δεν πειραζει!!ποτε δεν ειναι αργα!!οι εμπειριες και οι στιγμες στην ζωη δεν μετριουνται με το σεξ!!!προχωραααα,φυγε απο τις χαζοσκεψεις!ασε το παρελθον!
δεν πειραζει!!ποτε δεν ειναι αργα!!οι εμπειριες και οι στιγμες στην ζωη δεν μετριουνται με το σεξ!!!προχωραααα,φυγε απο τις χαζοσκεψεις!ασε το παρελθον!
Ποτε δεν ειναι αργα...ωραια εκφραση...παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του...θεωρειται απ τα ομορφοτερα πραγματα στον κοσμο...κι εγω το εχασα...δεν μου απαντησες ομως...μηπως πρεπει να κανω καποια κινηση σε καποια "ευκολη" σε καποιο μπαρ ετσι ωστε να φυγει λιγο απο μεσα μου το θεμα της στερησης?
πιστευεις οτι υπαρχουν τοσο "ευκολες"??
θα κατσεις να ψαξεις στο μπαρ ποια ειναι προθυμη για ξεπετα?γνωρισες ενα κοριτσακι κινησου αργα και σταθερα!τωρα σε επιασε η λυσσα??μην αγχωνεσαι ρε τζιμ αλλο!προχωρα το αφου σου αρεσει το κοριτσακι,μην στεκεσαι στο πρακτικο κομματι,θα βγει απο μονο του και ας ειναι οπως ειναι!(ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω)
E ναι θα μου πεις τωρα σε επιασε η λυσσα? ... τοσα χρονια πετας χαρταετο...τωρα σε επιασε ο πονος?? κι ομως τωρα αισθανομαι πιο νορμαλ και πιο "νεος" απο τοτε και ενεργητικος...σαν να κοιμοταν αυτη η πλευρα και ξαφνικα ξυπνησε...δεν ξερω πως να το πω...πρεπει να μαι ο μοναδικος στη χωρα...θελω να πω ο μοναδικος νορμαλ...γιατι οκ αν καποιος ηταν σε κωμα για χρονια ή εχει αλλο σοβαρο λογο οκ...αλλα εγω που αν εξαιρεσεις το οτι ημουν παχουλος δεν ειχα κανενα σοβαρο κουσουρι πρεπει να μαι ο μοναδικος...
δεν στο ειπα ετσι,οπως το ερμηνευσες..σου ειπα οτι τωρα κανεις βηματα και να μην σε πιανει αγχος(βεβαια το καταλαβαινω κ λογικο ειναι),αλλα να κανεις λιγο υπομονη και να συνεχισεις αυτο που ξεκινησες,χωρις να σε πηγαινουν πισω αρνητικες σκεψεις(μειονεκτικες θα τις ελεγα)και θα δεις που βημα βημα θα φτασει το θεμα εκει που θες :)
Τις ξερω αυτες τις σκεψεις, τις κανω κ εγω κατα καιρους. Αλλα μην το κανεις τωρα φιλε jimmaster. Τωρα ρε που πας να φτιαξεις κατι? Σκεψου για αυτη την κοπελα, πως θα προχωρησει κλπ και αστα αυτα τωρα. Θα εχεις καιρο αργοτερα να τα σκεφτεις, να κλαψεις, να μεθυσεις, να ξεσπασεις. Αυτη τη στιγμη αυτες οι σκεψεις δεν σου προσφερουν τιποτα, μαλλον πισω σε πανε. Βρες κατι να κανεις για να απασχολησεις το μυαλο σου. Απ'οτι διαβασα εισαι αρρωστος οποτε δε μπορεις να βγεις εξω. Παιξε κανα παιχνιδι στο pc τι να σου πω. Α, κ δεν εισαι ο μονος μην το παρατραβαμε. Ηδη εγω που σου μιλαω οδευω προς τα εκει κ εχω διαβασει εδω μεσα καμποσες ιστοριες, σκεψου τι γινεται εκει εξω!
