φανταστικο πραγματικα! ανηπομονω να δω την τουρτα ολοκληρωμενη! δε μου λες? αυτο ποσο διατηρειτε? και που? :roll:
Printable View
φανταστικο πραγματικα! ανηπομονω να δω την τουρτα ολοκληρωμενη! δε μου λες? αυτο ποσο διατηρειτε? και που? :roll:
Κανονικά η ζαχαρόπαστα διατυρήτε περίπου 1 βδομάδα τυλιγμένη καλά σε σελοφάν. Ομως σαν εμένα αυτό, επειδή θέλω να σκληρίνει, και δεν θα την φάμε, μπορεί να πάει και μήνες.
Σαν την ζαχαρόπαστα που θα καλύψω την τούρτα θα την φτιάξω μια μερα πριν. είναι πολύ εύκολο. Δεν μπαίνει στο ψυγείο, γιαυτό και την βάζεις τελευταία μέρα πάνω στην τούρτα. Παράδειγμα εγώ θα φτιάξω την τούρτα μου (παντεσπάνη και κρέμα) και θα την στήσω 3 μαίου βράδυ, και 4 μαίου, με το που σχολάσω από την δουλιά θα την ολοκληρώσω.
αααα μαλιστα! αρκετα ενδιαφερων, με ψησες και μενα τωρα να δοκιμασω κατι για τις 24 :lol: :lol: και παλι μπραβο και ανηπομονω για το αποτελεσμα!
καλημερα! χρονια πολλα! χριστος ανεστη! χιχι τη κουκλα την ειδα στη κατασκευη της ονλαιν!κ πωλινα μου θαυμασα την υπομονη με την οποια δουλευεις... η τουρτα θα βγει σιγουρα τελεια!!!!
Ωραίο στήθος!!!
Filippara είναι σαν το δικό μου το στήθος αυτό της κούκλας!!!! Αυτό μπορούν να στο βεβαιώσουν και τα κορίτσια που με εχουν δει live (πχ Αλινα)!!!!!
Αληθώς ανέστη ο Κύριος Αλινα μου!!!!! Ναι εσύ την είδες καρέ καρέ βήμα προς βήμα πως έγινε!!! χαχαχαχαχα
Σα το δικό σου ε; Να σου ζήσει λοιπόν!!!(τώρα που θα χάνεις κιλά) :bigsmile::bigsmile:
xaxaxaxaxaxa ναι, δεν διάβασες το σχόλιο που μου είπε ο άντρας μου μόλις την είδε? "τα δικά σου βιζιά της έκανες?" μου λέει!!! χαχχαχαχαχαχα
Ας σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε μου, ελπίζω να μου ζήσουν και να μην χαλάσουνε κιαυτά μαζί με την απώλεια κιλών!
Καλημέρα!!!!!!! Τί μου κάνετε? Εγώ σήμερα μόνη σπίτι με τον μικρό, και αναμένω να γίνει χαμός!!!!!!
Αλλά δεν πειράζει, το βραδυ και πάλι θα μαζεύω παιχνίδια, και σπασμένα αυτοκινητάκια, αλλα τουλάχιστον θα περάσουμε μαζί όοοοοοοοοοοοολη την μέρα!!!
Καλημερα φιλεναδα! χιχιχι ναι ειδα κ τη κατασκευη της κουκλας ονλαιν κ δωρεαν στριπτιζ!!!! χιχι χασε τα κιλακια σου κουκλα μου κ το στηθος πιστευω απλα ισως μικρινει λιγο λιγο αλλα θα σταθει στο υψος! του ειμαι σιγουρη
Καλημέρα κούκλα μου!!!!! Μακάρι να σταθεί στο ύψος του, αλιώς το κάνουμε πλαστική!!!! Δουλιά στο χέρι μας τα χειρουργεία!!!!!
Καλημέρα!!!! Τί μου κάνετε? Εγώ όχι και πολύ καλά..... Επέστρεψα δουλιά και πριν καν να πούμε χρονια πολλά άρχισε την γκρίνια η αφεντικίνα.....
Αυτή την στιγμή ετοιμάζω την επιστολή παραίτησής μου, να την έχω έτοιμη. Δεν αντέχω άλλο.
Ξεκινάω ξανά την καταγραφή φαγητού σήμερα.
