κανεις δεν συνερχεται με το ζορι.Quote:
Originally posted by olgaki82
μηπως θα ταν καλα να επισκεφτεις και εσυ εναν ειδικο να σου μιλησει για το πως μπορεις να αντιμετωπισειςτην κατασταση?σε αναλογη περιπτωση αυτο κανανε οι γονεις μ.
Επισης πολλες φορες, κανοντας οτι δεν βλεπεις τις αλλαγες, ή προσποιουμενη πώς ολα ειναι καλα, τον διευκολυνεις να συνεχισει κ οχι να σταματησει...
ναι συμφωνω με τη σοφια οτι το κοντινο περιβαλλον των αλκοολικων πρεπει να αντιμετωπισει την πραγματικοτητα να μην κανει σαν να μη τρεχει τιποτα,να καταλαβει οτι ειναι ενα προβλημα π λυνεται χωρις υστεριες και κλαμματα.θυμαμαι τη μανα μ οταν το συνηδητοποιησε αρχισε να κλαιει να φωναζει να λεει γιατι στο παιδι κτλ.ειναι σκληρο αλλα αυτη δεν ειναι μια καλη αντιμετωπιση.μονο οταν της μιλησε καποιος ειδικος καταλαβε πως να με αντιμετωπισει
εγω ημουν και ειμαι διατεθειμενη να παω σε ειδικο αλλα ειναι ανωφελο αφου με εδιωξε.και εγω αυτο λεω γιατι με εβαλε στην διαδικασια να αρραβωνιαστουμε να παμε προς γαμο ενω ηξερε τον εαυτο του
Mε ποιο τρόπο μπορείς να πείσεις ένα πατερα αλκοολικό να κάνει θεραπεία τι στιγμή που βλέπει \'οτι όλη η οικογένεια υποφέρει και το παιδί του είναι δυστυχισμένο γιατί έχασε σπουδές έχασε τα πάντα και παρ\'όλα αυτά συνεχίζει να πίνει;
εκει δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να βοηθηθει αυτος ο πατερας..
καλησπερα maria και ευχαριστω που μοιραστηκες ολα αυτα
ΜΕ συγκινησε ο τροπος που τα γραφεις- ζεις....
Να ξερεις αυτο που ειπανε και καπια μελη εδω πως...
ναι δυστηχως πολλα εξαρτημενα ατομα Μονο πιανωντας ΠΑΤΟ ,την περνουν χαμπαρι και σου μιλαω για αυτο διοτι ημουν και γω ενας απ αυτους........
Ξερω οτι ακουγετε-φαινετε καπως χοντρο ολο αυτο αλλα ειναι η πραγματικοτης...
πιστευω οτι οσο εμενα διπλα του κακο του εκανα γιατι δεν ερχοταν αντιμετωπος με την πραγματικοτητα και πιστευε οτι ζουσε κανονικα.και διαβασα οτι πολλες φορες επαναπαυονται για τι μεταθετουν το προβλημα τους στον αλλο.
και εκανα και κακο σε μενα.εχασα την αυτοπεποιθηση μου αρχισα να πιστυω οτι εγω κπου κανω λαθος για ολη αυτη την κατασταση