Iσως ειναι γενικο το κακο ξερω γω...οκ μωρε...ειμαι υπερβολικος κι εγω...ερχονται στιγμες που πελαγωνω για λιγο...ανθρωπος ειμαι και λυγαω...δεν θελω να προσβαλλω κανεναν εδω..ολοι φερθηκαν τοσο υποστηρηκτικα...αλλα καμια φορα νιωθω να κουβαλαω σταυρο...και ημουν παντα ετσι...απλα τωρα το βαρος αυτο εγινε αβαστακτο και αρχιζει ο οργανισμος να το ξεφορτωνεται...
Μακαρι να μπορουσα να ελεγξω τη σκεψη μου αλλα συνεχως παει εκει...
Βεβαια, οπως συμβαινει αυτη τη στιγμη, της μιλαω και ολα εξαφανιζονται...
Οσο για σενα δεν οδευεις πουθενα... κανονισε να πραγματοποιησεις τα σχεδια σου και να δημιουργησεις αλλα! και θα μαστε εδω να τα λεμε! στο ξαναλεω την βοηθεια σας δε θα την ξεχασω ποτε...
Καταλαβαινω τι εννοεις, ειναι δυσκολο πραγμα, απλα σε αυτη τη φαση πρεπει να κοιτας (ολοι μας δηλαδη) τα θετικα.
Αν δεν μπορεις να ελεγξεις τη σκεψη σου, δωστης τουλαχιστον κατι να απασχολειται για λιγο.
επ jimmaster!!
No retreat, no surrender!
Τρέχει το μυαλό σου δεξιά κι αριστερά ενώ πρέπει να κοιτάζει μπροστά :) Στην κοπελιά που θες :)
We shall never surrender που λενε και οι IRON MAIDEN!
Προσπαθω τι να κανω...παλι καλα που εχω και σας να τα λεμε λιγο...ειναι κατι στιγμες που ειναι πολυ δυσκολες....αλλα τις ξεπερναω...η καταρα του να εισαι υπερβολικα ντροπαλος και να χανεις την μπαλα με το τι θα πω τωρα και τι θα πω μετα.....και η κουβεντα που ειχα παλι μαζι της τουλαχιστον με ηρεμησε και με εστειλε σε εναν ηρεμο υπνο....απο κει που ημουν χαλια ξαφνικα γλαρωσα ευχαριστα....αντε καληνυχτα
Φιλε jim καλη σου χρονιασου ευχομαι υγεια ευτηχια και τα σχετικα.Ευχομαι ο Θεος να σε βοηθησει να βρεις την ακρη στο νημα που λεγεται ζωη και απο τα μυνηματα που διαβαζω απο ολο το ποστ τον τελευταιο καιρο εχεις παθει καταθλιψη επειδη δεν εχεις βρει κοπελα.Εχεις ακουσει το τραγουδι που λεει τα πιο ωραια πραγματα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις?Και εγω σου λεω τωρα χωρις να σε κρινω η κατι σχετικο οτι αν βρεις τωρα κοπελα κατα 99% θα γινεις χειροτερα.Πρεπει να ηρεμησεις μεσα σου και επιπλεον το σεξ δεν ειναι ο μοναδικος στοχος της ζωης και ειναι τελειως λαθος η λογικη να σκεφτεσαι οτι ειμαι 26 και δεν εχω κανει τπτ.Συγχαρητηρια λοιπον γιατι σου λεω οτι εχεις καταφερει πολυ περισσοτερα απο οτι πιστευεις.Εσυ κοντεβεις να γινεις τελειως απο την καταθλιψη και πας να ξαναπεσεις παλι για μια εμπειρια.
Σε ευχαριστω πολυ αλλα σου λεω πως αν διαβασεις ειναι πιο βαθυς ο προβληματισμος μου απο το γιατι δεν εχω κανει σεξ. Και αν πανε καλα τα πραγματα με την κοπελα που γνωρισα δεν θα γινω καθολου χειροτερα και γρουσουζιες τωρα δε γουσταρω. Καλημερα