μιτσο μου ψαχνεις ονοματα???? !!!:roll::roll::roll:
θελω τη γνωμη σου.... σκεφτομαι να κανω τατοο μια φραση, αλλα ψιλοφοβαμαι οτι με τα χρονια τα γραμματα αλλοιονονται κ φαινονται σαν μουτζουρα... ισχυει ή λεω μ@λ@κιες?????
Printable View
μιτσο μου ψαχνεις ονοματα???? !!!:roll::roll::roll:
θελω τη γνωμη σου.... σκεφτομαι να κανω τατοο μια φραση, αλλα ψιλοφοβαμαι οτι με τα χρονια τα γραμματα αλλοιονονται κ φαινονται σαν μουτζουρα... ισχυει ή λεω μ@λ@κιες?????
χεχεχεχ κονινα μου περιπου! περνω καμια ιδεα γιατι δεν προκειτε να βγαλουμε απο παπουδες κλπ. και το ονομα Αλινα -αν ειναι ονομα δεν ξερω- μαρεσε παρα πολυ :P
μην τα φοβασαι τα γραμματα αρκει να μην ειναι ψειρες και χοντρα,αν το θελεις μικρο το τατου διαλεξε πχ μια γραματοσειρα καλιγραφικη λεπτη και φυσικα τεραστιο ρολο παιζει η φαση της επουλωσης -15 ημερες- πρεπει να ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες του καλλητεχνη :D
Μιτσο μου ρίξε μια ματιά εδώ. http://www.eortologio.gr/
Εχει και πολύ ωραία μεικτά ονόματα.
Εγώ πάντος αν κάνω κόρη θα την βγάλω Μαριτίκα, ότι και να λένε οι άλλοι.
mitsokolo οχι δεν ειναι δικο μου το ονομα Κατερινα με λενε απλα ενα μικρακι δε μπορουσε να το πει κ με ελεγε αλινα! χιχι κ ετσι το κρατησα σαν νικ
Πωλινα μου σ'ευχαριστω! Μαριτικα? πρωτη φορα το ακουω, γιορταζει? :shocked2:
Αλινα χαχαχα πολυ γλυκο το μικρο ε? ακουγετε τελειο παντως σαν ονομα! :smilegrin:
Τινιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! πως εισαι? βρε οτι θες γραφεις εδω! δεν εχουμε συγκεκριμενο θεμα! μη μου φοβαστε! :lol:
Τελικά περιμένουμε κοριτσάκι;Κι ήδη ψάχνουμε ονόματα;Μα πού ζω;Της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι,λένε!
Κάνατε τ'αποκαλυπτήρια όπως τα είχες σκεφτεί με τη γέμιση έκπληξη τούρτας;Φαντάζομαι συγκίνηση ε;
Είναι καρατσεκαρισμένο;Ν'αρχίσου με τη διακόσμηση του δωματείου δηλαδή;Πωπω!Ήδη φαντάζομαι τη μικρογραφία της ένωσης σας!
Να μας ζήσει η κοράκλα μας!Έ-έ-έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι!!!!!!!!!!
ναι όμορφη η κοπελιά και ωραίο σωματάκι με πιασίματα.Quote:
Originally posted by Tini
http://www.otherside.gr/2009/09/mont...po-anagnwstes/
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!
(σόρρυ, άσχετο με τα παραπάνω αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!)
Στη θεωρία καλές είμαστε, λέμε οτι μας αρέσουν οι καμπύλες, στη πράξη όμως καταλήγουμε να χάσουμε ένα σωρό κιλά και να λενε γιατί αδυνάτισες τόσο. και δίκιο έχουν αφου είμαστε χαζά! Λες και αν γίνουμε αδύνατες ΄θα αλλάξει η ζωή μας. μ@@κιες.
Υγεία να έχουμε και τα άλλα...
σκεφτομαι πως τα χριστουγεννα εχω βαλει σκοπο να φορεσω μινακι και σεξυ γοβουλα:grin:
:grin:
Καλησπέρες! Και βέβαια έχουμε άτομα από Κρήτη TINI! Από Ηράκλειοοο! :D
Επίσης σκέφτομαι ότι το σπίτι μου θέλει απεγνωσμένα καθαρισμα!!!! Μήπως να άρχιζα τη φασίνα μπας και χάσω και καμιά θερμίδα????? :P
απο τη μία σκέφτομαι πως θέλω ΄να κάθομαι όλη μέρα για όσες μέρες πάρει, απλα να κάθομαι και να κοιτάω τον ''ορίζοντα''
και απο την άλλη ξέρω πως είναι βλακεία και κάνω με το ζόρι πράγματα μη με πάρει απο κατω.
