Να πω και γω τα δικά μου?
Ένα και σημαντικο: ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ........
Printable View
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ηλικια?
απο - εως?
Να σέβεται τις ανάγκες του άλλου και να βλέπει πέρα απο την μύτη του.Να μη είναι μίζερος και κακομοίρης, να είναι δυναμικός,αποφασιστικός,να παίρνει πρωτοβουλίες,να αγαπά τον άνθρωπο ,όχι τα άψυχα και ότι έχει να κάνει με το φαίνεσθαι.Να έχει ευαισθησίες, να μην είναι ευθυνόφοβος και φυγόπονος.Γενικά να μην φέρεται σαν γυναικούλα.Ναι Θεοφανία όπως ακριβώς το λές.
αυτα ειναι τα λαθη που εχεις κανει στο παρελθον?Quote:
Originally posted by krino
ας πω και εγω τις δικες μου σκεψεις....
Λοιπον ειμαι αντισυμβατικο ατομο αρα απο αυτο μπορει να καταλαβει κανεις πολλα....
1. Να μην διαβαζει κοσμοπολιταν, αρλεκιν, εσπρεσσο και λοιπα παραλιακα περιοδικα.
2. Να μην ειναι ματαιοδοξη, αρα στιγμες κλαματος γιατι εσπασε το νυχι, χαλασε το μακιγιαζ, πω πω ποσα κιλα πηρα, μακρια.
3. Να μην βαφετε παρα μονο οταν ειναι κοινωνικα απαραιτητο.
4. Να ειναι επιμελως ατημελητη και να της αρεσει να την βλεπω οταν ειναι χαλια το πρωι.
5. Να μην εχει κομπλεξ με το σωμα της ασχετως ποσα κιλα ειναι η αν δεν ειναι το τελειο κατα αυτην.
6. Να ειναι ειλικρινης και να μην κανει αυτο που κανουν κατα κορον οι γυναικες: Λενε λιγα και σκεφτονται πολλα και καποια στιγμη σου ερχετε κεραμιδα.
7. Θεμα αρχης: ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΑ
8. Δεν με ενδιαφερει ποσο ομορφη η ασχημη ειναι, αλλα ποσο ομορφη η ασχημη νιωθει η ιδια. Θελω να νιωθει οτι ειναι ομορφη, το αν θα ειναι δεν εχει σχεση.
9. Να ειναι ανοικτο μυαλο στο σεξ και οχι συντηρητικη, και αυτο δεν μπορω να το εξηγησω, η το νιωθει καποιος η οχι.
10. Να της αρεσουν τα ταξιδια γιατι ειμαι γυριστρας, πηγαινω δυο φορες το χρονο εξωτερικο, την μια παρισι και ενναλακτικα σε αλλες πολεις της ευρωπης.
11. Να μην με πρηζει (αυτο σημαινει πολλα ε?)
12. Να μην ζηλευει αλλες γυναικες αμα τις κοιταω η αμα σχολιαζω οτι εχει ωραιο κωλο αυτη. (γιατι αμα ειναι ωραιος ειναι, αλλα παρολα αυτα ο δικος σου ειναι ο τελειος :P)
13. Να θελει να κανει διακοπες και να βλεπει τα αστερια αγκαλια και οχι το ταβανι ενος ξενοδοχειου.
14. Να μην εχει ψυχωσεις και η ζωη μας να γινεται δυσλειτουργικη. (σορρυ αλλα πολλες απο εδω μεσα θα μεινουμε απλοι φιλοι... δεκα χρονια ψυχωσεων στη πλατη ειναι αρκετα)
15. Επειδη ειμαι αρκετα οργανωτικος, απαιτω ειτε να ακουω αλλα σχεδια σε οτι συζητω αλλα οχι γκρινια. Προτιμω την σιωπη.
16. Να της αρεσει η ειλικρινεια και οχι η ψευτια ασχετως αν αυτη πληγωνει.
17. Να μην εχει προβλημα που κυκλοφοραω μερικες φορες με τρυπια παντελονια.
18. Να ειναι απλη οπως και εγω, το σανδαλι ειναι μια χαρα οι γοβες οχι.
19. Να με αφηνει να ειμαι αυτο που ειμαι χωρις να θελει να γινω κατι αλλο.
