Σημερα:
Πρωινο:Ενα αυγο μια φετα ψωμι.
Δεκατιανο:2 φετες μπεικον,2 μπουκιες ψωμι,2 μανταρινια.
Μεσημερι:κοκκορα κοκκινιστο.
Απογευμα:ενα λαλαγκι ξερο μεγαλο,1 αυγο,μια φετα μικρη ψωμι.
Βραδυ:2κουταλες τραχανα κ κατσικακι κοκκινιστο.
Printable View
Σημερα:
Πρωινο:Ενα αυγο μια φετα ψωμι.
Δεκατιανο:2 φετες μπεικον,2 μπουκιες ψωμι,2 μανταρινια.
Μεσημερι:κοκκορα κοκκινιστο.
Απογευμα:ενα λαλαγκι ξερο μεγαλο,1 αυγο,μια φετα μικρη ψωμι.
Βραδυ:2κουταλες τραχανα κ κατσικακι κοκκινιστο.
Σημερα
Πρωινο ποριτζ με μιση μπανανα και 2 αποξηραμενα δαμασκινα σε κομματακια
Ενδιαμεσα 2 φετες ψωμι του τοστ σκετες και μισο μανταρινι
Μεσημερι (μολις τωρα βασικα!) 1 δακτυλο λαζανια και ελαχιστο σκορδοψωμο
Ενδιαμεσα δεν ξερω τι θα φαω μαλλον μπανανα
Βραδινο Η λαζανια παλι η ποριτζ θα δω!!
ναταλίααααααααααααααααααα α ουουουουουουυυυυυ που είναι η πρωτείνη σου αγάπη μου???
Γλαύκη τώρα το είδα,πάει το 9 ??? μπράβο σου!
σήμερα
πρωί : μία φέτα τυρί τοστ
ενδιάμεσα : μία φέτα μορταδέλλα
μεσημέρι : 30γρ φέτα,μία κουτάλα φακές,2 δάχτυλα σπιτική χορτόπιττα
απόγευμα : κάποιο φρούτο μάλλον
βράδυ : κοτόπουλο παναρισμενο στο φούρνο,πατάτες τηγανητές και σίγουρα 5-6 ψητά κάστανα (λατρεύω κάστανα! )
Σημερα:
Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
Δεκατιανο:Μια φρυγανια με 40 γρ γραβιερα με λιγα λιπαρα.
Μεσημερι:3 κουταλιες σπανακορυζο κ 2 σουτζουκακια σμυρνεικα κ μια μπουκια ψωμι..Αργοτερα μισο πορτοκαλι.
Απογευμα:μια μεγαλη φετα ψωμι με λαδι,ενα γιαουρτακι με μια κουταλια γλυκου μελι κ μια μυτουλα τριμματα καρυδοπιττας.
Βραδυ:μια μπριζολα χοιρινη λαιμου.Αργοτερα 4 μανταρινια.
Ιωαννααααααααααα!! Αστα να πανε σημερα βασικα απο αυτα που εγραφα τιποτα δεν κρατησα!
Εκανα 3 ωραιοτατους εμετουλιδες και απο αυτα δεν εμειναν τιποτα!!
Εφαγα μετα παλι ποριτζ, μονο αυτο μπορω να κρατησω αυτες τις μερες!
2 κουλουρακια χωρις ζαχαρη και πριν απο λιγο 4 ρογες σταφυλι και 1 φετα ψωμι με τυρι λαιτ επανω!!!!
σήμερα μέρα ήταν ένα μάτσο χαλια...
έφαγα το απόγευμα μιση φέτα ψωμί με gooda
και το βραδυ κουνουπίδι σαλάτα (είπα μήπως με βοηθήσει να παο τουαλέτα) με λίγο κοτόπουλο..
είχα πάρει αγελάδα (εδώ είπαμε μοσχάρι δεν ...45e κιλό έχει) να την κάνω κοκκινιστή και έβραζα από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 11.30 το βραδυ :(
ποιο αργά ήπια και ένα ποτήρι gala κακάο...
γενικά αισθάνομαι πρησμένη επειδή δεν παο τουαλέτα αλλα σήμερα τα ξημερώματα είδα το φως το αληθινών.
GLAUKI!!!!!!!!!!! μπράβο και συγχαρητήρια για το 8 :D :D :D
Μπραβο και στις 2 σας για το 8 αγαπες!!! :)
και εκεί που έλεγα ευτυχώς τίποτα δεν με πειράζει -εκτος από το ψωμί που μου φέρνει ταχυπαλμία- ιδού..με το ζόρι κρατιέμαι να μην κάνω εμετό...η gelada με πειράζει...ελπίζω να μπορέσω να το κρατήσω αν και ανεβαίνει από μονο του προς τα πάνω....