Εχουμε και λέμε
Προγευμα 1 αυγό
Δεκατιανό 1 φλυτζάνι γάλα με ελάχιστο κακάο
Μεσημεριανό 2 κουταλιές πλιγούρι και 2 τσιμπιές κοτόπουλο
Απογευματινο και βραδυνό θα το αποφασίσω μετά.
Ρε συ Πολινακι μην κανεις βεβιασμενες κινησεις.Εγω θα προτεινα να βρεις κατι αλλο πρωτα και μετα δωσε τους δυο φασκελα...Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα!!!! Τί μου κάνετε? Εγώ όχι και πολύ καλά..... Επέστρεψα δουλιά και πριν καν να πούμε χρονια πολλά άρχισε την γκρίνια η αφεντικίνα.....
Αυτή την στιγμή ετοιμάζω την επιστολή παραίτησής μου, να την έχω έτοιμη. Δεν αντέχω άλλο.
Είδη ψάχνω κούκλα μου. Εχω 2 συνεντεύξεις κανονισμένες. Δεν θα δώσω παραίτηση πριν βρω κάτι άλλο, απλά δεν τους αντέχω άλλο εδώ μέσα.....
καλημερα Πωλινα μου τι σου ειπε ? μηπως αν μας τα πεις ηρεμησεις λιγο? κανε λιγο υπομονη κ θα βρεθει αλλη δουλεια ειμαι σιγουρη.θα της την τρυψεις στη μουρη τη παραιτηση
Καλημέρα Κατερινάκι μου...... Αστο καλύτερα γιατί άλλο να στο λέω και άλλο να ζεις. Και ειδικά με το ότι πια δεν με γεμίζει το γραφείο, ήρθε και έδεσε το γλυκό....
Καλημέρα κοσμε!!!!!!!!
Σήμερα ο καιρός δεν είναι και πολύ καλός αλλά αυτό δεν με ρίχνει!!! Σήμερα έχω μια από τις 2 συνεντεύξεις για δουλιά που περίμενα πως κα πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να δούμε τί θα δούμε!
καλη επιτυχια Polinaki..γερα με τσαμπουκα...
Θενκς μιγγ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιστεύω στον εαυτό μου!!!!!
Βρήκα δουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά δεν απάντησα ακόμη θετικά ή αρνητικά, του είπα πως θα πάω και σε άλλη μια συνέντευξη που έχω και μετά θα του απαντήσω. Αλλά με θέλει!!!!!
Με πήρε τηλέφωνο και ο άνθρωπος που με έστειλε εκεί και μου είπε πως τον πήρε τηλέφωνο ο εργοδότης και του είπε "Κόψε το κεφάλι σου, εγώ την θέλω να έρθει εδώ για δουλιά!!!" και μου λέει δεν του είπες ότι σε έστειλα και αλλού έτσι? και του λέω όχι δεν χρειάζετε να το πω,και μου λέει πολύ καλά γιατί θα με σκοτώσει αν μάθει ότι σου έχω και άλλο ραντεβου!!!!!
Θα πάω και στο άλλο ραντεβού που έχω και θα αποφασίσω, αν και πιστεύω πως θα επιλέξω αυτό το γραφείο γιατί έχει πιο πολλές ευκαιρείες ανέληξης!!!!
Αχ είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη!!!!!!
μπραβο βρε Πωλινακι! ειδες που ανυσηχουσες ολα κυλανε ομαλα και καλα! ευχομαι τα καλητερα!!
Θενκς!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα πως το λέμε στο αφεντικό είναι το πρόβλημα!!! χαχαχα Είμαι πολύ συνεσθηματικός τύπος γμτ μου....
στηλτου μια καρτα και κανα σοκολατακι για να μην πικραθει! :lol: :lol: :lol: ελα βρε Πωλινα τι ειναι αυτα που λες για δικο σου καλο θα γινουν ολα αυτα, σφηξε τη γροθια και τραβα μπρος! που ελεγε και η Βουγιουκλακη! :lol:
Το ξέρω μιτσοκόλο μου, αλλά τα προβλήματά μου δεν ήταν με το αφεντικό αλλά με την αφεντικήνα, την αδελφή του, αλλά αποφάσισα ότι δεν θα δώσω σε αυτήν την παραίτησή μου, αλλά σε αυτόν, για να του πω και ξεκάθαρα τους λόγους της απόφασής μου.
