δε ξερω απλα νοιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει..θα μου περασει..
Printable View
δε ξερω απλα νοιωθω οτι κανεις δε με καταλαβαινει..θα μου περασει..
αχ σοκολατινα.....πω πω!!!!
Καλημερα!!
Σημερα 82,5 παλι και πρωτη μερα περιοδου. Φανταζομαι οτι ολη η εβδομαδα θα παει περιπατο τωρα... δεν θα χασω κατι...
Καλημέρα :)
-400γρ σήμερα.. Από 112,3 σε 111,9.
Πάει το 112 :D
Καλημερα! -200 σημερα
61,6
Καλημέρα! εγώ πάλι στα ίδια...βέβαια νιώθω λίγο πιο άνετα στα ρούχα μου...παίζει να χάνω αλλά η ζυγαριά να λέει τα δικά της?
kalhmeresss 81.9 shmera -900 γρ. πρωτη μερα διαιτολογου κ οχι σωστα...χωρις τουαλεττα, μετα τον καφε ξανα ζυγισμα :D
Nai katerinaki μην ανησυχεις ! θα τα δειξει ολα μαζι
μακάρι...
Βρε Κατερίνα έχεις χάσει σχεδόν 3 κιλά σε μία εβδομάδα, λίγα νομίζεις ότι είναι;;
Και φυσικά θα φαίνεται στα ρούχα σου, ακόμα και στη μεζούρα ότι αδυνατίζεις ακόμα και όταν κολλάει η ζυγαριά ή δείχνει +100 με +300 παραπάνω χωρίς λόγο! Όλα μέσα στο πρόγραμμμα είναι!
καλημέρα..μπορεί να ξεκόλησα αλλά προς τα πάνω....71.800 από 71...τι να πώ;
καλημερααααα!!! tidekpe υπομονη!!! τι αλλο? σε καταλαβαινω!!! και εγω κολλημενη ειμαι, σημερα -100 βεβαια, απο 108.4 στα 108.3 αλλα ας μην ξεχναμε οτι ειχα παρει 200. αρα χαμενος κοπος μια βδομαδα σχεδον τωρα. απο κει που περιμενα την κυριακη να δω το 7 μου χει γινει εφιαλτης το 8... και θυμωνω γιατι δεν εκανα καμια παρασπονδια...
Καλημερα κοριτσια.Σημερα στα ιδια η ζυγαρια αλλα δεν πειραζει καθολου.Παμε καλα και θα ειμαι μεσα στο στοχο μου πιστευω.:)
loukoumaki κι εγω λεω τι στο καλο παρασπονδιες δεν κανω.Αλλα ενω η ζυγαρια με εκνευριζει τα ρουχα μου, μου λενε αλλα.Αλλαξες τη ζυγαρια σου που σου κανε κολπα?
Σιγά μη κουνιόταν, τζίφος και σήμερα .
Μπράβο κορίτσια, ακόμα και μικρή η απώλεια είναι πάντα σε καλό.
μπα μην το λες θα χασεις αλλα λιγο, ομως μολις τελειωσεις θα σου κανει ενα καλο κατεβασμα, κατακρατηση ειναι οχι οτι εχεις παχυνει απλα προσπαθησε να μην ξεφυγεις ;)Quote:
Originally posted by brazil
Καλημερα!!
Σημερα 82,5 παλι και πρωτη μερα περιοδου. Φανταζομαι οτι ολη η εβδομαδα θα παει περιπατο τωρα... δεν θα χασω κατι...
Σήμερα -100
δεν την αλλαξα κονστανς μου γιατι μαλλον δε φταιει αυτη αλλα το σωμα μου αντιστεκεται, τωρα αν εγω χοροπηδουσα (λεμε τωρα) απο τα νευρα μου πανω της τι να κανει κι αυτη? να μην τρελαθει? ζυγιστικα με μια 6αδα νερα και εδειξε τα σωστα, αρα το προβλημα ειμαι εγω.. εχθες ειχα ενα απεριγραπτο φουσκωμα (μπορει να φταιει κ το πολυ νερο) σημερα ενιωσα καλυτερα και ειδα -100, αλλα δεν ειναι απωλεια αυτο, απωλεια θα ηταν απο 108 και κατω...