Αύριο παω ''διακοπες'' με το ζόρι για όσες μέρες ''κάτσει'', ούτε έχω διάθεση να παω στη θάλασσα με την εμφανισή μου, ή να κάθομαι στη ψάθα και να σκέφτομαι ''ωχ τωρα αυτος που πέρασε να είπε ποσο χοντρή είμαι άραγε?''
αλλα σκέφτομαι αν κάτσω εδω σπίτι θα είναι χειρότερα για εμένα. γενικά μπερδεμένες σκέψεις σε ΟΛΑ τα επίπεδα!
Αχ...Σισάκι μου...Χοντρή στα 61 κιλά;Πόσο πολύ σε πυροβολείς,καρδιά μου...Πόσο λυπάμαι γι'αυτό...
Χρειάζεσαι επειγόντως τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης!Να μπορέσουν να δουν και τα δικά σου μάτια
ό,τι βλέπουν και τα των άλλων,που σχετίζονται μαζί σου!Κρίμα να βασανίζεσαι,να μη χαίρεσαι τα νιάτα σου...
Σκέφτομαι όλες τις φούστες και τα φορέματα που δεν φόρεσα ποτέ, όταν ήμουν αδύνατη γιατί πλάσαρα το unisex στυλ και όταν έγινα υπέρβαρη γιατί δεν με έπαιρνε...
Σκέφτομαι όλες τις φούστες και τα φορέματα που θα αγοράσω φέτος το χειμώνα όταν πια θα έχω πιάσει τα κιλά που ονειρεύομαι να είμαι και η σληβ μου έταξε...
Σκέφτομαι ότι αυτά τα spam μου έχουν σπάσει τα νεύρα.
Ότι πλέον δεν ανοίγουν καινούρια θέματα, γιατί ξέρουν ότι θα διαγραφούν, παρά γράφουν και σε ήδη υπάρχοντα, μπας και τσιμπήσουμε και διαβάσουμε τις ανοησίες τους.
Σκέφτηκα να απαντήσω σε κάποιο από αυτά, αλλά φοβήθηκα. Δεν ξέρω πολλά από τεχνολογία και φοβήθηκα μήπως ο τύπος που κρύβεται πίσω από το ηλίθιο μήνυμα, μου στείλει ιό.
Δεν ξέρω πως βρήκαν το φόρουμ, σίγουρα πάντως δεν μιλάνε ελληνικά. Στο κομμάτι της ψυχολογίας είναι δυνατό να βάζουν διαφημίσεις για νυφικά και παπούτσια μανόλο μπλάνικ?
Εκνευρίστηκα πάλι!
καμια κοπελιτσα απο πειραια υπαρχει εδω?
σκεφτομαι ποση μοναξια νιωθω. ψυχολογια μηδεν οταν δεν υπαρχουν και φιλιες. ευτυχως που υπαρχετε και εσεις να τα λεμε.
καλο απογευμα παιδια
Quote:
Originally posted by NADINE
Τελικά περιμένουμε κοριτσάκι;Κι ήδη ψάχνουμε ονόματα;Μα πού ζω;Της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι,λένε!
Κάνατε τ'αποκαλυπτήρια όπως τα είχες σκεφτεί με τη γέμιση έκπληξη τούρτας;Φαντάζομαι συγκίνηση ε;
Είναι καρατσεκαρισμένο;Ν'αρχίσου με τη διακόσμηση του δωματείου δηλαδή;Πωπω!Ήδη φαντάζομαι τη μικρογραφία της ένωσης σας!
Να μας ζήσει η κοράκλα μας!Έ-έ-έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι!!!!!!!!!!
Nαταλακι μουυυυυυ σ'ευχαριστω πολυ καρδουλα μου! ναι ναι τσεκαρισμενο φατσα φορα μας τα εδειξε η κυρια! και ο γιατρος δεν μου ειπε ΚΑΝ ποσοστο!
ασε με την εκπληξη προσγειωθηκα λιγο γιατι σε μια φιλη ''αλλαξε'' φυλο στην πορεια -ηταν νωρις βεβαια- και λεω κατσε μη μας πει κανα ποσοστο και δεν ειμαστε και σιγουροι και μας βγει η εκπληξη τσαμπα χαχαχ.
ετσι μετα το γιατρο σκεφτηκα κατι στη στιγμη, για να το πουμε στους υπολοιπους
Πηγα στο μαγαζι με τα μπαλονια και πηρα μια μεγαλη ροζ και μια μεγαλη μπλε
επειτα συνενοηθηκα με τον αντρα να κραταω τη ροζ εγω και τη μπλε αυτος να κατσουμε στο μπαλκονι μπροστα σε οοοολους και με το 3 να αφησουμε τη μπλε να πεταξει και να τους δωσουμε τη ροζ :D
ετσι κ εγινε.. ειχε πολυ πλακα γιατι τους παιδεψαμε και λιγο, και τους βαλαμε να κανουν και στοιχηματα χαχαχα