Απολύεται,απολύεταιιιι
Απολύεται ο Petrance
Και τρελαίνεταιιιιι
Τι είδαν τα ματάκια μου τα wannabe-μπλε σκούρα και αμυγδαλωτά με τη βοήθεια έγχρωμων φακών από επώνυμα οπτικά στην Ερμού;Δεν σας αρέσει το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός;Πολύ κακώς!(μπαίνει αυτόματος πιλότος ερασιτέχνιδος ψυχολόγου------>μα το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός βοηθούν να απαλύνεις το αυστηρό σου υπερΕγώ,το ακόμη αυστηρότερο υπερΕσύ,που εμποδίζει τη ροή των συναισθημάτων να αναδυθούν,ούτως ώστε ο κίνδυνος πως κάποιος θα αντιληφθεί πως βαθιά μέσα στις χαράδρες της άνυδρης Ψυχής σου κρύβεται ένα φοβισμένο παιδί,ατάιστο αγάπη αλλά με ηλιοκαμμένο πρόσωπο,χείλη σκασμένα από την αρμύρα και γλουτιαίους σμιλεμένους από τη σκληρή ζωή και των γυμναστηρίων Joe Weider.:mad:
Γιατί δεν αφήνετε τον Έρωτα να σας οδηγήσει στην Αιωνιότητα λατρεμένε μου ψυχολόγε-ντιτζέι;Mήπως φοβάσαι την θνητότητά σου,μήπως έχεις χαθεί σε δρόμους που η σάρκα κυβερνάει το Πνεύμα,μήπως είσαι κι εσύ ένα από τα σύγχρονα θύματα στο κυνήγι της ηδονής,δίχως σκοπό,δίχως ρότα,με τις τύψεις και τις ενοχές να σου κατατρώνε ολημερίς κι ολονυχτίς την έμπνευση και τους φέτα κοιλιακούς σου;
Άκου κι εμάς τα παιδιά του Έρωτα,έλα σε επαφή με το λυρισμό,ένωσε τη λάγνα σου φωνή με την παγκόσμια ανάγκη για σεξ,ψέματα και βιντεοταινίες!Ω κομμωτή κομητών,ω πλανεμένο μας βλαστάρι,άφησε τα άνθη της Αγάπης να στάξουνε μέσα σου το νέκταρ τους,γιατί το αρνείσαι τόσο έντονα,τόσο γλαφυρά και με τoν αυτοσαρκασμό διχάζεσαι και αυτοτιμωρείσαι;
Αποδέξου την Ορθοδοξία,τους προραφαηλίτες ζωγράφους και τον Σαίξπηρ,τη Γιόγκα και τον διαλογισμό,τα κόκκινα τριαντάφυλλα και την απαγόρευση των προγαμιαίων σχέσεων,κλάψε στον ώμο μου για τον θάνατο του ρομαντισμού και την κόλαση της επιστροφής των λαμέ κολάν στη μόδα.:mad: