Originally Posted by
Remedy
δεν ειπα οτι τις πηδηξε, ειπα οτι τις γκαστρωσε. ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ (my ass). εσυ μας τα ελεγες. ξερω τι λεω. εσυ, δεν ξερεις τι σου γινεται...
δεν εχουν σχεση τα φαρμακα που παιρνεις με τους παπουδες που προπαγανδιζεις γιοκε τσοκε. και μην παριστανεις τον ανιδεο.
τα φαρμακα εχουν σχεση με δεκαδες ποστ σου που πας και ποσταρεις κατω απο ανθρωπους που υποφερουν απο ψυχικες ασθενειες, οπου αντι να τους πεις την αληθεια οτι παιρνεις φαρμακα για τις δικες σου ασθενειες και επισκεπτεσαι ψυχιατρο, ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ αυτα και τους λες οτι η μονη λυση ειναι η πιστη η προσευχη και τα παραισθησιογονα!!!! το δικο σου κεφαλι εχει τρικυμια. αν παθαινεις κενα μνημης, πες το να στα βρω να στα δειξω, αυτα που τους λες. αν και τα περισσοτερα στα εχουν σβησει..
εγω, τα εχω πει ολα αυτα που ρωτας. εσυ δεν παρακολουθεις. εισαι πολυ απασχολημενος να προπαγανδιζεις τις παρθενες που γεννανε και τους νεκρους που ανασταινονται με την δυναμη του νου.
να στα πω και ιδιαιτερως λοιπον, μιας και δεν τα προσεξες.
δεν εχω παει ποτε σε ψυχιατρο, γιατι δεν ειχα ποτε αναλογες ενοχλησεις. αν αποκτησω ομως, εκει θα παω, δεν θα παω να με διαβασει ο γερος. δεν εχω παρει ποτε μου φαρμακα, περα απο αντιπυρετικα και κατι αντιβιωσεις. απολυτως τπτ αλλο. ουτε σε ψυχοθεραπευτη εχω παει, για τους ιδιους λογους. και ναι, δουλευω πολυ τις καθημερινες, εξ ου και η συχνη χρηση υπολογιστη. το οτι δουλευω, δεν αποκλειει το να "καθομαι ολη μερα" γιατι η δουλεια μου δεν ειναι χειρωνακτικη... ειναι κυριως σε υπολογιστες, αλλα οχι μονο...
@@ρια @@δια εχεις. τι εννοεις δεν κρυβεσαι; μας αποκαλυψες οτι εισαι ο γιοκος τσοκος;;;; χαχαχαχαχααα
φοβερη αποκαλυψη!!!!
ουτε εγω κρυβομαι!! αυτα τα χαζα που ρωτας, τα εχω "αποκαλυψει" προ πολλου. δεν φανταζομαι να θεωρεις οτι "κρυβεται" οποιος δεν εχει παει σε ψυχιατρο.
δεν ειναι ψυχιατρειο εδω. ειναι ενα φορουμ για θεματα ψυχολογιας. δεν ειναι μονο οι ψυχικες αρρωστιες θεματα ψυχολογιας. ειναι πολλα αλλα θεματα.
αυτα...
οσο για τα παραμυθια που λες, υπαρχουμε κι εμεις που θυμομαστε αν εσυ τα ξεχνας τοσο ευκολα...