originally posted by nature
Ανώνυμη, έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα. Πιστεύω πως η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων εδώ, προβληματίστηκε. ΄Αλλος απάντησε γλαφυρά, άλλος περιληπτικά, άλλος απολογητικά, άλλος αναλυτικά..... Πάντως οι περισσότερες τοποθετήσεις μου έδωσαν την αίσθηση του προβληματισμού.
Για μένα όπως έχω ξαναπεί μικρή σημασία έχει αν ο συγκεκριμένος πάνος υπήρξε το θύμα ή ο θύτης. Το θέμα είναι πως ήθελα να καταδικάσουμε τη βία, είτε λέγεται bullying, είτε κούλιγκ είτε σούλιγκ. Την καταδικάζω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Την καταδικάζω είτε την ασκεί ο πάνος είτε την ασκούν οι υπόλοιποι \"για το καλό του φόρουμ\"
Ειδικά εδώ μέσα ακόμα παραπάνω.
Και αυτό μετά χαράς είδα ότι το είπαν πολλοί με διαφορετικά λόγια, πολλές φορές πιο εύστοχα από τα δικά μου.
Τώρα αν η βία ασκείται μαζικά από πολλούς σε έναν, κατά τη γνώμη μου είναι και πράξη \"άνανδρη\".
Εδώ μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του krino. Είχε μέσα της γενναιότητα.
Και πάλι είτε λέγεται μπούλιγκ είτε κούλιγκ καταδικάζω και τη βία από μέλος σε μέλος για ψύλλου πήδημα (πχ δεν μου άρεσε το θέμα σου και είσαι μ@@κας). Πιστεύω ότι πάλι όλοι προβληματίστηκαν.
Διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις μέσα εδώ, που ήρθαν να εμπλουτίσουν την αρχική μου σκέψη.
Θα παραθέσω αυτή που με άγγιξε πιο πολύ για να την απολαύσουμε όσοι επιθυμούμε:
Quote:
Originally posted by Sofia
........ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. κ τα εκτιμω ακομα παραπανω, οταν δεν ερχονται μεσα απο μια ταυτιση αποψεων.αλλα μαλλον μεσα απο μια συνθεση αποψεων.