σήμερα είχαμε
πρωί: μιση φέτα ψωμί με μια φέτα gooda
ενδιάμεσα : μια μπανάνα
μεσημέρι: μισό tost με ζαμπόν και gooda και κουνουπίδι σαλάτα
απόγευμα : ένα ποτήρι gala
και βραδυ...μια κουταλια μακαρόνια με την αγελάδα κοκκινιστή που σας έλεγα εχθές ότι την έβραζα για 7.5 ώρες...έβαλα 5 μικρά κομματάκια κομμένα τα είχα σε μικρά κουνάκια..έφαγα τα 3...ελπίζω να μην κάνω εμετό ποιος αναπληρώνει πρωτεΐνες μετά...
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove:Quote:
Originally posted by -wow-
Μπραβο και στις 2 σας για το 8 αγαπες!!! :)
Σας ευχαριστω ολες!Κ σ[εσενα Νινα!Καλη συνεχεια !
Σαββατο κ μανταρα παλι!
Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
Δεκατιανο:45 γρ φετα με μια φρυγανια κ ενα πορτοκαλι.
Μεσημερι:3 κουταλιες λαχανορυζο κ ενα μπιφτεκι.
Απογευμα:μια μπανανα,μια φετα ψωμι μεγαλη,ενα κριτσινι ολικης με ηλιοσπορο κ ενα τεραστιο κομματι αρτο.
Βραδυ:Αλλο ενα τεραστιο κομματι αρτο,3 παιδακια αρνι κ μισο παιδακι απο πανσετα χοιρινη.
καλημέρααααααααααααα,και ας μεσημέριασε :P
χτες
πρωί :ένα babybel
ενδιάμεσα : μία μπανάνα
μεσημέρι : μισή κούπα μακαρόνια,90γρ κιμά
απόγευμα : μία μπάρα δημητριακών με φουντούκι κ γλυκαντικά
βράδυ : 2 χοιρινά σουβλάκια ,μισή κυπριακή σαν ψωμάκι,πιο μετά 5 ψητά κάστανα
2 το βράδυ : 30γρ καφελογραβιέρα
σήμερα
πρωί: τίποτα
ενδιάμεσα : 30γρ κεφαλογραβιέρα,1 μικρό παξιμαδάκι τύπου κυθήρων,μισό μικρό μήλο (έκανα μία ωραιότατη τριάδα λέμε :P )
μεσημέρι : 3 λαχανοντολμάδες
απόγευμα : 100γρ γιαούρτι,το υπόλοιπο μήλο
βράδυ : καλώς εχόντων των πραγμάτων το ίδιο με το μεσημέρι,5 ψητά κάστανα
Εχτες
Πρωι porridge με μιση μπανανα
Μεσημερι 50γρ κοτοπουλο και 3 κομματακια πατατα
Απογευμα 20γρ κοτοπουλο και κομματακια πατατα
Μετα εφαγα και 2 φετες του τοστ με βουτυρο λαιτ και 10γρ τυρι το οποιο μου εκατσε!
Βραδυ (βασικα τι βραδυ κατα τις 8..) porridge με μιση μπανανα και ελαχιστη ζαχαρινη απο επανω..
Σημερα
Πρωινο porridge με μιση μπανανα
Μεσημερι 3 μικροσκοπικα κεφτεδακια κοκκινιστα (σαν 1 μεγαλο οχι μπιφτεκι, κεφτες) με 2 πιρουνιες μακαρονια
Ενδιαμεσα, βραδυ δεν ξερω ακομα, λογικα βραδυ το ιδιο με μεσημερι..
Σημερα ειχαμε:
Πρωινο:τιποτα γιατι ξυπνησα στις 10.
Δεκατιανο:μια μπανανα,μια φρυγανια κ ενα κομματι γραβιερα.Αργοτερα ενα πορτοκαλι.
Μεσημερι:Περισσοτερο απο μιση μπριζολα μοσχαρισια κ 2 κομματακια βραστη πατατα.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με κερασι κ 4 μανταρινια.
Βραδυ:μια χοιρινη μπριζολα μικρη,σαλατα λαχανο καροτο κ 3 κομματακια βραστη πατατα.
Αργοτερα μια μπαρα του Μαρινοπουλου με πορτοκαλι,4 φρυγανιες με λιγη γραβιερα,ενα ζελε κ ενα καραμελε της σουιτ εντ μπαλανς.
Αρχισα τις ορμονες την Παρασκευη παλι κ εχουν στησει χορο καθως φαινεται!Πειναω σαν τρελη αλλα πεινα για γλυκο η υδατανθρακα.
Σήμερα είχαμε:
πρωινό ένα tost με μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα κασέρι . δεν το κατάφερα όλο.
