Ωχ! Εχετε φουρνο? Τι να πω! Κουραγιο! Εμενα ο πατερας μ ειναι σεφ αλλα ευτυχως δεν μαγειρευει σπιτι παρα μονο πολυ σπανια.
Printable View
Ωχ! Εχετε φουρνο? Τι να πω! Κουραγιο! Εμενα ο πατερας μ ειναι σεφ αλλα ευτυχως δεν μαγειρευει σπιτι παρα μονο πολυ σπανια.
400 γρ κάτω σήμερα, 50.6
θα σπάσω από την περιέργεια να μάθω πόσα είμαι στ'αλήθεια, γτ πάλι τσακώθηκα με την τουαλέτα εδώ και μέρες! τι βρώμη τρώω, τί ακτινίδια χθες βράδυ, τι τσαγάκια, τι all bran, τπτ!! αλλά που θα πάει.................
καλημέρα κοριτσακια μου!σημερα δε ζυγιστηκα γιατι δεν κοιμηθηκα σπιτι αλλα χτες εκανα μια σωστη ημερα διατροφης!μετα απο αρκετο καιρο κ ειμαι χαρουμενη!
Πηνελοπακι θα σου βαζουμε πετρες στις τσεπες!!!χχαχαχαχαχα
Constance περιμενω λεπτομερειες!πολυ χαιρομαι που περασες τελεια!
κοριτσι αμοθ καλημερα.. δεν τα παω καλα.. κοντευω τα 70 και δεν μπορω να σταματησω να τρωω. σημερα ειναι και τα φενεθλια μου κμαι θα βγω.. φοβαμαι οτι αυριο 8α εχω περασει τα 70 απο 66 που ειχα φτασει..
χρόνια σου πολλά sanelaki!:):) ότι εππιθυμείς δικό σου!
μια μέρα που 'χεις γενέθλια μην πας με την ψυχολογία ''δεν πρέπει να φάω'' και τελικά καταλήξεις να φας τα πάντα! Είναι πρωί ακόμα, φάε όλη τη μέρα κανα φρουτάκι, γιαουρτάκι, τόνοσαλάτα που κόβει αμέσως την όρεξη...ελαφριά δλδ...και τη νύχτα να θέσεις ένα όριο πχ θα φάω απόλα αλλά λίγο, δε θα ξεπεράσω τις 1000 ασπούμε ή ό,τι θεωρείς εσύ ένα μέσο αριθμό.
Κι από αύριο κάνε δώρο στον εαυτό σου μια καλύτερη συμπεριφορά απέναντι σε σένα! -διατροφικά κ.α-
χρόνια πολλά και τρισευτυχισμένα και απενοχοποιημένα ...
δεν αξίζει να στεναχωρεθείς σήμερα ...και αύριο μερα είναι άσε που μπορεί να είσαι και κατά μια μέρα σοφότερη και μεγαλύτερη!!
sanelaki χρονια πολλα!αν ειναι δυνατον σημερα που εχεις γεννεθλια να στεναχωριεσαι!!!!!!!να εισαι χαρουμενη και οτι επιθυμεις!ολα σιγα σιγα θα ερθουν μην απογοητευεσαι!
sanelaki χρονια πολλα!Μη στεναχωριεσαι καλα σου λεει η granita!
Κοριτσια μπραβο σε ολες για τις απωλειες.Δεν εχω κατσει να διαβασω μηνυματα αλλα ειδα τικερακια.:)
Granitoula λεπτομεριες απο κοντα.;)
Eπισημος απολογισμος:Πηρα μισο κιλο στη Βαρκελωνη και για μενα ειναι σουπερ γιατι περιμενα να παρω περισσοτερο.Συνεχιζουμε με τη διατροφη μας απο σημερα.:D
Sanelaki χρονια πολλα! Βγες σημερα απλα προσπαθησε να μην ξεσκιστεις. Εγω τον Ιουνιο στα γενεθλια μ εφαγα τουρτα στις 11 το βραδυ και μετα πηγα και εφαγα και ποικιλια κρεατων...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Ελένη, είμαστε στην ίδια φάση. Χτες ήταν η χειρότερη μέρα διατροφικά και σήμερα δεν ζυγίστηκα για προφανή λόγο:shocked2: . Θα ζυγιστώ ξανά το Σάββατο!! Συνεχίζουμε όμως, δεν τα παρατάμε!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλη σας μέρα! Πηνελοπάκι για μένα δεν ήταν τόσο καλό το ξύπνημα γι'αυτό με πρόλαβες :lol:
Λοιπόν +2.9, δηλαδή 63.8 και μόλις το είδα σοκαρίστηκα τόσο που δεν κατάλαβα τι έγινε. Εν τέλει καλά να τα πάθω γιατί το βράδυ βγήκαμε με τον φίλο μου και του δώσαμε και κατάλαβε...
Καλή συνέχεια!
λοιπόν μια κι αυτή τη φορά τα πάω πολύ καλα λέω να τα βλέπω μαζεμένα..
17/9: 52.7
18/9: 52.6 (-0.1)
19/9: 51.5 (-1.1)
20/9: 51.0 (-0.5)
21/9: 50.6 (-0.4)
κοριτσια σασ ευχαριστω πολυ και για τις ευχες κα ι για τις συμβουλες.. τωρα ετοιμαζομαι να βγω.. 8α ενημερωσω αυριο για τα κατοε8ωματα.. ευχαριστω που ειστε κοντα μου...
Nα περασεις σουπερ sanelaki.:D
22/9: 50.5 (-0.1)Quote:
Originally posted by fuxia
17/9: 52.7
18/9: 52.6 (-0.1)
19/9: 51.5 (-1.1)
20/9: 51.0 (-0.5)
21/9: 50.6 (-0.4)
sorry gia ta greeklish paidia provlima me to pliktrologio.
mpravo eleni! i katakratisi pou kanei to swma sou einai apistefti! makari na peftame 1.5 kathe mera:)