καλησπερα και χρονια πολλά, καλά και ευτυχισμένα!!!
μπραβο πολινακο μπραβο για όλα (κιλά, τουρτα, φλαουνες, δουλεια)!!!! χαίρομαι πολύ για σενα!!!
εγω από την αλλη εχω παρατήσει τα παντα... μαλλον περνάω ψιλοκατάθληψη! θα περάσει και αυτή που θα παει!!!
σε φιλώ πολύ!
polinaki, να σε ρωτησω γιατι θαυμαζω τα γκλιτερακια σου, πως μπορω να επικολλησω το γκλιτερακι που δημιουργησα στο αντιστοιχο σαιτ? προσπαθησα να το επικολησω εκει που εχω βαλει και το τικερακι κ δεν το καταφερα...κλαψ κλαψ
Καλησπέρα αντζελ μου!!! Σε ευχαριστώ!!! Ελα να βλέπω χαρούμενα προσωπάκια!!! Τώρα που μου πέρασε εμένα σε έπιασε εσενα? δεν γίνεται αυτό κούκλα μου!!!!!
monahoiot μου τα επικολλάς εκεί που βάζεις το τικερακι. Απλά ισως αντίγραψες λάθος κωδικό? To BB Code να αντιγράψεις.
κοπελαρα μου, θεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι ναι σε εσενα μιλαω πωλινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιιχιχ τι κανεις?????????????????αλλαζεις δουλεια????????????????????τι τελειο.....θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:P
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κατάλαβα καλέ πως σε εμένα μιλάς, σε πιαν θα μιλούσες, στην ζαχαρένια μου κουκλίτσα? Για ξανθιά με πέρασες? χαχαχαχα
Ε αφού άλλαξα μαλλί, αλλάζω σώμα, ας αλλάξω και δουλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πώς είσαι εσύ ψυχή μου μετά από 1 μήνα χειρουργείου? Με εφτασες βλέπω στην απόλεια των κιλών, σε λίγο θα σε ψάχνουμε!!! χαχαχα
χαχαχαχχαχαχχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!ετσι μπραβο.....αλλαξε οτι σε χαλαει για να παιρνουμε παραδειγμα κ εμεις κ να ακολουθουμε........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love:
εχασα πολλά και το κορμι παραπονιέται....κ εννοειται οτι εδω κ μια εβδομαδα εχω ξεφυγει με κατι υπερφαγικα που κατεληξαν σε πονο κ :barfy:
απο σημερα αποφασισα να το κοψω το σκηνικο και να αρχισω να συμπεριφερομαι σωστα.....
σκεψου.....χθες ολη μερα:
πρωι μια φετα του τοστ με τυρι φιλαδελφια
δεκατιανο ( απο τις 11 μεχρι τις 1 το ετρωγα λιγο λιγο) ενα τοστ
μεσημεριανο μακαρονια με κιμα (τρεις πηρουνιες)(:barfy:)
απογευματινο μια μπαρα δημητριακων
βραδυ μαρουλοσαλατα με κοτοπουλο κ καλαμποκι (τρεις πηρουνιες) (:barfy:)
καταλαβαινεις λοιπον οτι ολη μερα πονουσα και εκανα εξαγωγες.....αλλα δεν σταμαουσα η ρουφιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε........
σημερα το πρωι 5 αμυγδαλα κ μεχρι τωρα τιποτα αλλο.....
εσυυυυυυυ πως πας?????????????????????????????????:love:
Εγώ, αν εξερέσουμε το κόλημα της ζυγαριάς στα 110, πάω πολύ καλά. Με βλέπω που μαζεύω αλλά η ζυγαριά δεν το δείχνει!!!! Πάντος φοράω ρούχα που φορούσα τότε που γέννησα και ήμουνα περίπου στα 105 και μου είναι άνετα ενώ τότε ήταν στενούλικα!!!!
Από φαγητό πχ σήμερα έχω
Προγευμα 1 φλυτζάνι γάλα
δεκατιανό 1 φλυγανιά με 1 φέτα τυρί
Μεσημεριανό 1 μικρομεσαίο μπιφτέκι
Απογευματινο (επειδή σήμερα θα πάω σουπερμαρκετ) μάλλον 1 χυμό
Βραδυνό ίσως 1 αυγό, ή καμιά φρυγανιά με μυζήθρα αν βρω φρέσκια μυζήθρα.