ενδιάμεσα: μια μπανάναν
μεσημεριανό : κοτόσουπα
ενδιάμεσα : ένα μικρό μπολάκι κρέμα
βραδυ : κοτόσουπα
και αργότερα θα πιο ένα ποτήρι gala κακάο
Γλαύκη ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη. εμενα οι ορμόνες μου έπαιζαν μπάλα πριν να με έρθει περίοδος και όταν ήχο ωορρηξία και τρελαινόμουν για γλυκό. τώρα ευτυχώς δεν το έχω πλέον δεν ξέρω γιατί και τι σχέση έχει η enxirisi με αυτό.
ελπίζω γρήγορα να ξεμπερδεύεις με την θεραπεία αυτή κούκλα μου!!!!!!1
χτες τα έκανα ολίγον μαντάρα από το απόγευμα κ μετά,τελικά έφαγα ένα κρουασάν βουτήρο 50γρ με μισό κουταλάκι μαρμελάδα,και μία μπανάνα ήθελα πάρα πολύ να φάω γλυκό κ συνήθως θα το ξεπερνούσα τρώγοντας μόνο την μπανάνα,το κακό δεν ήταν τόσο το τι έφαγα αλλά ότι ο συνδυασμός του μου έκανε ντάμπινγκ,επίσης ήθελα να φάω πασατέμπια...ξηρούς καρπούς...φουντούνια ΑΛΛΑ δεν έφαγα τίποτε από όλα αυτά!το βραδυνό μου το έφαγα κανονικά και κατά τις 11 το βράδυ έφαγα 9 μικρά τετραγωνάκια σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου η αγαπημένη μου προ επέμβασης,η γεύση της δεν με ενόχλησε ενώ οτιδήποτε άλλο σοκολατένιο έχω δοκιμάσει μου είναι μπλιαχ,ΑΛΛΑ μετά από κανένα μισάωρο με έπιασε έντονος πόνος στο στομάχι κ μεγάλη επιθυμία για τουαλέτα...όπως καταλαβαίνετε από εδώ κ πέρα σοκολάτα γιοκ!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
σήμερα
ενδιάμεσα : 30γρ κεφαλογραβιέρα,1 μικρό παξιμαδάκι τύπου κυθήρων,μισό μικρό μήλο (έκανα μία ωραιότατη τριάδα λέμε :P )
μεσημέρι : 3 λαχανοντολμάδες
απόγευμα : 100γρ γιαούρτι,το υπόλοιπο μήλο
βράδυ : καλώς εχόντων των πραγμάτων το ίδιο με το μεσημέρι,5 ψητά κάστανα
σήμερα
πρωί : ένα babybel
ενδιάμεσα : μία μπάρα δημητριακών με φουντούκι κ γλυκαντικά
μεσημέρι : μία κουτάλα φασολάδα,30γρ μανούρι,μία φέτα ψωμί περίπου 40γρ,1 φέτα μορταδέλλα
ενδιάμεσα : 100γρ γιαούρτι κ επιτέλους το υπόλοιπο μισό μήλο
βράδυ : ψητό κοτόπουλο με πατάτες φούρνου
Βρε Ιωαννα μου δεν ειχες φαει ποτε σοκολατα κ εφαγες με τη μια 9κομματια?Αυτονοητο ηταν οτι θα σε πειραξει!Κ εμενα τα 2-3 σοκολατακια δεν με πειραζουν αλλα τα 8...Αν κ πρεπει να εχεις κ λιγο ευαισθητο στομαχακι.Αυτες τις μερες κ εγω θελω ολο να τρωω αλλα γλυκα η υδατανθρακες.Με σωνει οτι δεν εχω τιποτα απο τετοια στο σπιτι κ το ριχνω στις φρυγανιες.Εχτες να καταλαβεις το ζελε δεν το εφαγα το ηπια,γιατι δεν ειχε παγωσει ακομη αλλα εγω ηθελα γλυκο!Κ θα παιρνω για αρκετο καιρο ορμονες η κατι αναλογο σαν θεραπεια...
Σημερα ειχαμε λοιπον:
Πρωινο:ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
Δεκατιανο:Μια φρυγανια με μια φετα τυρι μιλνερ κ ενα πορτοκαλι.Αργοτερα μια μπουκια ψωμι με μια μπουκια μοσχαρι λεμονατο.
Μεσημερι:3 κουταλιες σπανακορυζο με 5-6 κομματακια χοιρινο κρασατοκ 2 πατατες τηγανιτες.Αργοτερα ενα ζελε κ μια κρεμα καραμελε της σουιτ αντ μπαλανς.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με φραουλα κ 2 φρυγανιες χωριατικες.
Βραδυ:ενα πιατο τραχανα με κοκκορα χωριατικο κοκκινιστο κ 2 φρυγανιες χωριατικες.
Φανταστειτε με τοσο κρεας που τρωω να χρειαστω στο χρονο ενεση με Β12 οπως βλεπω πως κανουν οι περισσοτεροι.Θα ειμαι περιπτωση!
