Ειστε σιγουρες "για παντα"? Εγω για κανα μηνα θα ελεγα, ισα ισα για την αποτοξινωση! :p
Printable View
Ειστε σιγουρες "για παντα"? Εγω για κανα μηνα θα ελεγα, ισα ισα για την αποτοξινωση! :p
για παντα για παντααααααα
ποια αποτοξινωση??? τιποτα δεν πιανει !!!! και 10 χρονια να τη βγαζεις με νερο, τιποτα δε σε κραταει αν σκασει μυτη ενα ομορφο, μυρωδατο,δροσερο,αναζωογον ητικο μπακαρντακι κολιτσα,τζινακι με λεμονακι, Β52, τσιπουρακι, ουισκακι, τεκιλιτσα ....
ααααααα με πεθανες ! ηταν αναγκη να το γραψεις αυτο τωρα?? μια μερα μετα απο μπεκρες με πετυχες,δε γινεται αυτοοοο.......!!!
Λοιπον,ξεκολλατε τωρα. Σοβαρα,καντε κατι και εξαφανιστε τα ΤΩΡΑ! ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"μυρωδατο,δροσερο,αναζωογο� � ητικο μπακαρντακι κολιτσα,τζινακι με λεμονακι, Β52, τσιπουρακι, ουισκακι, τεκιλιτσα .... "
Ιουυυυυυυ με πεθανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πακιστανους με βραχους.
Θέλω να κουκουλωθώ μέχρι πάνω με το σεντόνι μου και να μην σκέφτομαι και να μην νιώθω τίποτα...
υπερφυσικες δυναμεις...η χρηματακια κ τα δυο κανουν τη δουλεια που θελω
lefta,me adeia k plirwmes,exw!oi goneis mou einai kala..oi filoi mou pernane kala.egw ekleisa rantevou se psixologo to septemvrh.peftw,fovamai na vrethw me kosmo pou diaskedazei.me pianei panikos otan perpataw sto dromo.den eimai filos tis texnologias alla autin tin vdomada tis adeias mou tin exw vgalei sto internet k se kamia paralia monos afou den exw poli oreksi kai xanomai apo olous.tha ithela mia kopela me idia psixologika i enan agnwsto na ton kanw filaraki me idia themata,episis tha ithela na einai o kosmos ksegniastos kai na xamogelaei.ase,pou iparxoun kai poli sovarotera themata.doksa ton theo na leme.
να παω μονη στο σπιτακι μου να επανακτησω τον ελεγχο μου. να σπασω τα μουτρα του αδερφου της κολλητης μου. να μην ασχολουμαι πλεον με τριχες, αλλα με πραγματα που αξιζει ν'ασχοληθω, πχ με το διαβασμα που διαρκως αναβαλλω....
Πολλα θελω...
Θα ηθελα...να μην ειμουν τοσο ...ντροπαλος, ολο χανω ευκαιριες ! γαμουτ!
εκρηξεις πολλες καθε στιγμη και καθε ωρα, σ'ολοκληρη τη χωρα τωρα! ξαναγελαω ω σαν τον Bryan Fury, και καληνυχτιζω o μεγαλοκαρδος μη συνθλιψω το κοσμο.
th deph parakalw
Nα επισκεφθω τη χωρα των Λωτοφαγων!!!!!
να απορροφηθει καπου το μυαλο μου τελειως να μη σκεφτομαι αρνητικα. με καποιον ανθρωπο θα επρεπε λογικα, αλλα καταντησαν ολοι και ειδικα ολες μια απογοητευση. θα θελα να ξαναπιασω και κανα βιντεοπαιχνιδι, αλλα εκτος του οτι δεν εχω καινουργιες κονσολες, μονος δε λεει να ξεκινησεις τπτ απολυτως.
να γινοταν μια φορα αυτο που θελω... μια....
ουτε εγω ξερω τι θελω....ειμαι σκ@τα
1,68...δεν ειμαι χοντρη η λογικη αυτο λεει, αλλα επειδη υπηρξαν περιοδοι που κοντεψα να φτασω τα 60 με τα βουλιμικα μου και ηταν απο τις χειροτερες περιοδους της ζωης μου δε θελω να τις ξαναζησω!! εχω υπαρξει και 45, γενικα εχω σκαμπανεβασματα, αλλα στα 48 θα ημουν ευχαριστημενη..
Το ιδανικο βαρος για μια μεση γυναικα ειναι 10 κιλα κατω απ'το υψος της και για εναν μεσο ανδρα 5 κιλα κατω απ'το υψος του. Αρα καταλαβαινεις οτι βασει λογικης, θα επρεπε να παρεις κιλα και οχι να σε πιανει το παραπονο που δεν εχεις χασει κι αλλα...
Καταλαβαινω ομως απολυτα οτι για εναν ανθρωπο που εχει διατροφικη διαταραχη ειναι δυσκολο να βγει απ'το προβλημα και να σκεφτει λογικα... σ'αυτο θα πρεπει να σε βοηθησει ο ψυχιατρος ή ψυχολογος που σε παρακολουθει!
με παρακολουθει ψυχιατρος και ημουν καλυτερα για ενα διαστημα αλλα αυτες τις μερες, με αφορμη το ζυγισμα, εχω δεινοπαθησει με εμετους, καθαρτικα και ολα τα ψυχολογικα συνακολουθα! το θεμα θα μου πεις ειναι η λανθασμενη αντιληψη που εχω για το σωμα μου και η χαμηλη αυτοεκτιμηση.. αλλα 10 κιλα κατω απο το υψος μου ειλικρινα θα μου φαινομουν θεοχοντρη, δε θα το αντεχα με τιποτα γιατι το εζησα!!!!
Εγω νομιζα και για τους αντρες ,10 κιλα κατω απο το υψος τους...πρεπει να ανησυχω?
1,94 και παιζω συνεχεια στα 74-79 κιλα. αλλα δεν φαινομαι 'κοκαλιαρης'
ειλικρινα δεν ξερω...στον ψυχιατρο ξεκινησα γιατι ειχα αλλα προβληματα και το διατροφικο το ανεφερα αργοτερα οποτε το αφηναμε παντα στην ακρη...με ρωταει συνηθως ποτε εκανα εμετους, αν πηρα καθαρτικα, τι με εριξε στο φαγητο, τετοια πραγματα...δεν συζηταμε και παρα πολυ. μου εδωσε φαρμακευτικη αγωγη αλλα μαλλον θα πρεπει να επιμενω στο οτι εχω προβλημα ετσι; δε λυνονται ολα με τα χαπια...