...σκεφτομαι ποσες φορες με εχω προδωσει, επειδη φοβομουν να ειμαι ο εαυτος μου....
Printable View
...σκεφτομαι ποσες φορες με εχω προδωσει, επειδη φοβομουν να ειμαι ο εαυτος μου....
σκεφτομαι τι καλα που θα ηταν να εχω εστω και εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει..
σκεφτομαι το 1993, μικροκαταστροφες σε μαγαζακι τυπου σουπερ μαρκετ, μπαινεις μεσα υπερανω υποψιας καθως πρεπει ντυμενος υπαλληλισκος με λευκο πουκαμισο-ριγε γραβατα-γυαλια-μεταλλικη βαλιτσα στο χερι, βγαζεις το ροπαλο του μπεηζμπωλ κι αρχιζεις να διαλυεις οτι βρεις μπροστα σου. ο μαγαζατορας παθαινει σοκ και προσπαθει να παρει την αστυνομια, τον χτυπας κι αυτον και πεφτει αιμοφρικτος στο πατωμα, οποτε και φευγεις σαν κυριος.
σκεφτομαι ενα τραγουδι του Τασου απο τη Σιατιστα μεταλλαγμενο για να ταιριαζει περισσοτερο στη κατασταση μας. θα πηγαινε καπως ετσι: για να μπεις μεστο κλαμπ, κανε μπε! για να πιασεις μουνι, κανε μπε! για να βρεις μια δουλεια, κανε μπε! για να πας πιο μπροστα, κανε μπε! 1-2-3 καντε ολοι μπε! μπεεεεε! συγνωμη αλλα μου φαινεται τοσο αστειος ο κοσμος που ζουμε...
Σκέφτομαι πόσο δίκιο έχει ο ΚΕΝΟ
ενα γεια απο εμενα και πολλα φιλια :)
σκεφτομαι ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι και τα χω κανει σκ@τ@ παντου
Που είναι ο vince/insect/carrot? Από ότι έβλεπα είχε περάσει στο twilight zone τον τελευταίο καιρό. Vince είσαι καλά?
Προς ολα τα αρσενικα ανω των 8 χρονων που φορανε μαγιω σλιπακι στην παραλια, ειτε με σιξ πακ κοιλιακους ειτε με μπυροκοιλια, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ!
Οπως το βλεπει καθενας!