Τώρα να σε πω Γλαύκη ήθελα και εγώ λίγο τραχανά :D
δεν διακινδυνεύω με τίποτα ένα dumping..το έχω πάθει δυο φορες από αγνοια όμως και τέτοιο πράγμα δεν θέλω να ξαναπάθω...άμα κάποιος μου στείλει "σοκολατιτσα" χωρίς ζάχαρη και diagestive χωρίς ζάχαρη από ελλάδα έχει καλός..αλλιώς ας κάτσουv οι ζάχαρες εκεί που vriskonte όσο και αν θέλω κάτι γλυκό...παθαίνω dumping πολύ εύκολα :(
Σήμερα είχαμε
πρωινό: μια φέτα gooda και μια φέτα ζαμπόν a καπέλα χωρίς ψωμάκι :D
μετά ksexastika και δεν έφαγα τίποτα οποτε το απόγευμα πια ήπια ένα ποτήρι gala κακάο
βραδυ: ένα μπουτάκι κοτόπουλο ( την νόστιμη πετσούλα την έφαγε ο μικρός γιος του δικού μου) μια κουταλια λαχανικά στον ατμό και δυο πιρουνιές ρύζι με σπόρους διαφορους μέσα..έβαλα 1 κουταλια αλλα δεν μπόρεσα να το φάω όλο το ρυζάκι και μου αρέσει τρελα αυτό το ρύζι ...το ήθελα xixixixi
Nina κ τι τραχανα!Της μαμας!Πεντανοστιμος!
Σημερα:
Πρωι:Μια κουπα γαλα με κακαο.
Δεκατιανο:Μια φρυγανια με 45 γρ γραβιερα.
Μεσημερι:3 κουταλιες γιγαντες κ 2 λαιμους απο κοτοπουλο στο φουρνο.Αργοτερα 2 στρογγυλες φετες γκρειπ φρουτ.
Απογευμα:Ενα γιαουρτι με ροδακινο κ 3 φρυγανιες χωριατικες.
Βραδυ:5-6 πιρουνιες χορτα αγρια,ενα κομματι μοσχαρισια μπριζολα κ ενα κομματι ψαρονεφρι.Αργοτερα ενα ζελε κ ενα καραμελε .
καλημέρες!ΓΛάυκη μου είχα ξαναφάει σοκολάτα αλλά δεν μου άρεσε,με λιγώνει ακόμα κ το ελάχιστο,να σκεφτείς πριν 15 μέρες έφτιαξα στον άνδρα μου τούρτα με σοκολάτα κ έγλυψα το δάχτυλό μου που λερώθηκε κ μου φάνηκε πολύ μπλίαχ!!!δεν θεώρησα πως τα 9 μικρά τετραγωνάκια της ιον ήταν πολλά κ μάλιστα το ευχαριστήθηκα κιόλας γιατί αυτή την φορά δεν μου φάνηκαν μπλιάχ...αλλά...πάμε για άλλα τώρα!
χτες
πρωί : babybel
ενδιάμεσα : μία μπανάνα
μεσημέρι : λιγότερο από ένα μπούτι κοτόπουλο,σάλατά λάχανο όσο πιάνουν δύο κουτάλια
απόγευμα : 10 ψητά αμύγδαλα,με φούσκωσαν απίστευτα
βράδυ : ένα μπούτι ψητό κοτόπουλο,6 ψητά κάστανα και πιο μετά ένα μικρό cupcake που έφτιαξα σήμερα με σχετικά νορμάλ ζάχαρη κ ακόμα λιγότερα γρ βούτηρο,μόλις 6 γρ το καθένα ,δόξα το θεό δεν με πείραξε!
σήμερα
Πρωί : τίποτα,τα πρωινά μόλις σηκώνομαι πρέπει να ασχοληθώ με τα ζώα που έχω στο σπίτι και φυσικά δεν εννοείται να τρώω το οτιδήποτε κ να πλησιάσω το κουτάβι μας,θα πηδάει μέχρι επάνω μέχρι να το φτάσει,έτσι περνάει η ώρα κ μετά δεν μου βγαίνουν τα τρίωρα μέχρι το δεκατιανό !
ενδιάμεσα : 30γρ κεφαλογραβιέρα,1 κριτσίνι
μεσημέρι : λίγο λουκάνικο ψητό,μία κουτάλα φασολάδα,1 φέτα ψωμί
ενδιάμεσα : ακόμα δεν έχω αποφασίσει,ίσως γιαούρτι
βράδυ : ριζότο με συκωτάκια κοτόπουλο/κουκουνάρι/σταφίδες/αμυγδαλάκια (όλα αυτά σε μικρή ποσότητα,τα συκωτάκια είναι το βασικό τουλάχιστον στην δική μου μερίδα )
Διατροφικο Βατερλω σημερα!Διαβαστε κ μαζευτε με!
Πρωι:Μια κουπα γαλα με κακαο.
Δεκατιανο:ενα τοστ πολυσπορο ολικης με μια φετα τυρι κ μια γαλοπουλα.