20. Τελος να κανει πραγματα για να πηγαινω μπροστα σαν ανθρωπος και να γινομαι καλυτερος αλλα οχι να μιζεριαζω και να καθομαι ατελειωτες ωρες να εξηγω.
Ολα αυτα χωρις συγκεκριμενη σειρα ειναι αδιαπραγματευτα......
Τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω ευτυχισμενος.
Quote:
Originally posted by lucifer
αυτα ειναι τα λαθη που εχεις κανει στο παρελθον?
αυτα ειμαι εγω και το τι θα ηθελα να βρω μπροστα μου.
Αλλοτε εβρισκα 5 σημεια και εχανα τα υπολοιπα.
Αλλοτε περισσοτερα....
Τωρα ειμαι σε μια φαση που ολα αυτα τα θελω οπως ειναι, πακετο.
Αν δεν υπαρχουν καθομαι σπιτι μου και συζηταω με τον γατο μου.
Ναι αρκετα λαθη εκανα στο παρελθον και το μεγαλυτερο ηταν,
να υποτιμαω τον εαυτο μου.
ενταξει, υπαρχουν κ τετοιες γυναικες, μην απογοητευεσαι.
βεβαια το σημειο 11 ειναι πολυ υποπτο.
εγω τον εναν πρωην μου πχ, τον ειχα πρηξει τον ανθρωπο με τα μαθηματα στο πανεπιστημιο. το ομολογω δλδ το αμαρτημα.
οποτε προσεχε κι αυτες τις περιπτωσεις! :P
Quote:
Originally posted by lucifer
το ομολογω δλδ το αμαρτημα.
να μην το ξανακανεις....
:P
για αυτο εγω δεν πρηζω,
και λεω μην με πρηζετε.
Τα προβλήματα,
τα λυνω ως εξης:
Ειτε τα λυνω αμεσα ειτε δεν τα λυνω ποτε.
;)
Αυτό το θέμα έχει εξελιχθεί πολύ! Θα καθήσω να το διαβάσω μετά την εξεταστική γιατί με ενδιαφέρει!!!!
θα σε εξετασουμε :P
Να με εξετάσετε, να με εξετάσετε
μην βγάζετε όμως γλώσσα δεν επιτρέπεται!
Λοιπον ζητω αγαπη,παρεα,κατανοηση,εμπι� �τοσυνη και να μου φτιαχνει καφε το πρωι οχι με αυτη τη σειρα απαραιτητα για να απαντησω στο τιτλο του νηματος:)
Εσυ δε θες πολλα και νομιζω με λιγη υπομονη θα βρεις αυτο που ψαχνεις!Quote:
Originally posted by krino
ας πω και εγω τις δικες μου σκεψεις....
Λοιπον ειμαι αντισυμβατικο ατομο αρα απο αυτο μπορει να καταλαβει κανεις πολλα....
1. Να μην διαβαζει κοσμοπολιταν, αρλεκιν, εσπρεσσο και λοιπα παραλιακα περιοδικα.
2. Να μην ειναι ματαιοδοξη, αρα στιγμες κλαματος γιατι εσπασε το νυχι, χαλασε το μακιγιαζ, πω πω ποσα κιλα πηρα, μακρια.
3. Να μην βαφετε παρα μονο οταν ειναι κοινωνικα απαραιτητο.
4. Να ειναι επιμελως ατημελητη και να της αρεσει να την βλεπω οταν ειναι χαλια το πρωι.
5. Να μην εχει κομπλεξ με το σωμα της ασχετως ποσα κιλα ειναι η αν δεν ειναι το τελειο κατα αυτην.
6. Να ειναι ειλικρινης και να μην κανει αυτο που κανουν κατα κορον οι γυναικες: Λενε λιγα και σκεφτονται πολλα και καποια στιγμη σου ερχετε κεραμιδα.
7. Θεμα αρχης: ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΑ
8. Δεν με ενδιαφερει ποσο ομορφη η ασχημη ειναι, αλλα ποσο ομορφη η ασχημη νιωθει η ιδια. Θελω να νιωθει οτι ειναι ομορφη, το αν θα ειναι δεν εχει σχεση.
9. Να ειναι ανοικτο μυαλο στο σεξ και οχι συντηρητικη, και αυτο δεν μπορω να το εξηγησω, η το νιωθει καποιος η οχι.
