Μπαρμπουνι μου αστα....εσπασα την ουρα μου....μιλαμε πολυ πονος...δεν μπορουσα ουτε καθιστη...ουτε χαπλωμενη...τελοσπααντων ψιλοπερασε....ειχα μετακομισει στη μαμα αυτον τον καιρο ....μου λειψατε πολυ κοριτσια...ασε που δεν εχω τηλ απο καμμια....μονο καμμια 4-5 φορεσ μπηκα να σας διαβασω αλλα δεν θυμομουν τους κωδικους μου κ δεν εγραφα....λοιπον εχω ηδη βαλει μπρος το καθαρισμα...η σαουνα σου ειναι ετοιμη....κ πεντακαθαρη...πετσετουλες καθαρες εχει στα ντουλαπακια σας....μενει τωρα να απολυμανω κ τον υπολοιπο χωρο....σας εχει φαει η μποχα εδω μεσα !!!!(ναταλια ακους??? μποχα..πολυ μποχα) απαπαααααα....
Με την διατροφη τα χω κανει σκατα....οχι μονο εβαλα αυτα που ειχα χασει....πηρα κ εξτρα...κοντευω τα 100 ...μου χρειαζονται δηλαδη 500 γρμ ακομη...οποτε θα χω σπασει το προσωπικο μου ρεκορ κ θα δω το τριψηφιο νουμερακι επιτελους (χαχαχχαχα) τι να κανω γελαω για να μην ουρλιαξω....
Μμμμμ τι αλλο????δεν θυμαμμαι κατι αλλο ..........εκτος το οτι μεχρι μαρτιο με βλεπω χειρουργημενη...το χω παρει αποφαση...την αλλη βδομαδα λεω να ξαναδω το γιατρο να κανω τις εξετασεις κ να κλεισουμε ημερομηνια...γιατι δεν την παλευω αλλο....
Αυτααααααααααα απο μενα...καλη βδομαδα κ καλο μηνα να χουμε !!!! κ αυτες τις αποκριες λεω να ντυθω ορκα...γιατι στις προηγουμενες εφτανα μεχρι αγελαδα !!!!!
Υ.Γ το τικερακι δεν ανταποκρινετε στην αληθεια....αλλα το χω για ομορφια !!!!!