Μεσημερι:4 πατατες τηγανιτες,μια φουρνου,2 κουταλιες ρυζι με 2 κιμα κ λιγη μυτζηθρα,μια κουταλα ψαροσουπα με λαχανικα κ ρυζι με ενα κομματι ψαρι.Αργοτερα μια κουταλα φασολαδα,3 κουταλιες χυλοπιττες απο κοτοπουλο κοκκινιστο, μια σοκολατα για διαβητικους 6 κομματια επι 81 θερμιδες= 486 θ,6 φετες ψωμι με μια μπουκια χοιρινο κρασατο κ ενα κρουασαν με μαρμελαδα κερασι 336 θ.
Απογευμα:τιποτα γιατι ημουν στο σεμιναριο,οχι οτι δεν θα μπορουσα να φαω.
Βραδυ:φιλετο κοτοπουλο ψητο.Αργοτερα ενα πορτοκαλι.
Πιστευω να μην μπω κ συμπληρωσω αργοτερα οπως κ να μην ξεχασα τιποτα!
Γλαύκη συγνωμη κι ολας αλλα στο γαστρικο μπαι μπας εχετε τοση χωριτικοτητα να φας ολα αυτα . εγω μονο που τα διαβασα ............ φουσκωσα !!!!!!!!!!
γλαύκη μου...εγώ δεν θα σε μαλώσω,ξέρεις εσύ καλύτερα από όλους μας τι είναι καλύτερο για εσένα...απλά απορώ που χωράει τόσο φαγητό!!!ο μόνος που μπορεί να σε "συμμαζέψει" είναι ο εαυτός σου,καταλαβαίνω αυτό που λες για τις ορμόνες αλλά μην αφήνεις να κάνουν ότι θέλουν,εγώ ήμουν αδιάθετη αυτές τις ημέρες και έκανα την μαμακία κ έφαγα την σοκολάτα κ το πλήρωσα ακριβά...αλλά όλους τους προηγούμενους μήνες έτρωγα φρουτάκι ;)
καιιιιιιιιιιιιιιι μόλις έφαγα κ μία μπάρα δημητριακών με γιαούρτι κ άγρια φρούτα κ γλυκαντικά,είναι αρκετά γλυκιά θα έλεγα,δοκιμάστε την!
Ποιες μπερες παιρνεις Ιωαννα κ απο που που εχουν γλυκαντικα κ οχι ζαχαρη?Κ εγω δεν ξερω τι μ'επιασε !Αν μπορουσα θα ετρωγα κ αλλο!Αλμα μου κ εγω απορω που χωρανε!Κ να πεις οτι με πειραξε το στομαχι μου!Λιγο ρεψιμο ειχα στην αρχη που πηγα στο σεμιναριο.Μετα μια χαρα.Η να πεις οτι σημερα εκανα διαρροια,Κανονικοτατα.Τι να πω!
Εχθες Πεμπτη:
Πρωι:Τιποτα.
Δεκατιανο:Μια κουπα γαλα με κακαο.
Μεσημερι:Μιση μεριδα φασολακια φρεσκα κ μισο μπιφτεκι.Αργοτερα ενα διπλωτο σοκολατενιο μικρο.
Απογευμα:Μια κρεμα καραμελε,ενα γιαουρτι με κερασι,μια φετα ψωμι κ μια μπανανα.
Βραδυ:ενα μπουτι κοτοπουλο φουρνου κ λιγο ακομη,κ 5 αμυγδαλα ωμα.
Γλάυκη τις μπάρες τις παίρνω από το Lidl έχει 2 είδη με γλυκαντικά,μία με δημητριακά κ φουντούκι 98 θεμρίδες η μία,αυτές δεν είναι ιδιαίτερα γλυκές και δημητριακά/γιαούρτι/αγρια φρούτα 119 θερμίδες αν θυμάμαι καλά που όμως είναι αρκετά γλυκές!!! στα 1.79ευρώ οι 6.Δεν με πολυνοιάζουν οι θερμίδες γιατί δεν τις μετράω αλλά μου αρέσει ότι δεν έχουν ζάχαρη!!!
χτες
πρωί : τίποτα
ενδιάμεσα : 20γρ κεφαλογραβιέρα
μεσημέρι : 1 κομμάτι τυρόπιττα,χωρίς φύλλα κ βούτηρα
απόγευμα : δεν θυμάμαι καρδιά μου...μερικές φορές παθαίνω αμνησία λέμε!
βράδυ : 60γρ ψητό χαλούμι,μισή αραβική πίτα σαν ψωμί,το ψαχνό από μία χοιρινή μπριζόλα,ούφ έσκασα κ επειδή είμαι λιχούδω...και 6 ψητά κάστανα!!!!
