μπραβο ρε δημητρα..πολλα μπραβο...αντε...να παιρνουμε κουραγιο....
Printable View
μπραβο ρε δημητρα..πολλα μπραβο...αντε...να παιρνουμε κουραγιο....
αντε γλυκια μου μιγκ να κατεβαινουμε ολοι μαζι σιγα σιγα......ωραια η κατηφορααααααα ...παμε ολοι μαζι.....εσυ χτες εγω σημερα....μαζι παμε...μονο με 10 κιλακια διαφορα....αλλα με τα φρεναρισματα που τραωαω εγω θα με φτασειςςςς..... σε περιμενω !!!μαζι ειναι πιο καλα :bouncing: :D
για να δουμε γιατι οσο παει και δυσκολευει αγαπη...:-))
λογικο ειναι....εσυ μην μασας ( γενικα δεν το λεω γ το φαγητο :wink1: ) και θα φυγουν αυτα!!!!
χαχαχαχαχα ΔΕΝ ΜΑΣΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....γεν� �κα...χαχαχα
:roll:
καληνυχτα μιγκ μου κ ολοι οι υπολοιποι δηλαδη...εχω μαθημα αυριο το πρωι και πρεπει ν ξκουραστω.....αν κ αυριο ειμαι κατω απο 90 θα αλλαξω και το τικερακι μ ...:smilegrin:
φιλακια και καλο ξημερωμα
πολυ πολυ ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας!!!! στην ονειρουπολη που ζω απο χτες η ζυγαρια εδειξε γ ακομη μια φορα 89...89.6 για την ακριβεια οποτε θεωρω οτι χτες δεν ειχε κανει απλα λαθος..... η ευτυχια και η διαιτα μαζι συνεχιζονται....χτες εβαλα για 1η φορα μετα απο πολυυυυ καιρο φανελακι κολλητο για να παω στον χορο μου που δεν το τολμουσα καν....ειναι ωραια ν φορας οτι θες χωρις ν ντρεπεσαι....ακομα εχω βεβαια τα θεματακια μ κ θα τα εχω γ καιροοοο ακομα αλλα 1 βημα την φορα....το τικερακι θα το αλλαξω σημερα γυρνωντας απ την σχολη που παω ν δωσω μαθημα....καλη μου επιτυχιααα.....και παλι καλημερα σε ολουυυυυςςςςςςςςςςς!!!!!:roll: :bouncy: :roll: :bouncy: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
Καλη επιτυχία Δημητρουλα μου στην σχολή σου!!!! Και ΄συγχαριτήρια για την απώλεια!!!!!
αλλαξα και το ομορφο μου τικερακι κ οοοολα τελεια!!!! το μαθημα πολυ καλα θελω ν πιστευω αν και τωρα πειναω πολυ...λιγο ακομα θα περιμενω και θα φαω μεσημεριανο...μην τσιμπολογαω ασκοπα!
μπραβοοοοοοοοοο δημητρουλα..τελεια...
89.4 σημερα κι οχι μονο δεν υπαρχει το 90 αλλα παμε με γοργους ρυθμους στο 88......μακαρι μωρεεεεεεεεεε
ειδες κουκλα?αντε στο πιτσ φιτιλι..
καλα οχι και τοσο γρηγορα αλλα τα παω καλα...το πολυ κακο ειναι οτι σημερα μ εχουν καλεσει γ ιταλικο...τι θα κανω????
ωχ αμαν..δυσκολα πραγματα...κανα φιλετο κοτοπουλο με σαλατουλα..κρεατακι με σαλατουλα...
θα το παλεψω πραγματικα γτ σκεφτομαι κριμα τοσος κοπος αλλα δεν ξερω αν μπορω....εχω τρελα με τα μακαρονια...κ τοσο που αντεξα αθλος μου φαινεται ...απ την αλλη σκεφτομαι οτι γ 1 μερα δεν εγινε κ τιποτα.... αλλα κριμα να σταματησω την καθοδο.....εχεις φεισμπουκ μιγκ μου????
οχι δεν εχω...και εγω τρελα με τα μακαρονια μεγαλη..μ αυτα ζουσα...σε καταλαβαινω απολυτα...
θα σε ενημερωσω αυριο αν καταφερα ν κρατηθω μακρια τους αν και χωμο το κοβω αφου ακομα και στον υπνο μου τα βλεπω.....;)
αχ σε καταλαβαινω....εγω παω παντου αλλα την βγαζω στεγνα..και αν δεν εχει τιποτα να φαω την βγαζω με κοκα Light..ασε...
εσυ τπυλαχιστον τα καταφερνεις!
με πονο ψυχης αλλα ναι...δεν παρασυρομαι..σκεφτομαι τον στοχο...
