Mπράβο και συγχαρητήρια karamela και Μαρία!
Πάτε πολύ καλά!!!
Printable View
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
p-k ευχαριστώ πολύ :) να σου κάνω και μια ερώτηση, μέσα σε πόσο καιρο εχασες αυτα τα κιλά?
Eξαιτίας ενός προβλήματος του υπολογιστή, έγιανα αυτά τα πολλαπλά ποστ!
karamela, τα κιλά αυτά τα έχασα από τον περασμένο Μάιο.
Σήμερα (ημέρα ζυγίσματος για εμένα), είχα και νέα απώλεια, 300 γραμμαρίων.
Έτσι, κατέβηκα από τα 80,9 στα 80,6 κιλά.
Eξαιτίας ενός προβλήματος του υπολογιστή, έγιναν αυτά τα πολλαπλά ποστ!
EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!! ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΕΧΑΣΑ
2,5 ΚΙΛΑ,ΜΕΘΟΔΟΣ:ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤ ΗΣ,ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΘΕ 5 ΩΡΕΣ ΤΡΩΩ,5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΑΖΟΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ,ΣΠΙΤΙ 15 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΜΟΝΟ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ!ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΜΩΣ:ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΟΧΙ ΓΛΥΚΑΚΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΠΡΙΝ ΤΙΣ 7 ΝΑΙ!
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!:))
Μπράβο,Γλυκούλα! Είδες που τη βρήκες κι εσύ την άκρη σου;
Προφανώς δεν ήταν θέμα ατυχίας αλλά λανθασμένων επιλογών...
Καλή συνέχεια!Μη το χάσουμε τώρα που το βρήκαμε...
Τα συγχαρητήρια μου ;)Quote:
Originally posted by p_k
Eξαιτίας ενός προβλήματος του υπολογιστή, έγιανα αυτά τα πολλαπλά ποστ!
Glykoula, συγχαρητήρια!!
τελικά πρέπει να βρίσκουμε μόνοι μας αυτό που μας βολεύει και να διαμορφώνουμε ανάλογα και το πρόγραμμά μας. ανάτρεξα λίγο στα μηνύματά σου τον περασμένο μήνα και η απογοήτευσή σου ήταν φανερή..είδες όμως τώρα ;
επειδή και εγώ έχω κάνει διαίτα σε διαιτολόγο αλλά και θερμιδομέτρηση, βρίσκω πιο εύκολο το πρόγραμμα ww. δεν ξέρω γιατί...ίσως επειδή δεν ζυγίζω συνέχεια, ίσως επειδή έχω αρχίσει και θυμάμαι τους πόντους.
πάντως θα σου συνιστούσα να αυξήσεις την άσκηση και άμα πάρεις τον διάδρομο να τον χρησιμοποιείς τουλάχιστον 30΄την μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα. Ετσι θα κάνεις και σύσφιξη . Με την γυμναστική αλλάζει το σώμα και δείχνει ακόμη λεπτότερο.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!:)
Μόλις έδιωξα από επάνω μου 1,5 περίπου πακέτο βιτάμ! 300 γραμμάρια για την ακρίβεια. Ειλικρινά δεν αισθανόμουν ότι είχα χάσει, ίσως επειδή το πρόγραμμα ww μέχρις στιγμής μου δίνει την ιδέα ότι δεν πεινάω! :D
Γειά σας παιδιά!!!!!!!!!
Χθές ζυγίστηκα, -5 κίλα!!! Και συνεχιζουμε δυνατά!!!
Καλή συνέχεια σε όλους μας!!!
Γειά σας παιδιά!!!!!!!!!
Χθές ζυγίστηκα, -5 κίλα!!! Και συνεχιζουμε δυνατά!!!
Καλή συνέχεια σε όλους μας!!!
Μπράβο σου,"αδύνατη"! :) Συνέχισε έτσι,δυνατά!
Μπράβο σου,"αδύνατη"! :) Συνέχισε έτσι,δυνατά!
Μπράβο μας impossible.
500gr. έφυγαν κι από εμένα κι είχα την εντύπωση ότι δεν είχα χάσει γραμμάριο! :D
Συγχαρητήρια Μαρία!
Δεν είναι και λίγο πράγμα να φύγει μισό κιλό από επάνω σου!