σήμερα
ενδιάμεσα :ένα κρουασάν βουτήρου 50γρ,μία φέτα τυρί τόστ
μεσημέρι : 2 δάχτυλα μανούρι,μία φέτα ψωμί,ένα μικρό μπωλάκι παγωτού χυλοπίττες ντοματόσουπα
απόγευμα : τίποτα ξεχάστηκα κ πήγε ήδη 7.30
βράδυ : μάλλον θα φάω τοστ ή αυγό και ΣΙΓΟΥΡΑ κάστανα χιχιχιχιιχιχι άντε να τελειώσουν να ξεκολήσω από αυτά!
Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με κακαο κ 5 αμυγδαλα ωμα.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 50 γρ γραβιερα.
Μεσημερι:χοιρινο με σελινο,μια μπουκια ψωμι κ 2 φετακια γκρειπ φρουτ.Αργοτερα ενα ζελε αγλυκο.
Απογευμα:Ενα γιαουρτι με ροδακινο κ ενα κριτσινι ολικης μς ηλιοσπορους.Αργοτερα 40 γρ χοιρινο παστο.
Βραδυ:Ενα κομματι φιλετο κοτοπουλο κ ενα κομματακι ψαρονεφρι,ενα πορτοκαλι κ μια κρεμα καραμελε.
Εχτες:
Πρωι 4 ρογες σταφυλι
Μεσημερι 3/4 και κατι παραπανω απο ενα μπεργκερ, μονο μπιφτεκι μεσα και ελαχιστη σαλατα και μερικες τηγανιτες πατατες
Βραδυ ενα κομματακι οπως ο αντιχειρας κουλουρι
Σημερα
Πρωι τιποτα
Μεσημερι 3 πιρουνιες ρυζι και 2 πιρουνιες beans μεξικαν σταιλ και 1/4 μιας πιτας μικρης λεπτης αραβικης
Τωρα λιγες ρογες σταφυλι
Αργοτερα θα φαω ποριτζ και μια μπαρα δημητριακων..
Αυτα..
Θερμιδες γιατι να μετρατε απο την στιγμη που δεν χρειαζεται δεν εχουμε σληβ..
Γλαυκη ολα αυτα δεν τα ετρωγα ουτε πριν επεμβασης! Λολ!!
Μικρουλη οταν τρως ζαχαρη μετρας κ θερμιδες γιατι αλλιως καηκες.Δεν εχουμε τη μεγαλη δυσαπορροφηση που θα σ'εστελνε στο θρονο.!Παντως η διατροφη σου ειναι επιεικως απαραδεκτη!Ουτε 5 γευματα κανεις που ειναι απαραιτητα στην επεμβαση μας αλλα δεν τρως κ καθολου πρωτεινη.Οι οδηγιες στην περιπτωση μας απο την διατροφολογο μετα το 6μηνο κ για ολη μας τη ζωη ειναι καθε μερα απαραιτητως: ενα ποτηρι γαλα,ενα γιαουρτι,ενα κομματι τυρι γυρω στα 50 γρ κ περισσοτερο απο 150 γρ κρεας χωρισμενο στα 2 γευματα.Αν μας πειραζει το γαλα τρωμε αναλογα γιαουρτι η τυρι,η αν φαμε 2 αυγα αφαιρουμε 60 γρ κρεας.Μολις φαμε αυτα μπορουμε να φαμε κ οτι αλλο χωραει,δηλ σπανακορυζο ,φασολαδα,ρυζι,ζυμαρικο κλπ φυσικα να μην ειναι γλυκα η ψωμι οπως κανω εγω καπου καπου.Σου ειπα οτι ο καθηγητης μου ειπε οτι η διατροφη μου ειναι παραδειγματικη αλλα να κοψω τα γλυκα γιατι μετα το χρονο θα παχυνω.Οταν λες αυτα δεν τα ετρωγες ουτε πριν λες για την μερα που εκανα υπερφαγικο το μεσημερι?Γιατι τις αλλες μερες τα εχω παει πολυ καλα.Ο ζελες κ η καραμελε ειναι της σουιτ εντ μπαλανς με γλυκαντικα κ επιτρεπονται.
Δεν θα επανερθω στο θεμα γιατι ειδα την αλλη φορα οτι πειραζεσαι.Ουτε θελω να σταματησω να μπαινω στο φορουμ γιατι νομιζω οτι με βοηθαει να γραφω το τι τρωω.Ειδικα αυτο τον καιρο που εχω προβλημα κ για 3 μηνες τουλαχιστον θα παιρνω ορμονες.Η γιατρος μου ειπε να προσπαθω να κρατηθω λιγο κ να κοψω το αλατι γιατι κανουν κατακρατηση κ δυστυχως ανοιγουν την ορεξη.
Καλε Γλαυκη οχι δεν πειραζομαι! Νομιζω εχουμε παρεξηγηθει χωρις λογο και αιτια??!?!??
Ουτε καν!!
Ναι για την μερα του υπερφαγικου ελεγα οχι για τις μερες σου γενικοτερα!!!
