ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥQuote:
Originally posted by Θεοφανία
H αλήθεια είναι πως έχεις καλές ιδέες μερικές φορές......
Printable View
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥQuote:
H αλήθεια είναι πως έχεις καλές ιδέες μερικές φορές......
Ντροπή...................................... ................................. και αίσχος .................................................. ............................Quote:
Originally posted by kater1na
Θεοφανία παίρνεις από 12 χρονών αντισυλληπτικά σα μέθοδο αντισύλληψης? Σόρρυ κιόλας που γίνομαι αδιάκριτη αλλά μου φάνηκε τρομερά περίεργο
Είμαι κακός ανθρωπος το ξέρω απλά μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει και πολύ αλήθεια στη καταχώρηση .....
Και για να είμαι ακόμα πιο σαφής προσωπικά δεν με απασχολεί αυτή η επιλογή η οποιαδήποτε επιλογή ενός ανθρώπου απλά πάντα βλέπω την θεοφανία να κατακρίνει τους άλλους για τις επιλογές τους και θέλω να δω αν θα της είναι ευχάριστο να της κάνουν μια τέτοια επίθεση
+ μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση πως δεν είναι 19 όπως γράφει το προφίλ και το ότι εγραψε 7 χρόνια με ώθησε κάπως ύπουλα το ομολογώ να μάθω
kater1na... δεν εισαι κακός άνθρωπος.. :) :)
Να σου πω την αλήθεια.. kater1na.. ούτε καν που το παρατήρησα...
Λολ είναι εμφανές ότι δεν είμαι και πολύ καλός άνθρωπος όταν με πιάνουν τα νεύρα μου και προσπαθώ να το κόψω αλλά δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα η ματαμόσχευση εγκεφάλου για να αλλάξω μυαλα :( αλλά εντάξει προσπαθώ να αλλάξω και ξέρω ότι παίρνει χρόνο και ξέρω και να μετανοιώνω και να το δείχνω πραγματικά όταν αντιλαμβάνομαι ότι γίνομαι κακια
Δεν έπρεπε να κάνω προσωπική επίθεση στη θεοφανία επειδή δεν μου αρέσει ό τρόπος της αλλά παρασύρομαι γμτ
Ομως αντιλαμβάνομαι ότι όπως δεν μου αρέσει σε άλλους να κατακρίνουν ότι μόλις τώρα το έκανα και εγώ..... και 2 λάθη ποτέ δεν κάνουν ένα σωστό΄ούτε ο σκοπός αγιαζει τα μέσα (αλλά όλα αυτά τα θυμήθηκα κατόπιν εόρτής :( )
Μου κάνει εντύπωση που κοίταξες το προφίλ της..
Μέχρι τώρα που είμαι στο φόρουμ.. δεν έχω κοιτάξει κανενός το προφίλ..
Κατερίνα....αν δεν σου αρέσει ο τρόπος μου.....ξυδάκι....
Όσο για την ηλικία μου, την έχω γράψει τόσες φορές στο φόρουμ που αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις και τίποτε άλλο εκτός από τις κόντρες που έχω εδώ μέσα, θα καταλάβαινες πως έγραψα 19 για να γελάσουμε επειδή πλησίαζαν τα γενέθλια μου......
woman........είσαι ένας κακός, ανήλικος άνθρωπος.................
ε μα............ 12 ετών αντισυλληπτικά?????????????
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
MANTHES.............στα είπα?
Αποκτήσαμε και άλλη σκιά.............
ΓΑΒ ΓΑΒ
Με πέθανες!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον ποντικοπαγίδες χρειαζόμαστε............
αντιλυσικο ειναι αυτο που χρειαζεστε,
αλλα δεν εχει βγει ακομα στην σωστη δοση....
Βλεπεις το ειχαν μελετησει για σκυλια που ειναι μικροσωμα.... τι να σου κανει αυτο...
:D
ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ; ΑΥΤΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ;
Quote:
Originally posted by krino
Βλεπεις το ειχαν μελετησει για σκυλια που ειναι μικροσωμα.... τι να σου κανει αυτο...
xaxa βρε κρίνο έτσι όπως το πας θα με κάνεις και μένα το σκυλάκι σου όπως η Θεοφανό τον Manthes...
Ο ΚΡΙΝΟ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
Άλλοι πάλι με τα σκυλιά...καλά ξεσκίσματα.
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν...........καείς?
Καλώς την κτηνοβάτη...Αλήθεια εσύ ή αυτό είναι από πάνω?
MANTHES.............πόσο τη βρίσκω όταν αναγκάζω κάποιους να ξεφτιλίζονται τόσο πολύ, όταν τόσο καιρο μας το έπαιζαν κοντοί σαμαρείτες..............