Υπομονη loukoumaki, αυτο που λεω και σε μενα.Παντως καλη ιδεα αυτη με τhn 6αδα νερα θα το τσεκαρω κι εγω χιχι.:P
χεχεχε ειδες ποσο ευρηματικες μπορουμε να γινουμε προκειμενου να μην αδικηθουμε ουτε γραμμαριο? παντως φλερταρω επιμονα με την τεφαλ που κανει και λιπομετρηση, αν και η δικη μου κανει λιπομετρηση αλλα δεν της εχω και πολλη μπεσα (30 ευρω απο το λιντλ)
Αυτες με τη λιπομετρηση κι εμενα με ψηνουν, αλλα η τεφαλ που εχω τωρα ειναι αρκετα καλη και χωρις λιπομετρηση.Εχει αντεξει πολλα χρονια,με εχει αντεξει στα 93 κιλα με εχει δει χαρουμενη στα 65,εχουμε πολλες αναμνησεις μαζι.:P:P:P
να ρωτησω κατι βρε κορίτσια αυτες οι ζυγαριες με την λιπομετρηση πως ειναι?
Δηλαδη σου βγαζει μαζι με τα κιλα και το ποσοστο λιπους? και ποσο αξιοπιστες ειναι?
πωπω Κατερινακι εχεις χασει πολλα γιαυτο δε χανεις αλλο...
Τιντεκπε μου πως τα καταφερες αγαπη μου, μην απογοητευεσαι σε παρακαλω...τι διαιτα κανεις?
Λουκουμακι Κονστανς μια χαρα παει η ομαδα, αφηστε τις γκρινιες!
Παιδια το κουφο, εφαγα χθες τα απειρα σαλατικα κ σημερα δεν πηγα wc...
τι κουφο ειναι αυτο? στανταρ οταν τρωω πολλα φρουτα κ σαλατικα φουσκωνω κ δεν παω :D παω ομως τηνεπομενη σιγουρα!
υποπτευομαι βεβαια οτι σοκαριστηκε κ ο οργανισμος που ξαφνικα εφαγα καπως πιο υγιεινα!
εχω μια που με δειχνει λαθος κιλα κ πρεπει να αφαιρω 1.8 (τοσο απεχει απτου διαιτολογου)Quote:
Originally posted by karamela
να ρωτησω κατι βρε κορίτσια αυτες οι ζυγαριες με την λιπομετρηση πως ειναι?
Δηλαδη σου βγαζει μαζι με τα κιλα και το ποσοστο λιπους? και ποσο αξιοπιστες ειναι?
κ κανει κ λιπομετρηση
αλλα δεν την εκανα ποτε, εδω του διαιτολογου η λιπομετρηση κ δεν ειναι εγκυρη, ποσο μαλλον αυτη.
Αν δε λυπομουν τα λεφτα θα επαιρνα νεα ζυγαρια χωρις τιποτα εξτρα.
αυτη που εχω εγω ειναι με αποσπωμενο καντραν και λειτουργει ασυρματα, δειχνει το ποσοστο λιπους, το νερο και τη μυικη μαζα. δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι οι αριθμοι γιατι δεν εχω μετρηθει καπου αλλου. σου βγαζει κ τις θερμιδες που χρειαζεσαι.
81.7 δευτερο ζυγισμα, ιδια ημερα, μετα το πρωινο κ μετα την τουαλεττα
αρα αυριο ελπιζω σε ενα 81+
78.4 την προηγουμενη τεταρτη που αρχισα διατροφη
76.8 σημερα το πρωι
απο δω και περα καθημερινο ζυγισμα
μπραβο λιτσακι!
τι ωραιο το 7. ερχομαι να σε φτασω :D
μπραβο σου λιτσακι
Badgirl δεν το παρακανεις λιγο με το ζυγισμα? μην σε τρελανει στο τελος
το καλυτερο ζυγισμα ειναι μια φορα τη μερα κοριτσια το πρωι νηστικες μετα απ την επισκεψη μας στην τουαλετα:)
Μπραβο litsaki, καλη αρχη εκανες.Παντα τετοια.:)
καλημέρα κορίτσια.....η αλήθεια είναι οτι ζυγίζομαι
κι εγώ κάθε μέρα αλλα επειδή έχω κλασικού τύπου ζυγαριά
η διαφορά φαίνεται στο ολόκληρα άντε στο μισά κιλο....