Εφαγα και ενα αυγο και 20γρ κατι σαν φετα τουρκικη τωρα.. Το ξερω οτι δεν τρωω οσο θα επρεπε αλλα το γαλα, γιαουρτι, τυρια και αυγα με πειραζουν πολυυ!!
Τωρα ας πουμε που μαζι με το αυγο ηπια και κολα λαιτ δεν με πειραξε! Αν το φαω μονη μου χαθηκα!!
Παντως στεναχωρεθηκα που νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου!! Ουτε καν!! Σε συμπαθω και μαλιστα παρα πολυ! Θα ξεχασω εγω τα τηλεφωνα που με επαιρνες και μονο που δεν εκλαιγα??? Η παιζει να εκλαιγα κι ολας!!! χαχαχαχαχ
Αν σου εχω δωσει αυτη την εντυπωση συγνωμη!! Οταν κατι με πειραξει το λεω δεν εχω θεμα!!
Ελπιζω να ειμαστε καλα εεεεεεεεε???????? :love::love::love:
Κοριτσακι κ εγω δεν εχω λογο ουτε κανω οτι τα ξερω ολα αλλα δεν τρεφεσαι σωστα κ φοβαμαι οτι θα φανουν οι συνεπειες αργοτερα.Κ με την Ιωαννα διαφωνω ,τροπος του λεγειν,γιατι τρωει πολυ λιγο αλλα αν δεις τη γραφει τρωει σωστα.Κατ'αρχην δεν τρωμε λευκα τυρια αλλα κιτρινα που εχουν μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε ασβεστιο κ παντα με χαμηλα λιπαρα.Η φετα εχει πολλα εκτος απο καποιες που το λενε οτι ειναι λαιτ.Πρεπει να βαλεις πιο πολυ κρεας ψαρι στη διατροφη σου αφου σε πειραζει το γαλα κ το γιαουρτι.Το αυγο το εχεις δοκιμασει ομελετα ?Κοιτα τι εφαγες προχτες.Το μπιφτεκι ειχε μονο πρωτεινη κ αυτα απο τα μπεργκερ δεν ξερω αν εχουν καν κρεας.Την επομενη ουτε γραμμαριο.Καλη συνεχεια κ προσπαθησε λιγο μικρουλη μας!
Λοιπον σημερα εγω εφαγα:
Πρωινο:ενα ποτηρι γαλα με κακαο.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 35 γρ χοιρινο παστο.
Μεσημερι:ενα φιλετο κοτοπουλο με 2 κουταλιες λαχανορυζο ,μια μπουκια ψωμι κ αργοτερα μια κουταλα φασολαδα.
Απογευμα:μια μπαρα του Μαρινοπουλου πορτοκαλι σοκολατα,5 αμυγδαλα ωμα,ενα γιαουρτι φραουλα.
Βραδυ:μια μεριδα συκωτι κ 3 πιρουνιες αγρια χορτα.(Το συκωτι ειναι η τροφη με την μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε Β12):wink1:
Ναι ρε γαμωτο το ξερω οτι πρεπει να τρωμε κιτρινα τυρια αλλα πεφτουν σαν λαστιχο στο στομαχι μου οτι κιτρινο τυρι εχω φαει!! :(
Τρωω κρεας καθημερινα μπορω να πω, ψαρι μου πεφτει ΠΟΛΥ βαρυ και αναρωτιεμαι γιατι, δεν λενε οτι ειναι φρουτο? :p
Δοκιμασα γαλα με λιγοτερη λακτοζη, χειροτερο απο το κανονικο!!! Ξινιλες και αναγουλες!!
Να φανταστεις το γαλα μονο με το ποριτζ μπορω να το φαω και αυτο με πειραξε σημερα που εφαγα!
Αυγο την μια με πειραζει ΠΟΛΥ την αλλη οχι.. Ισως και ειναι αναλογα το αυγο? Παντα φρεσκα ειναι, τωρα ποσο φρεσκα μπορει να ειναι του σουπερ μαρκετ δεν ξερω, καμια κοτα λεω να παρω να εχω!! χαχαχαχ
Προσπαθω παντως.. Απλα καποια φαγητα με πειραζουν πολυ.. και τα δοκιμαζω κανενα μηνα μετα και συνεχιζουν να με πειραζουν..
Τελος παντων, καλη συνεχεια σε ολες μααααας!! <3 <3 <3
Σημερα εφαγα:
Πρωι:τιποτα (Κυριακη κοιμομουν μεχρι τις 10)
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 50 γρ γραβιερα κ αργοτερα μια μπανανα.
Μεσημερι:μια τσιπουρα ψητη στο φουρνο κ σαλατα λαχανο καροτο.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με μια κουταλια ζαχαρινη κ μια κρεμα καραμελε.