Μπράβο! Έτσι, έτσι...
Σταυρώστε με, σταυρώστε με στα χέρια σας υψώστε με...:D
ΚΑΛΑ ΕΦΟΥΛΑ
:) :D
εντάξει.. νομίζω η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου και λυπάμαι πολύ.. :(Quote:
Originally posted by MANTHES
woman..........όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα.....Quote:
Quote:
Originally posted by Andy
Καλώς την κτηνοβάτη...Αλήθεια εσύ ή αυτό είναι από πάνω?
...............και χειρότερα.................
Quote:
Με πέθανες!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον ποντικοπαγίδες χρειαζόμαστε............
ναι............όντως.......
Είδες πουθενά το όνομα σου ?
Γιατί η woman είδε γραμμένο το δικό της και αντέδρασε?
Η woman αντέδρασε γιατί δεν ξέρει πως ο κρίνο έχει γράψει πως έχει πάει με άντρα, οπότε προφανώς δεν τον πείραξε που το ανέφερε ο MANTHES..........εσύ είπες πως έγινες το σκυλάκι του, οπότε ο άνθρωπος έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα..............
Ειλικρινά.. δεν το ήξερα αυτό.. δεν το έχω δει πουθενά..Quote:
Η woman αντέδρασε γιατί δεν ξέρει πως ο κρίνο έχει γράψει πως έχει πάει με άντρα, οπότε προφανώς δεν τον πείραξε που το ανέφερε ο MANTHES..........εσύ είπες πως έγινες το σκυλάκι του, οπότε ο άνθρωπος έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα..............
Πέραν τούτου όμως.. θεωρώ ότι είναι διαφορετικό το ένα με το άλλο.. Διαφορετικό target group.. :P
Απλώς η γνώμη μου.. δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε!! :)
edit: αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι.. αφού δεν τον πείραξε.. έχεις δίκιο.. Τι θέλω και πετάγομαι?
woman..........σε αγαπάωωωωω
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Quote:
εσυ που το ξερεις???
σε εχω πηδηξει και το ξεχασα???
Quote:
Η woman αντέδρασε γιατί δεν ξέρει πως ο κρίνο έχει γράψει πως έχει πάει με άντρα,
οποτε?
Να τα πάρουμε με την σειρά..Quote:
Quote:
Η woman αντέδρασε γιατί δεν ξέρει πως ο κρίνο έχει γράψει πως έχει πάει με άντρα,
οποτε?
Όταν διάβασα το ποστ του MANTHES, αισθάνθηκα ότι η επίθεση του αυτή δεν ήταν σωστή γιατί μίλησε για σεξουαλικές προτιμήσεις.. οι οποίες όπως και να το κάνουμε δεν αφορούν κανέναν.. Μπορεί εγώ προσωπικά να έχω κάποιες διαφορετικές απόψεις με εσένα, krino, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να λέμε ότι να \'ναι..
Επίσης το θεώρησα χτύπημα κάτω από την μέση.. Προσωπικά ενοχλήθηκα παρόλο που δεν αφορούσε εμένα προσωπικά..
Η Θεοφανία με την σειρά της, είπε απλά ότι εγώ δεν ήξερα ότι το είχες δηλώσει το συγκεκριμένο γεγονός \"δημόσια\" (με τον όρο του internet). Εννοώντας ότι , αφού λοιπόν, το έχεις δηλώσει αυτό \"δημόσια\" δεν θα σε ενοχλούσε μια τέτοια απάντηση από τον MANTHES, και κατά συνέπεια, δεν θα έπρεπε να ενοχλεί και εμένα..
Και επειδή λοιπόν, είδα ότι δεν απάντησες (δεν αντιλήφθηκα ότι ΔΕΝ το είχες δει το ποστ), δεν σε πείραξε, δεν θα έπρεπε να μιλήσω εγώ που στο κάτω κάτω ΔΕΝ αφορά εμένα..
Quote:
Quote:
οποτε?
οποτε τιποτα........
Επειδη εντος ολιγον ωρων σχολαω και πλεον θα βρισκομαι στις παραλιες που δυσκολα το κοβω να ανοιξω πισι εκει που θα ειμαι και δεν μου αρεσουν να αφηνονται υπονιες:
1. Το παιχνιδακι οτι ειμαι gay ειναι χιλιοπαιγμενο και το εχω φαει στη μαπα.
2. Επειδη βλεπω οτι σε τζουζει το τι κανω στο κρεβατι μου, σε ενημερωνω οτι ειμαι ετεροφυλος.