οποτέ σήμερα με έδειξε 66 απο την παρασκευη που ήμουν 67
περίπου....
καλή συνέχεια σε όλες.............
με την βελονα εχεις?
επειδή θέλω κι εγώ να πάρω μιαQuote:
Originally posted by loukoumaki
αυτη που εχω εγω ειναι με αποσπωμενο καντραν και λειτουργει ασυρματα, δειχνει το ποσοστο λιπους, το νερο και τη μυικη μαζα. δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι οι αριθμοι γιατι δεν εχω μετρηθει καπου αλλου. σου βγαζει κ τις θερμιδες που χρειαζεσαι.
σύγχρονη ζυγαριά.... μια τέτοια ποσο έχει loukoumaki?
Quote:
με την βελονα εχεις?
ναι ναι.... είναι συλλεκτικό κομματι...χαχα
δεκαετίας περίπου...
μμμ...μάλλον είναι πολλά...έχεις δίκιο badgirl...περιμένω και περίοδο...κάνω υπομονή όμως και θα συνεχίσω...απλά με τα κιλά που έχω περίμενα να χάνω κάθε μέρα...
η ψηφιακη ανα 100 γρ θα σε βολεψει περισσοτερο παντως γιατι θα βλεπεις και τα 100 γρ μειωσης και θα σου τονωνει το ηθικο, δεν ειναι ακριβες αυτες οι ψηφιακες και οι αλλες με την λιπομετριση που εχουν οι αλλες οι κοπελες ειπαν οτι κανει 30 ?
Κατερινακι επειδη κι εγω εχω πολλα κιλα κι εγω μια μερα μπορει και να μην χασω η και να ειμαι +200 ή 300 αλλα την επομενη μπορει να δω και -700 οπότε μην στεναχωριεσαι οταν μια μερα δεν χανουμε δεν θεωρειται οτι κολλησαμε;)Quote:
Originally posted by katerina76
μμμ...μάλλον είναι πολλά...έχεις δίκιο badgirl...περιμένω και περίοδο...κάνω υπομονή όμως και θα συνεχίσω...απλά με τα κιλά που έχω περίμενα να χάνω κάθε μέρα...
αν ειναι εβδοαμδα χωρις να χασουμε τοτε το συζηταμε :P
bubble η δικια μου εκανε 29 ευρω απο το λιντλ πριν 3 χρονια περιπου, ειναι απο αυτα τα ειδη που βγαζει το λιντλ κατα καιρους και μετα εξαφανιζονται, αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρη, μπορει και να υπαρχει ακομη, γιατι στανταρ καποιες συσκευες τις βλεπω σταθερα οποτε παω. στα κιλα δεν πρεπει να κανει λαθος, τωρα οσο για τις υπολοιπες μετρησεις, δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω κανει συγκριση με καποια αλλη. υπαρχει και μια της τεφαλ που κανει αυτη τη δουλεια και κανει γυρω στα 50 απο οτι ειπαν τα κοριτσια. επειδη αυτη με ενδιαφερει και μενα, θα το ψαξω και θα ενημερωσω :)Quote:
Originally posted by bubble84
επειδή θέλω κι εγώ να πάρω μιαQuote:
Originally posted by loukoumaki
σύγχρονη ζυγαριά.... μια τέτοια ποσο έχει loukoumaki?
παντα ζυγιζομαι καθε μερα, ειτε κανω διαιτα ειτε οχι, εχω τρελα με το ζυγισμα :DQuote:
μπραβο σου λιτσακι
οταν κανω διαιτα μπορει κ 3 φορες τη μερα!
κ ολη μου τη ζωη θα ζυγιζομαι στο εξης, μου κανει καλο, δεν αφηνομαι!
οταν ομως το απογευμα λογικα εισαι παραπανω απο το πρωι δνε απογοητευεσαι? δεν στεναχωριεσαι?Quote:
Originally posted by badgirl11
παντα ζυγιζομαι καθε μερα, ειτε κανω διαιτα ειτε οχι, εχω τρελα με το ζυγισμα :DQuote:
μπραβο σου λιτσακι
οταν κανω διαιτα μπορει κ 3 φορες τη μερα!
κ ολη μου τη ζωη θα ζυγιζομαι στο εξης, μου κανει καλο, δεν αφηνομαι!