Βραδυ:3/4απο μια μπριζολα χοιρινη λαιμου ψητη κ μιση μεριδα σαλατα λαχανο καροτο.
Εχτες!! Εφαγααα μπολικη πρωτεινη!!
Πρωι ποριτζ με 4 ρογες σταφυλι και 2 φραουλες μεσα
Μεσημερι 1 φετα ψωμι και 200γρ μπριζολα μοσχαρισια και 2 κομματια πατατα φουρνου, την εφαγα με κοκο κολα λαιτ γιατι αλλιως δεν μπορουσα να φαω ουτε το 1/4!!!
Ενδιαμεσα μια μπαρα δημητριακων
Μετα ελαχιστη σαλατα με μαγιονεζα λαιτ και μια φετα ψωμι..
Αυτα!
Μπραβο μικρουλη!αλλα γιατι δε μοιραζες την μπριζολα στα 2 να φας μιση το μεσημερι με τις πατατουλες κ το ψωμι κ την αλλη μιση το βραδυ με τη σαλατα?Πρεπει να εχουν πρωτεινη τα κυριως γευματα.Αντε συνεχισε την προσπαθεια!
Σημερα:
Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με κακαο κ 6 αμυγδαλα ωμα.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 55 γρ γραβιερα.Αργοτερα μια μπανανα κ πιο αργοτερα μια μπαρα απο τα Λιντλ.
Μεσημερι:5 κομματακια χοιρινο κρασατο,μια μπουκια ψωμι κ 5 κουταλιες σπανακορυζο.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με ροδακινο,2 μπουκιες ψωμι κ ενα πορτοκαλι.
Βραδυ:3/4 μπριζολα χοιρινη λαιμου ψητη κ μιση μεριδα αγρια χορτα.
Γιατι ημουν εξω ρε γαμωτο σε ψωνια και εφαγα αργα.. Εφαγα μεσημεριανο βραδυνο μαζι!!
Σημερα
Πρωι μια μπαρα δημιτριακων χωρις
Κατα τις 12 εφαγα λιγη σαλατα με 4 τσερι ντοματακια και ελαχιστη μαγιονεζα λαιτ με μια φετα ψωμι
Μεσημερι 2 δακτυλα παστιτσιο (δικη μου μπεσαμελ, λιγο λαιτ τυρι απο πανω)
Τωρα μια φετα ψωμι με 2 κομματακια σαλαμι (πολυ λεπτα, δεν το εφαγα ολο, γυρω στα 3/4) και ενα μανταρινι
Αργοτερα θα φτιαξω ποριτζ (εχει το γαλα του, να την η πρωτεινη!) με φρουτα..
Αυτα!!!
Πρωι:τιποτα.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 30 γρ φετα.
Μεσημερι:Ενα κομματι παστιτσιο χωρις τη μπεσαμελ,3 κουταλιες γιγαντες ,μια φετα ψωμι κ 2 κουμ κουατ γλυκο κουταλιου.
Απογευμα:6 αμυγδαλα ωμα,μια φετα ψωμι μεγαλη κ ενα γιαουρτι με κερασι.
Βραδυ:ενα μπιφτεκι κ 2 κουμ κουατ γλυκο κουταλιου.
Wowεχω γραψει παρα πανω ποση πρωτεινη χρειαζεσαι την ημερα.Τι να σου κανει ενα ποτηρι γαλα κ μια φετα σαλαμι?
Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με κακαο.
Δεκατιανο:μια μπανανα,μια φρυγανια κ ενα κομματι γραβιερα 55 γρ.
Μεσημερι:3 γιουβαρλακια με μπολικη σαλτσα.
Απογευμα:τιποτα(στο σεμιναριο).
Βραδυ:2μιση καλαμακια χοιρινα κ 3 κομματακια νατσος αργοτερα στο σινεμα.
Πρωι ποριτζ (1 ποτηρι και κατι γαλα μεσα) με λιγη καντερελ και 1 φραουλα, 5 ρογες σταφυλι μεσα
Μεσημερι 2 μεσαια μπιφτεκια και μια πατατα φουρνου
Απογευμα 2 μεσαια μπιφτεκια 1 φετα μικρη ντοματα λιγο τουρκικο τυρι σαν φετα/ανθοτυρο και 2-3 φυλλα ροκα και 1 σοκολατακι με ζαχαρη (ζαλιζομουν εφαγα λιγη ζαχαρη δεν μου εκανε κατι στην ζαλη, μετα ανακατευτηκε λιγο το στομαχι μου αλλα οχι νταμπινκ)
Βραδυ μια κρεμα με καντερελ (1 ποτηρι γαλα μεσα,κορν φλαουερ και ετσι ) και κακαο χωρις ζαχαρη μεσα (μια κουταλια κοφτη της σουπας)
Και 2 κοκα κολες λαιτ για να χωνεψω τα παραπανω, οχι και τις 2 μαζι, μια μεσημερι μια βραδυ..