Συνέχισε την καλή προσπάθεια!
Συγχαρητήρια Μαρία!
Συγχαρητήρια Μαρία!
Συγχαρητήρια Μαρία!
Πετάει η ομάδα λέμε! :D
Ετσι, έτσι!!!!!
Να πετάμε (και στον ουράνο από ευτυχία, αλλά και κιλά!)!!
Ευχαριστώ κορίτσια και συγχαρητήρια και σε εσένα Μαρία!!!!
Κορίτσια μπράβο σας!!!!Εγώ από 78 που ξεκίνησα την περασμένη εβδομάδα είμαι σήμερα περίπου στα 76.Ο στόχος μου είναι αργά και σταθερά για να έχεις αποτέλεσμα και υγεία.Τι στο καλό τόσα χρόνια αποτυχημένες δίαιτες επειδή βιαζόμουν, τώρα νομίζω ότι αξίζει να περιμένω...Θέλω μέχρι τον Ιοίνιο να είμαι κοντά στα εξήντα άρα έχω μπροστά μου 17 εξαιρετικές εβδομάδες να εκμετταλευτώ.Που σημαίνει επίσης ότι στις 17 αυτές εβδομάδες άνετα προλαβαίνω να χάσω 15 - 16 κιλά...ʼντε να δούμε!!!!Όλα καλά θα πάνε!!!!:-)
Κορίτσια μπράβο σας!!!!Εγώ από 78 που ξεκίνησα την περασμένη εβδομάδα είμαι σήμερα περίπου στα 76.Ο στόχος μου είναι αργά και σταθερά για να έχεις αποτέλεσμα και υγεία.Τι στο καλό τόσα χρόνια αποτυχημένες δίαιτες επειδή βιαζόμουν, τώρα νομίζω ότι αξίζει να περιμένω...Θέλω μέχρι τον Ιοίνιο να είμαι κοντά στα εξήντα άρα έχω μπροστά μου 17 εξαιρετικές εβδομάδες να εκμετταλευτώ.Που σημαίνει επίσης ότι στις 17 αυτές εβδομάδες άνετα προλαβαίνω να χάσω 15 - 16 κιλά...ʼντε να δούμε!!!!Όλα καλά θα πάνε!!!!:-)
Μπράβο ASTEROSKONI. :)
ʼμα είσαι συνεπής στην διατροφή σου βεβαίως και θα χάσεις κιλά, αν όχι όλα που έχεις βάλει στόχο. Γιατί μην ξεχνάς ότι όσο πλησιάζεις τον στόχο, τόσο πιο δύσκολα φεύγουν τα κιλά από πάνω σου. Τρανό παράδειγμα ο p_k που φεύγουν γραμμάριο-γραμμάριο τα κιλά και που φυσικά γνωρίζω κι απ'τον δικό μου οργανισμό.
Καλησπερα!γραφω μετα απο παρα πολυ καιρο κοντα εναμιση χρονο. Τα ειχα παρατησει ολα λογω καποιων θεματων και ετρωγα οσο πιο ανθυγιεινα μπορουσα και δεν εκανα καθολου ασκηση. Αλλα φετος την επομενη μερα που γυρισαμε απο τις διακοπες των Χριστουγεννων το πηρα αποφαση!Και ξεκινησα!Και θελω να κανω επιτελους το ονειρο πραγματικοτητα...αυτη την φορα τοχω πιστεψει για τα καλα...
Λοιπον ξεκινησα 85 κιλα χτες που ζυγιστηκα ημουν 81,5 και πρωτος στοχος ειναι τα 75 κιλα. Ας χασω αυτα και μετα με καινουριο κουραγιο για τα υπολοιπα...
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!
105,1 ---> 104,6
Έχασα μισό κιλό ακόμη. Είμαι περίεργη κι όλο ανεβαίνω στην ζυγαριά, σχεδόν 2 φορές την βδομάδα. :D
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!.....
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ; ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!
Μαρία... αν σε βοηθάει ψυχολογικά να ζυγίζεσαι 2 φορές την εβδομάδα δεν πειράζει. Αλλωστε ποιός δεν έχει κρυφοκοιτάξει την ζυγαριά εκτός της ημεράς ζυγίσματος ;
πάντως, αν σε κάποιο ζύγισμα δεν δείξει την απώλεια που ήλπιζες, μην στεναχωρηθείς..ακόμα και αν δεν χάνουμε σε γραμμάρια αλλάζει το σώμα μας !