Προ ύπνου γάλα
Αυτό είναι περίπου το μενού της μέρας. ΟΚ έχω κάποτε τάσεις για γλυκά, σοκολάτες κτλ, αλλά με μια καραμέλλα ή κάτι τέτιο μου περνάει.
:wink2: τελεια....μπραβοοοοοοοο!!!!!!!! κ εγω καπως ετσι πρεπει να διαμορφωσω το μενου αλλιως θα υποφερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θελω τα φωτα σου.........στην μαγειρικη!!!!!!!!
για αυριο θελω να κανω τραπεζι στον αδερφο μου (ο οποιος ειναι σε διαιτα μαζι με τον αντρα μου)
πηρα χθες κοτοπουλο, κολοκυθακια, μελιτζανες.......
δεν εχω ιδεα ομως τι να φτιαξωωωω................................ ...:(
βοηθειααααααααααααααααααα α πωλινακιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
πως να τα κανω????????????????????
Τί κοτόπουλο πήρες? μπουτακια, ολόκληρο? τί?
Θα φας και εσύ από το ίδιο φαγητό?
μια συσκευασια φιλετο στηθος κ μια μπουτακια!!!!
ναι θα φαω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω:kiss:
Ωραία!!!
Λοιπόν θα πας στο σούπερ μάρκετ, και η sanitas έχει Σακούλες Ψησίματος. Θα πάρεις ενα κουτάκι.
Θα κόψεις σε κύβους τις μελιτζάνες, τα κολοκιθάκια, πατατούλες, ντομάτα σε φέτες και κρεμμύδι σε ροδέλες.
Θα κόψεις και το στήθος του κοτόπουλου από την μέση το κάθε κομμάτι.
Θα τα βάλεις όλα μαζί σε μια λεκάνη (λαχανικά, στήθος και μπούτια με την πετσούλα τους), και θα βάλεις αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κανέλα. Θα τα ανακατέψεις καλά. Αν σου αρέσει βάλε και λίγο άνυθο φρέσκο. Θα προσθέσεις 2 κουταλιές σούπας λάδι και θα τα ανακατέψεις, και θα τα βάλεις όλα μαζί μέσα στην σακούλα. Θα κλείσεις την σακούλα καλά με βάση τις οδηγείες του κουτιού, θα βγάλεις μια μικρή τρύπούλα πάνω ψυλά στην σακούλα για να βγένει ο ατμός, και θα την βάλεις μέσα σε ένα ταψί και στον φούρνο. Αν και δεν το λέει στις οδηγείες, εγώ πάντα βάζω και 2 ποτήρια νερό μέσα στο ταψί, μόνο και μόνο για να μην μου καεί το ταψί, όχι ότι χρειάζετε.
Θέλει 180 βαθμούς περίπου 1μιση-2 ώρες. Κατά διαστήματα απλά ταρακουνάς την σακούλα λίγο.
Το φαγητό γίνετε πεντανόστημο και ζουμερό!!!!
Μου ετρεξαν τα σαλια....................
τι λες τωρα????????????????/ πρεπει να ειναι πεντανοστιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
γιαμι γιαμι.......
καλα εεεεε εγραψες παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink2::wink2 :
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D
με εσωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χ� �χιχιιχιχιχι!! καλα ε θα το παιξω κ πολυ μαγειρισα αυριο!!!!!!!!! και ειναι ευκολο!!!!!!!!!
ΘΕΑ ΜΟΥ!!!!!:D
Αυτές τις σακούλες εγώ τις χρησιμοποιώ πολύ. Το φαγητό γίνετε πολύ πιο ζουμερό από να το βάλω σκέττο στο ταψί, και δεν έχει επιπρόσθετο λίπος εκτός από τις 2 κουταλιές και αυτό του κρέατος. Θα περιμένω εντυπώσεις οκ? Καλη επιτυχία!!!
εγω παλι ουτε καν που τις ηξερα.....χχαχαχαχαχχαα φαντασου! εννοειται θα σου πω εντυπωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love ::love::love:
κ ολα τα φαγητα ταψιου τετοιου τυπου μπορουν να μαγειρευτουν μεσα?????????