γ αυτο εχεις τετοια απωλεια ομως αγαπη μ...ειδες που στο ειπα???μαζι θα φτασουμε ......ασε που εσυ εχεις 19 κιλα ενω εγω 24 :(
κοιτα λογω υψους το φυσιολογικο μου ειναι γυρω στα 73 αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω μεχρι τοσο..για αυτο και εχω βαλει 80 που μου φαινεται πιο βατο...
καλημερα κοριτσια!!!
τα παω μια χαρουλα και το χαιρομαι
εκανα την βλακεια να φαω κοτατζ που απαγορευεται αλλα ενταξει, μικρο το κακο, δεν ειχε υδατανθρακες
απο δευτερα που θα εχω και λεφτα θα παρω κοτοπουλο και ψαρι
μπραβο κατε..συγχαρητηρια...:-)
κατε μου μπραβο σου.....μιγκ μου τι σου ελεγα γ χτες???? δεν κρατηθηκα.... ταλιατελες αραμπιατα.... μονο που δεν εγλυφα το πιατο....χαχαχαχ α και φυσικα σημερα ξυπνησα 89.9 παλι καλα που δεν ειδα το 9 μπροστα...ελπιζω τα περισσοτερα ν ειναι κατακρατηση!!! γιατι μετα ηπια και 2 ποτακια:lol:
ε με τιποτα δεν ειναι κιλο αυτο που εφαγες..σιγουρα φουσκωμα απο τον υδατανθρακα...αααααααααχ ωραιο ηταν ε?εμενα μ αρεσουν με τυρια λιωμενα κρεμες γαλακτος,μπεικον πιπερι και δεν συμμαζευεται..
και μενα ετσι μ αρεσουνα αλλα ειπα μην το ξεφτυλισω και θερμιδικα....σιγα το κιλο....μονο 500 γραμαριακια πηρα :tumble:
Λεω να ξαναξεκινησω ατκινς, αλλα με μειωμενα λιπαρα (αλιπο ψαρι/κρεας, λιγο τυρι) λογω χοληστερινης συν τα αντιοξιδιωτικα που παιρνω.
Λετε να καταφερω μια συντηρηση και ενα προγραμμα η θα χειροτερεψει; (20 μερες απομενουν για τη πρωτη εξεταση αν τα καταφερνω μονη μου να τη ρυθμισω)
tote kane dukan!
isyei...kalytera n kaneis dukan kopela m.....pio normal einai....
εφαγα το μεσημερι 3 καλαμακια χοιρινα με 5 φυλλα μαρουλι και τυρι κρεμα
τωρα το βραδυ θα φαω κοτοπουλο λεμονατο με μανιταρια
μια χαρα και σημερα!
ζαλιστηκα λίγο σημερα αλλα ηταν λαθος μου γιατι αφησα πολυ μεγαλο κενο αναμεσα στο πρωινο και το μεσημεριανο
πηγα σουπερμαρκετ και εκανε τρελη ζεστη, στο τσακ την γλυτωσα την λιποθυμια
ντουκαν ε; θα το ψαξω... ευχαριστω! :bouncy:
paidia h dukan einai apisteuth den to sizitw.....mono gluka na epitrepontousan kai 8a imoun paneutixis
γεια σας παιδια..εχει και γλυκα αν θες να φτιαξεις..σοκολατακια,γιαο� �ρτογλυκα,ζελε χωρις ζαχαρη..γλυκακια με την βρωμη..εγω καθε μερα τρωω γλυκο..
nai alla xaneis me argous ru8mous :/
giaourtia trww k gw polla
to zele den exei udatandrakes??????sokolatakia pws????
κανεις dukan?;ή ατκινς?
Καλημερα κοριτσακια μου ομορφα.Βλεπω ολες πατε καλα,πολυ καλα δηλαδη.Μπραβο Δημητρα για την απωλεια σου κι ευχομαι και τα 500 γραμαρια να ειναι νερακιααααα!!!
Migg μου πραγματικα σε θαυμαζω κι ευχομαι να σε ακουλουθησω και να σου μοιασω στην απωλεια ,συγχαρητηρια και κατωτερα,ως εκει που θελεις!
Κι εγω παω αρκετα καλα ,θα μπορουσα και καλυτερα νομιζω,αλλα ποτε δεν ειχα τετοια απωλεια τοσο σχετικα γρηγορα.
Σημερα το πρωι ειμαι 139,3ποτε δεν πιστευα οτι θα δω το 9 ποτε!!!
Σαε ευχαριστω για την συμπαρασταση ολες και ολους και για αλλη μια φορα τον Ατκινσουλη μας με την διαιτα του.Φιλια πολλα σε ολους και να εχετε μια ομορφη Κυριακη!!!
μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο να μην τρωω καλοκαιριατικα φρουρα
εφεραν χτες οι γονεις καρπουζι και δεν μπορω να φαω
με εχουν πιασει τα νευρα μου