εγώ έχω χάσει 2 κιλά από 5 Ιανουαρίου που ξεκίνησα και το ξέρω ότι δεν είναι πολλά. ξέρω όμως ότι έτσι είναι ο οργανισμός μου και δεν απογοητεύομαι.
βλέπω όμως διαφορά στα ρούχα μου..έχουν έναν άλλο αέρα! και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση να συνεχίσω.
φιλικά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!.....
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ; ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!
Μαρία... αν σε βοηθάει ψυχολογικά να ζυγίζεσαι 2 φορές την εβδομάδα δεν πειράζει. Αλλωστε ποιός δεν έχει κρυφοκοιτάξει την ζυγαριά εκτός της ημεράς ζυγίσματος ;
πάντως, αν σε κάποιο ζύγισμα δεν δείξει την απώλεια που ήλπιζες, μην στεναχωρηθείς..ακόμα και αν δεν χάνουμε σε γραμμάρια αλλάζει το σώμα μας !
εγώ έχω χάσει 2 κιλά από 5 Ιανουαρίου που ξεκίνησα και το ξέρω ότι δεν είναι πολλά. ξέρω όμως ότι έτσι είναι ο οργανισμός μου και δεν απογοητεύομαι.
βλέπω όμως διαφορά στα ρούχα μου..έχουν έναν άλλο αέρα! και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση να συνεχίσω.
φιλικά.
Βιβή μου δεν πτοούμαι καθόλου. Μια χαρά πάει. Τον ξέρω τον οργανισμό μου και δεν είναι από αυτούς που χάνουν τα κιλά στος πιτς-φυτίλι!
Γειά σας παίδες! Τί κάνετε; Εγώ τα ΄χω παίξει, διάβασμα, διάβασμα, πίεση, πίεση κ.ο.κ...
Εδώ πάντως, παρατηρώ απώλειες (με τη θετική σημασία!) και επιτυχίες! Μπράβο κορίτσια σε όλες! Ας έρθω και εγώ να προστεθώ στον κατάλογο με τις απώλειες αφού σας γράφω ελαφρότερη κατά 7 κιλά... Πολύ καλά μου έχει φερθεί ο μεταβολισμός μου και αρχίζω να ανησυχώ... Κάπου θα μου τη σκάσει, δεν μπορεί ένα μήνα να χάνει έτσι ταχύτατα.... Και όχι, δεν είμαι απαισιόδοξη, απλά βάσει κοινής λογικής κάπου εδώ θα κολλήσει και θα τρώγομαι με τα ρούχα μου...
Πάντως τα πρώτα κοπλιμέντα έχουν έρθει και τα ρούχα στρώνουν πολύ καλύτερα.... Και εγώ δηλαδή τη βλέπω τη διαφορά στον καθρέπτη...
Ελπίζω να μην απογοητευτώ και τα παρατήσω....
Κάνω και κάτι οικονομίες, για να γραφώ στο γυμναστήριο.. Προς το παρόν όμως, περπάτημα, πολύ περπάτημα...
Λοιπόν, σας φιλώ και σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και τη δύναμη μου για καλό κουράγιο και μεγάλες απώλειες κιλών..!
Φιλάκια, Κατερίνα.
Μπράβο Κατερινάκι. Και να κολλήσεις να μην το βάλεις κάτω. Να μην απογοητευτείς καθόλου! :)
Μπράβο,Κατερινάκι μου!Αντίο στα περιττά κιλά,αντίο στα μαθήματα!
Πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανη για τον εαυτό σου και να παίρνεις δύναμη να συνεχίζεις!
Είτε τα χρήματα που τώρα μαζεύεις πάνε στο γυμναστήριο είτε σε αντικατάσταση λιωμένων παπουτσιών,
τα επόμενα προορίζονται για νέα γκαρνταρόμπα!Η δύσκολη αρχή έγινε και δη σε πολύ απαιτητική περίοδο!
Σάββατο 7 Φεββρουαρίου 2009
-1
29 για το στόχο