Άστο για το πέσιμο της.Ούτε καν ξέρει να φερθεί και να μιλήσει.
Printable View
Μην εξωτερικευσεις τις σκεψεις σου χαχαχαχα!!!
Ειμαι σιγουρη και για τον φανταστικο τροπο που την απερριψες....Πες μου θα σκασω....
Για πιο πραγμα?Οτι σκεφτεσαι πως μπορει να ειμαστε ειμαι σιγουρη!!! Για τον τροπο που απερριψες το κοριτσακι-κνε- δεν ξερω και θελω να μου πεις :Ρ
Το φανταστικο ηταν ειρωνικο -με την καλη εννοια-.... Καθολου οτι μου κατεβηκε στο κεφαλι επεσα μεσα...Ημουν σιγουρη οτι καπως θα της την ελεγες χαχα....
Ειπες βαριες κουβεντες...αχχαχχα....Εσκυψ� � το κεφαλι και εφυγε να υποθεσω...
Ε το της αξιζε ηταν σχετικο...Δεν σου εκανε και τιποτα...Ισα ισα...
Δεν σε ειρωνευομαι για να σε κοροιδεψω.... Αλλα ενταξει, εδω γραφουμε δεν καταλαβαινεις πως το λεει ο αλλος....
Αμ τοτε τι να πω? Εσυ ξερεις!!!
Και αφου περνας τοση ωρα τι σκεφτεσαι οταν καθεσαι και κοιτιεσαι??
Σταματα αυτη την ηττοπαθεια δεν ειμαι ωραιος και δεν ειμαι ωραιος. Τελος απο δω και περα θα λες ειμαι κουκλος
Εισαι κουκλος!!! Ε οριστε...Πας γυμναστηριο κανεις προσπαθειες και μου λες δεν ειμαι ωραιος?
Ε πως τιποτα σιγουρα εχεις κανει προοδο!!! Δεν γινεται!! Εκτος αν περιμενεις σε 6 μηνες να γινεις τουμπανο φιτνες :Ρ δεν ξερω και την φυσικη σου κατασταση αλλα ειμαι σιγουρη πως εχει γινει προοδος
Να μου επισημαινεις για πιο θεμα μιλας γιατι ξανθια βαμμενη 2 φορες βλαμμενη χαχαχαχαχ
Πφφφ...Ηθελα να ηξερα τι εννοεις μετριες...
Το ΠΑΝ ειναι σχετικο....Κατι αλλο που ειπες πριν και θα το επαναφερω τωρα γιατι πριν το ξεχασα.... Ειπες πως θες να κλεισεις πολλα στοματα....Μηπως ειναι αυτος ενας απο τους ΚΥΡΙΟΥΣ λογους που θες τοσο παθιασμενα ΜΟΝΟ ωραιες κοπελες??
Σε επηρεαζει ομως παρα πολυ και το θεμα "αλλοι" τωρα οσο που ειπες απο εδω μεσα δεν ξερω τι εχει μεσολαβησει και τι εχεις με καποιους εδω μεσα αλλα το παν ειναι να το κανεις για σενα....να σου πω γιατι δεν πας σε μια ωραια γκομενα και να της την πεσεις? να δεις κιολας
Χαχαχα ειδες στην δινω απλοχερα!!
Πολλα...Αλλα τι σχεση εχει αυτο?
Καταλαβα τι εννοεις...Δεν εχει σχεση αυτο ρε συ ομως....Ουτε καν....Εσυ πιστευεις οτι εισαι ασχημος σωστα?
Τοτε λοιπον σου αναλογει μια... Αντε μετρια....
Γιατι ετσι το θετεις...Ξεκολλα να νομιζεις οτι εισαι ασχημος και οι αλλοι ωραιοι!
Ειπαμε....Εισαι κουκλος!
Που ειπες για τα αταιριαστα ζευγαρια...Δηλαδη οτι δεν εχει σχεση αυτο που λες....Ο ενας ομορφος κ ο αλλος μετριος....δηλαδη και τι εγινε
Σε εβαλα ως μετριο επειδη εσυ το ειπες και χρειαστηκα ενα μετρο συγκρισης...Το ιδιο ισχυει να εισαι εσυ ο ομορφος και μια κοπελα μετρια...Αλλα δεν το θες αυτο...Φυσικα και μπορεις να εισαι με μια ομορφη κοπελα...Αν δεν το προσπαθεις ομως...Και θα κανεις μια σχεση βαση του αν θα ταιριαζεται οταν θα σας δω εγω στο δρομο ας πουμε? Ειπαμε...Υπαρχουν εξαιρεσεις δεν ειναι ολες το ιδιο....
Βρε οτι θα ερθει θα ερθει...Μεχρι τοτε χαλαρωσε ομως και απολαυσε την διαδρομη! και μη βιαζεσαι
Μακαρι να μην αργησει η μερα στο ευχομαι...Για να βρεις την σειρα σου!!
Πως παει σημερα ολα καλα?
Why, όταν λες ότι θέλεις να γίνεις "παίδαρος", έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο άντρα στο μυαλό σου, και αν ναι, ποιό;
Κάποια ουσία που θα μπορούσα να πάρω για να φύγει το άθλιο σωσίβιο στην κοιλιά,υπάρχει;Γιατί το σιχαίνομαι.Δεν μπορώ να βλέπω άλλους με επίπεδη κοιλιά και έμενα με αυτό το....... πράγμα.
Αυτό θέλει κόπο, καλύτερα να φύγει με φυσικό τρόπο παρά με χάπια...Χαλάρωσε δεν είναι και τόσο τρομερό όσο πιστεύεις. :)