10. Να της αρεσουν τα ταξιδια γιατι ειμαι γυριστρας, πηγαινω δυο φορες το χρονο εξωτερικο, την μια παρισι και ενναλακτικα σε αλλες πολεις της ευρωπης.
11. Να μην με πρηζει (αυτο σημαινει πολλα ε?)
12. Να μην ζηλευει αλλες γυναικες αμα τις κοιταω η αμα σχολιαζω οτι εχει ωραιο κωλο αυτη. (γιατι αμα ειναι ωραιος ειναι, αλλα παρολα αυτα ο δικος σου ειναι ο τελειος :P)
13. Να θελει να κανει διακοπες και να βλεπει τα αστερια αγκαλια και οχι το ταβανι ενος ξενοδοχειου.
14. Να μην εχει ψυχωσεις και η ζωη μας να γινεται δυσλειτουργικη. (σορρυ αλλα πολλες απο εδω μεσα θα μεινουμε απλοι φιλοι... δεκα χρονια ψυχωσεων στη πλατη ειναι αρκετα)
15. Επειδη ειμαι αρκετα οργανωτικος, απαιτω ειτε να ακουω αλλα σχεδια σε οτι συζητω αλλα οχι γκρινια. Προτιμω την σιωπη.
16. Να της αρεσει η ειλικρινεια και οχι η ψευτια ασχετως αν αυτη πληγωνει.
17. Να μην εχει προβλημα που κυκλοφοραω μερικες φορες με τρυπια παντελονια.
18. Να ειναι απλη οπως και εγω, το σανδαλι ειναι μια χαρα οι γοβες οχι.
19. Να με αφηνει να ειμαι αυτο που ειμαι χωρις να θελει να γινω κατι αλλο.
20. Τελος να κανει πραγματα για να πηγαινω μπροστα σαν ανθρωπος και να γινομαι καλυτερος αλλα οχι να μιζεριαζω και να καθομαι ατελειωτες ωρες να εξηγω.
Ολα αυτα χωρις συγκεκριμενη σειρα ειναι αδιαπραγματευτα......
Τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω ευτυχισμενος.
το χω μαλιστα!!!!!
να δω αν ευκαιρει μονο...να το θυμηθω αυριο...
τον φιλο μου τον γιαννακη θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Remedy
Εσυ δε θες πολλα και νομιζω με λιγη υπομονη θα βρεις αυτο που ψαχνεις!
οταν παρεις τις αποφασεις σου,
τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες.
Τι αυριο τι σε 5 χρονια, τι ποτε.
εγω θελω
να ειναι τρυφερος
να ειναι ψηλοοοοος
να ειναι εξυπνος
να εχει χιουμορ
να μην φοραει κολωνια
να μην φοραει σαγιοναρα
να μην ροχαλιζει
Αυτια!!!
να μην ειναι μαμακιας, να μην προσπαθει να μου πασαρει το σοι του για παρεα (ας το κανει παρεα μονος του, εγω να μην το βλεπω), να μην ειναι κυριλες η fashion victim, να μην ειναι τροποκαυλος (πχ να μπορω να τρωω τη μακαροναδα χωρις κουταλι κ χωρις να αισθανομαι οτι θα υποστω κριτικη για το κοινωνικο μου στατους), να μου αρεσει (δε χρειαζεται να ειναι ο μπραντ πιττ, αλλα οχι κ 150 κ), να διαβαζει κ κανα βιβλιο ποτε ποτε, να μη με σερνει στα χομπι του που εμενα δεν με ενδιαφερουν (πχ ποδοσφαιρα, συναντησεις με βαρετους φιλους του κλπ), να μην ειναι ζηλιαρης (καλυτερα να παει κ με αλλη παρα να μου πει εμενα μην πας εκει με τους φιλους σου), να χουμε κανα κοινο ενδιαφερον (πχ ταξιδια, σινεμα), να μη θελει γαμο κ παιδια (κατοικιδιο επιτρεπεται κατα προτιμηση γατος), να μην ειναι κ πολυ της καθαριοτητας κ της ταξης... αρκετα ειπα....
και ναι να μη θελει γυναικα με φουστες κ βαψιματα κ τακουνια κ τσαντακια κ κ κ...