67 kg... ευτυχία... γιατί είχε κολλήσει η ζυγαριά και ανέβηκε κιόλας ...
προφανώς ήταν πρήξιμο περιόδου...
αντε να δουμε τι θα γινει με τη λιπομέτρηση κλπ μεθαύριο.
Και άντε να δουμε πως θα φτάσουμε στον επόμενο στόχο: τα 65!
Printable View
67 kg... ευτυχία... γιατί είχε κολλήσει η ζυγαριά και ανέβηκε κιόλας ...
προφανώς ήταν πρήξιμο περιόδου...
αντε να δουμε τι θα γινει με τη λιπομέτρηση κλπ μεθαύριο.
Και άντε να δουμε πως θα φτάσουμε στον επόμενο στόχο: τα 65!
konina έτσι, εύχομαι να πιάσουμε πάτο παρεούλα!! λοοοοοοοολQuote:
Originally posted by konina
καρεν σε ευχαριστω πολυ.... έχουμε και τα ιδια κιλα να χασουμε...24 η καθεμια μας.... οσο για την ζυγαρια δεν ειναι στο χερι της... κι αποτι βλεπω μια χαρα την εχεις παρει την κατιουσα...... ευχομαι να πιασεις πατο και να'μαι κι εγω μαζι σου να κανω παρεα!!!!!! :P:P...
Mετα απο μια εβδομαδα διαιτας εχασα 1400 γραμμαρια και ειμαι τωρα 95.100.Ελπιζω την επομενη εβδομαδα να ειμαι ακομα πιο κατω.
DINADESP συγχαρητηρια και καλωσηρθες στην παρέα μας
τί είναι το BMR ?
BMR = basic metabolic rate....οι θερμίδες που χρειάζεται ο ργανισμός σου ίσα-ίσα για να επιτελέσει τις βασικές λειτουργίες του, χωρίς να κουνιέσαι
διόρθωση "- πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνετε για να χάσετε βάρος (BMR μείον 500 θερμίδες την ημέρα)"
Θενκς!!!! Το έχω κιόλας συμπληρώσει!!!!
καλή επιτυχία polinaki!
συμπληρώνεις τη στήλη C.
Δηλαδή το κελί C3.
την επόμενη εβδομάδα, το C4
Εκανα την βλακία και έβαλα όλες μου τις μετρήσεις, οι οπίες είναι πιο συχνές από βδομάδα και δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα......:(
ζυγισμα διαιτολογου σημερα !!! εχασα και αυτη την εβδομαδα 1+ κιλακι !!! τι χαραααααααααααα !!!
το 58 πλησιαζει ! αν ολα πανε καλα την επομενη εβδ θα βλεπω το 5 μπροστα ! αχ αχ αχ
μήπως είναι καλύτερα να βάζεις τις μετρήσεις της εβδομάδας μόνο; κι ας ζυγίζεσαι πιο συχνα...απλά για να μη σε αγχώνει η μέτρηση τόσο πολύ
αγαπημένο το 5 :)Quote:
Originally posted by xristinakalb
ζυγισμα διαιτολογου σημερα !!! εχασα και αυτη την εβδομαδα 1+ κιλακι !!! τι χαραααααααααααα !!!
το 58 πλησιαζει ! αν ολα πανε καλα την επομενη εβδ θα βλεπω το 5 μπροστα ! αχ αχ αχ
Μάλλον θα το διορθώσω και θα βάζω μόνο εβδομαδιαίες. Εν το μεταξύ δεν ανέφερες ότι πρέπει να αλλάξουν και το ύψος στη στήλη F για να υπολογίζετε σωστό το ΜΒΙ.
αχ καλέ ναι....έχεις δίκιο...το ξανα ανεβάζω (από τη χαρά μου το ξέχασα)
se ευχαριστώ
έφτιαξα ένα excel που κάθε εβδομάδα του βάζετε τα κιλά σας, και αυτό σας δείχνει
- πόσο χάσατε από την προηγούμενη εβδομάδα (σας βγάζει με κόκκινο όταν έχετε πάρει, και με πράσινο όταν έχετε χάσει)
- πόσο χάσατε από την αρχή της προσπάθειας (σας βγάζει με κόκκινο όταν έχετε πάρει, και με πράσινο όταν έχετε χάσει)
- πόσο είναι το ΒΜΙ σας ανά εβδομάδα
- πόσο είναι το ΒΜR σας ανά εβδομάδα
- πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνετε για να χάσετε βάρος (BMR μείον 500 θερμίδες την ημέρα)
- πόσα γραμμάρια πρωτείνης χρειάζεστε ανάλογα με το βάρος σας
- σας δείχνε την πορεία σας με τα κιλά σε ένα γράφημα
ελπίζω να σας βοηθήσει
μπορείτε να μπείτε και να "πειράξετε" τους υπολογισμούς κατά βούληση
Οδηγίες: γράψτε το ύψος σας σε εκατοστά στο F1, και τα κιλά σας στο C4