3. Το οτι μου εστειλες μυνημα για..... περαιτερω γνωριμια και εγω σε εκλασα εχει να κανει οτι εισαι ατομο κατωτερο των προσδοκιων μου και οχι με την ποιοτητα που αναζητω σε γυναικες.
4. Δυστυχως εκατσα και σου απαντησα ενα ευγενικο οχι προσπαθωντας να μην σε κανω να νιωσεις ασχημα.
Κακως.
Επρεπε να αφησω την γκομενα μου να σου απαντησει η ιδια που γελαγε με το μυνημα που εστειλες, καθως θα σου εχωνε κανα μπινελικι.
5. Το οτι δεν σε εστειλα στον αγυριστο οπως σου επρεπε, σου εδωσε το δικαιωμα να αφηνεις υπονοιες στο αν τον παιρνω η οχι.
Προφανως την εχεις δει πολυ θεα και οποιος σου δινει πορτα, δεν εξηγηται αλλιως ειναι *******!!!
6. Καποια στιγμη στην ζωη σου ισως (λεω ισως) καταλαβεις και εσυ και το συνεταιρακι σου, οτι εισαστε πολυ μικροι για να βλαψετε με αυτο το τροπο καποιον.
Η λασπη σας μου ειναι αδιαφορη και δεν με αφορα καθολου.
Ξερω τι ειμαι και τι κανω στη ζωη μου και δεν θα κατσω να αναλωθω περαιτερω.
Τελος σας ευχομαι να πατε διακοπες συντομα και να ηρεμησετε.
Τουλαχιστον να γυρισετε το φθινοπωρο ξελαμπικαρισμενοι....
:cool:
Quote:
Δεν κολλησα και πολυ, πηγα με ενα γκει, δεν γουσταρα και το θεμα εληξε εκει. Μαλιστα το τραβηξα αρκετα το θεμα, να δω μηπως επαιζε κανενα παραθυρακι που δεν το εβρισκα.
Καλη σου τυχη,
Κρινο
Quote:
Originally posted by Woman
Να τα πάρουμε με την σειρά..Quote:
Quote:
οποτε?
Όταν διάβασα το ποστ του MANTHES, αισθάνθηκα ότι η επίθεση του αυτή δεν ήταν σωστή γιατί μίλησε για σεξουαλικές προτιμήσεις.. οι οποίες όπως και να το κάνουμε δεν αφορούν κανέναν.. Μπορεί εγώ προσωπικά να έχω κάποιες διαφορετικές απόψεις με εσένα, krino, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να λέμε ότι να \'ναι..
Επίσης το θεώρησα χτύπημα κάτω από την μέση.. Προσωπικά ενοχλήθηκα παρόλο που δεν αφορούσε εμένα προσωπικά..
δεν εχω κολλημα αγαπητη μου να ασχοληθω με χτυπηματα τριτων, αστους να κοπανιουνται ολη μερα και ολη νυχτα.
Τσαμπα το κανουν αλλα δεν πειραζει εχουν πλακα.
Η Θεοφανία με την σειρά της, είπε απλά ότι εγώ δεν ήξερα ότι το είχες δηλώσει το συγκεκριμένο γεγονός \"δημόσια\" (με τον όρο του internet). Εννοώντας ότι , αφού λοιπόν, το έχεις δηλώσει αυτό \"δημόσια\" δεν θα σε ενοχλούσε μια τέτοια απάντηση από τον MANTHES, και κατά συνέπεια, δεν θα έπρεπε να ενοχλεί και εμένα..
Και επειδή λοιπόν, είδα ότι δεν απάντησες (δεν αντιλήφθηκα ότι ΔΕΝ το είχες δει το ποστ), δεν σε πείραξε, δεν θα έπρεπε να μιλήσω εγώ που στο κάτω κάτω ΔΕΝ αφορά εμένα..
οσον αφορα την θεοφανια γραφω καποια πραγματα και ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις το ζορι που τραβαει.
Μαλλον ειναι ενα πληγωμενο κοριτσακι και την ενοχλουν οι σουπες.
Πρεπει να κανω κατι εγω για αυτο???
οχι για πες....
Quote:
Quote:
Δεν κολλησα και πολυ, πηγα με ενα γκει, δεν γουσταρα και το θεμα εληξε εκει. Μαλιστα το τραβηξα αρκετα το θεμα, να δω μηπως επαιζε κανενα παραθυρακι που δεν το εβρισκα.
Καλη σου τυχη,
Κρινο
εσυ τι προβλημα εχεις ρε ανθρωπε???
θες να δοκιμασεις και δεν βρισκεις???