βρε εστειλες μυνημα?
αν οχι πως θα κανεις δουλεια?
Printable View
βρε εστειλες μυνημα?
αυτά τα κάνουν τα αγόριαQuote:
Originally posted by krino
βρε εστειλες μυνημα?
περιγράψτε τον εαυτό σας:
είμαι ένα έξυπνο παιδί( νομίζω) με ιδιαιτερότητες!!!!
αααααααααααα καλααααααααααα
οποτε εσυ θα περιμενεις μυνημα και δεν στελνεις......
αρχινα το πλεξιμο της πηνελοπης και εδω ειμαστε.
Θα ηταν καλυτερα αν τους εβλεπα ολους αντιπαθητικους?Τι να κανω δεν εχω μανια καταδιωξης ακομα..Quote:
Originally posted by janet
Καλά εσύ Αφώτεινη όλους συμπαθητικούς τους βλέπεις η ουσία είναι ότι μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς να καταλάβω για πιο λόγο γιατί εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τίποτα το ιδιαίτερο ούτε καλό ούτε κακό και μάλλον χρειάζομαι και βοήθειαQuote:
Originally posted by Αφωτεινή
ζανετ.
δεν ξερω τι να πιστεψω πραγματικα ..
μου εισαι συμπαθης,αλλα δεν εχω καταλαβει τι κανεις.
Θελω να μου πεις αν χρειαζεσαι βοηθεια/υποστηριξη ή απλως περνας την ωρα σου...
Πως μπορει να σε βοηθησει καποιος?
Αν πιστευα οτι με ζηλευουν ολες οι φιλες μου για τα καλλη μου και μου εχουν κανει μαγια?
Αστεια πραγματα..
Τι βοηθεια σου χρειαζεται?
Να βρεις συντροφο στο φορουμ?
με αυτα τα σχολια \"δεν με θελει ο Πετραν θα παω να πνιγω\",εγω πιστευω οτι περιγελας μια κατασταση.
Έχεις δίκαιο και φυσικά δεν προσπαθώ να βρω σύντροφο από το φόρουμ και μάλλον αυτές΄.... οι φίλες μου να ήταν έτσι γενικά η συμπεριφορά τους και εγώ να παρεξήγησα. Βοήθεια θέλω να βρω δύναμη από μόνη μου και να κάνω κάποιες αλλαγέςQuote:
Θα ηταν καλυτερα αν τους εβλεπα ολους αντιπαθητικους?Τι να κανω δεν εχω μανια καταδιωξης ακομα..Quote:
Καλά εσύ Αφώτεινη όλους συμπαθητικούς τους βλέπεις η ουσία είναι ότι μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς να καταλάβω για πιο λόγο γιατί εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τίποτα το ιδιαίτερο ούτε καλό ούτε κακό και μάλλον χρειάζομαι και βοήθειαQuote:
ζανετ.
δεν ξερω τι να πιστεψω πραγματικα ..
μου εισαι συμπαθης,αλλα δεν εχω καταλαβει τι κανεις.
Θελω να μου πεις αν χρειαζεσαι βοηθεια/υποστηριξη ή απλως περνας την ωρα σου...
Πως μπορει να σε βοηθησει καποιος?
Αν πιστευα οτι με ζηλευουν ολες οι φιλες μου για τα καλλη μου και μου εχουν κανει μαγια?
Αστεια πραγματα..
Τι βοηθεια σου χρειαζεται?
Να βρεις συντροφο στο φορουμ?
με αυτα τα σχολια \"δεν με θελει ο Πετραν θα παω να πνιγω\",εγω πιστευω οτι περιγελας μια κατασταση.
ποιες αλλαγες θελεις να κανεις?ξεκινα με αυτο.
θα σε βοηθησουμε ολοι,αν ομως κι εσυ σεβεσαι την προσφορα των αλλων..
Βασικά από ότι κατάλαβες έχω ιδιαιτερότητες είχα πάει σε ένα κέντρο ψυχικής υγιεινής και μου βγάλαν κατάθλιψη με άτυπα ψυχωτικά συμπτώματα ας πουμε ότι θεραπεύτηκα έτσι είπε ο γιατρός, οι ιδιαιτερότητες παραμένουν όμως έχω αφήσει τον εαυτό μου και έβαλα κάποια κιλά. Ξέκοψα να κάνω παρέα και με τις παλιές μου τις φίλες γιατί όταν δεν ήμουνα καλά νόμιζα διάφορα και δεν θέλω με τίποτα να γυρίσω στα παλιά και να κάνω τα ίδια και τα ίδια.
Πρέπει να βοηθήσω τον εαυτό μου να απαλλαγεί από τις ιδιαιτερότητες
Μην αγχωνεσαι με αυτο,ιδιαιτεροτητες εχουμε ολοι.
