Quote:
Originally posted by weird
Ξέρεις Κρίνο,
το φόρουμ, δεν είναι παντοδύναμο.
Έχει τα ΟΡΙΑ του.
Αυτό κατάλαβα εν καιρώ.
Το φόρουμ, είναι ένα σύνολο ανθρώπων, που ο καθένας έχει τα δικά του όρια.
Το σύνολο αυτών των προσωπικών ορίων, απαρτίζει τα όρια του φόρουμ ως κοινότητας.
που αρχιζει λοιπον το κρεβατι του προκρουστη?
Πιστεύω οτι πρέπει να αποδεχόμαστε ως άνθρωποι, οτι δεν είμαστε παντοδύναμοι, οτι δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, άρα να δεχόμαστε την ματαίωση, που απορρέει απο τα ίδια μας τα όρια.
Γιατί πολύ απλά, αυτό είναι η αποδοχή της Πραγματικότητας.
καλα τωρα δεν ειναι δυνατον να θες να υοθετησω τετοιες αποψεις.
Αυτα στους θρησκευομενους, που τα πιστευουν κατι τετοια.
Εσυ (και οποιος εσυ) μπορεις να δεχτεις οτι ματαιωση σου κανει κεφι.
Εμενα βγαλε με απεξω απο τετοιες θρησκευτικες κατανυξεις.....
Δεν ξερω ομως αν εχει νοημα να επεκταθω, γιατι η συζητηση θα πηγαινε εντελως αλλου.
Όταν λοιπόν, το φόρουμ αιμορραγεί, λόγω των συνθηκών ή λόγω των ατόμων που το απαρτίζουν, δεν μπορεί να υποστηρίξει όλων των ειδών τις νοσηρότητες στους κόλπους του.
γιατι?
τι περιμενες να υποστηριζει δηλαδη?
Προτιμώ να δω αυτό το όριο λοιπόν, και να το σεβαστώ, διασφαλίζοντας την ύπαρξη του φόρουμ.
Παρά να εμμείνω στο οτι όχι, μπορούμε να αγκαλιάσουμε τον καθένα, και να διαλύεται μέρα με την μέρα το φόρουμ, επειδή αρνούμαι να δω την πραγματικότητα.
καλα εγω στην πραγματικοτητα δεν αγκαλιασα ποτε κανενα, αρα διαπιστωνω διαφορετικες ελπιδες και επιδιωξεις.
Αν εψαχνες φορουμ αγκαλιας, τοτε ναι, μαλλον αυτο δεν εχει πετυχει τετοιο στοχο.
Είναι σκληρό Κρινάκι, αλλά πιστεύω οτι, η όψη της Αλήθειας, είναι πάντα σκληρή.
η αληθεια σου για να ειμαστε πιο αντικειμενικοί....
Και μην μου μιλας για σκληροτητα αληθειας, γιατι αν αρχισω και λεω εγω για αληθειες θα δεις κοτρωνες σκληραδας....
Κι εγώ θα στεναχωρεθώ με την διαγραφή που πρότεινα.
σε φανταζομαι να εισαι με τον κουβα και να σφουγγαριζεις τα δακρυα. Ειμαι δε σιγουρος οτι το πληκτρολογιο σου αυτη την στιγμη ειναι μουσκεμα....
Μα στεναχωριέμαι κάθε μέρα ακόμα πιο πολυ, όταν βλέπω μέλη να μπλέκονται σε μια κατάσταση που ΔΕΝ μπορούν ( οχι απο κακία, αλλά απο αδυναμία) να διαχειριστούν, αλλά και όταν βλέπω το φόρουμ να απειλείται να χάσει το νόημα και την ουσία του.
αληθεια αυτο το νοημα το ψαχνουμε ολοι.
Να το κατεβασουμε απο εκει που ειναι, να δουμε με τι σοι φωνηεντα και συμφωνα ειναι γραμμενο μπας και βγαλουμε ακρη.
Γιατι αυτο το νοημα απο το πολυ ψαξιμο αρχιζει και θυμιζει,
το χαμενοι στη μεταφραση.....
Ελπίζω να έκανα κάπως πιο κατανοητό το πώς έφτασα στην απόφαση αυτή.
μμμμ ναι προσπαθω να κατανοησω....
Το εξέφρασα δημόσια, γιατί αφενός, ήθελα να λάβουμε θέση πάνω σε αυτό, να γίνει, στα μέτρα του δυνατού, ένας δημόσιος διάλογος, όπου θα εκθέσουν την γνώμη τους και όσοι διαφωνούν ειδικά με την συγκεκριμένη διαγραφή και γενικά με τις διαγραφές.
καλα εκανες και εκφραζω και εγω δημοσιος την αποψη μου,
(οπως αλλωστε το εχω κανει απειρες φορες στο παρελθον) και σου λεω οτι οι διαγραφες θα περασουν πρωτα απο πανω μου.
Μπορεις να στοιχηθεις με τους υπολοιπους καισαρες που ζητανε εδω και καιρο διαγραφες, κανενα προβλημα. (μεταξυ αλλων και την δικη μου)
Θα σε αντιμετωπισω οπως αυτους, χωρις ενδοιασμους.
Εξάλλου, το να το πώ εγώ στον διαχειριστή σαν μεμονωμένο μέλος, δεν νομίζω οτι έχει αξία γιατί είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.
σαφως και εχει αξια,
ειμαι σιγουρος οτι ο διαχειριστης μας διαβαζει ολους και συνδιαμορφωνει αποψη.
Φυσικα η τελικη κριση ειναι δικη του.
υγ. \"Αν γινει διαγραφη, θα σημαινει οτι δεν μπορεσες να το διαχειριστεις οπως πρεπει, οποτε μετα την πρωτη διαγραφη, κανε την επομενη.\"
α ναι ε?
και τι σκοινι κορδονι ειναι αυτο?
Ξερεις καποτε ειχα βρεθει σε ενα φορουμ, οπου ηταν απο τις μεγαλυτερες κλικες που θα μπορουσες να δεις.
Την ειχαν δει ΚΑΙ οι πρωτοι διαχειριστες.
Με απειλησαν λοιπον με διαγραφη επειδη τους κουνιομουν.....
Τους ειπα σας εχω γραμμενους και εσας και την εξουσια σας.
Φυσικα με διεγραψανε.
Επανηλθα το επομενο λεπτο, χρηστης001.
Το 001 ηταν σημαδιακο.
Τους ειπα οτι εχετε αλλες 999 προσπαθειες να βαλετε μυαλο.
Αλλιως η ζωη σας θα γινει κολαση, και αυτο ειναι ενα δωρο απο εμενα.
Για τα τυπικα αν θες την συνεχεια.....
εκανα μεχρι το χρηστης010, 011 δεν χρειαστηκε.
Το φορουμ διαλυθηκε.
Διαφωνώ κάθετα με αυτό.
Ισα ίσα, μια εύστοχη διαγραφή σημαίνει οτι το θέμα το διαχειρίστηκε σωστά η κοινότητα.
και εγω πιστευω οτι μια ευστοχη διαγραφη ειναι μια ευστοχη παπαρια.
Οι διαγραφες το μονο που κανουν ειναι να ξεσκονιζουν το προβλημα κατω απο το χαλακι.
Ποσο μαλλον οταν προκειται για ενα φορουμ ψυχολογιας.
Γιατι αν μιλαγαμε για ενα φορουμ με αυτοκινητα, εκει θα μιλαγαμε αλλιως.