Δεν τις εχουμε ομως για παντα,τις παλευουμε,αυτο θα κανεις και εσυ.
Ο γιατρος σου σου ειπε οτι θεραπευτηκες,αλλα εσυ νιωθεις οτι δεν εχεις απαλλαγει απο καποιες σκεψεις αρνητικες ?
Πχ αν ξανασυναντιοσουν με τις φιλες σου θα εκανες τα ιδια ή τωρα εισαι πιο ξεκαθαρη για το εφταιγε και θα ησουν χαλαρη?
Τα κιλα χανονται,δεν ειναι προβλημα,το θεμα ειναι να φτιαξεις το μεσα σου,να νιωθεις καλα.
Φαρμακα παιρνεις ακομα?
από κάποιες αρνητικές σκέψεις δεν έχω απαλλαγεί ακόμη και ορισμένες φορές με πιάνει έντονο άγχος σαν ααφυξία ίσως να είναι κρίσεις πανικού
με τις παλιές φίλες μου αποκλείεται να τα βρούμε δεν θέλω καθόλου
και φάρμακα δεν συνεχίζω να παίρνω ένα αντικαταθλιπτικό έπαιρνα
ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ .. σκεψου πωσ δεν θελεισ να σου το κανουν..γι αυτο μην το κανεισ ΠΟΤΕ!!!!Quote:
Θέλω κάποιον που δεν με θέλει σίγουρα!!!!!
γιατί τα έχει με άλλη και πάνε για γάμο
επίσης αυτός δεν ξέρει ότι τον θέλω ( έχω ήθος ) και δεν θα το μάθει ποτέ ότι τον θέλω
συνέχεια τον σκέφτομαι θα τρελαθώ λέτε να με σκέφτεται κι αυτός; πιστεύεται στην τηλεπάθεια;
πότε θα θελήσω κάποιον που να με θέλει κι αυτός
λιγάκι άσχετο με το θέμα ε; sorry
Δηλαδή είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κάποιος μανία καταδίωξης για να τους βλέπει όλους αντιπαθητικούς?Quote:
Θα ηταν καλυτερα αν τους εβλεπα ολους αντιπαθητικους?Τι να κανω δεν εχω μανια καταδιωξης ακομα..
Οσο καιρο επαιρνες το φαρμακο ησουν καλα,ειχες απαλλαγει απο τα συμπτωματα που εχεις τωρα?
Κοιτα αρνητικες σκεψεις κανουμε ολοι ,αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε αρρωστοι,αλλα αν αυτες οι σκεψεις σε βασανιζουν και δεν σε αφηνουν να χαρεις τη ζωη σου,τοτε αλλαζει το πραγμα.
Αν νομιζω οτι ολοι με ζηλευουν και θελουν το κακο μου κανοντας μου μαγια,δεν εχω μανια καταδιωξης?Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Δηλαδή είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κάποιος μανία καταδίωξης για να τους βλέπει όλους αντιπαθητικούς?Quote:
Θα ηταν καλυτερα αν τους εβλεπα ολους αντιπαθητικους?Τι να κανω δεν εχω μανια καταδιωξης ακομα..
Εκτος απο την προταση που εκανες παραθεση ,εγραψα και αυτο..
Με βάση την ψυχιατρική επιστήμη ναι, με βάση την προσωπική μου γνώμη κάτι θα σε έχει πειράξει και δεν θα έχει προλάβει να ωριμάσει αρκετά ο εγκέφαλος ώστε να το αντιμετωπίσει χωρίς φόβο και να μην δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στην αιτία.Quote:
Αν νομιζω οτι ολοι με ζηλευουν και θελουν το κακο μου κανοντας μου μαγια,δεν εχω μανια καταδιωξης?Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Εκτος απο την προταση που εκανες παραθεση ,εγραψα και αυτο..
Ονειρο,Quote:
Βασικά από ότι κατάλαβες έχω ιδιαιτερότητες είχα πάει σε ένα κέντρο ψυχικής υγιεινής και μου βγάλαν κατάθλιψη με άτυπα ψυχωτικά συμπτώματα ας πουμε ότι θεραπεύτηκα έτσι είπε ο γιατρός, οι ιδιαιτερότητες παραμένουν όμως έχω αφήσει τον εαυτό μου και έβαλα κάποια κιλά. Ξέκοψα να κάνω παρέα και με τις παλιές μου τις φίλες γιατί όταν δεν ήμουνα καλά νόμιζα διάφορα και δεν θέλω με τίποτα να γυρίσω στα παλιά και να κάνω τα ίδια και τα ίδια.
Πρέπει να βοηθήσω τον εαυτό μου να απαλλαγεί από τις ιδιαιτερότητες
εγω εδω προσπαθω να βοηθησω οχι να κανω κακο σε καποιον..
διαβασε σε παρακαλώ τι γραφει η ζανετ..