Printable View
Έχω δύσπνοια...
Θελω τρελα, θελω πραγματα ανεβασμενα!!!
Quote: Originally Posted by Lacrymosa Θελω τρελα, θελω πραγματα ανεβασμενα!!! Πατσαβουρα... :P
Quote: Originally Posted by Nocash Πατσαβουρα... :P Σφουγγαροπανακι :))))
Quote: Originally Posted by Lacrymosa Σφουγγαροπανακι :)))) Tελικα πηρα μεταθεση για εκει π φοβομουνα... Τι να κανουμε... Θα το παλεψω οσο εχω δυναμεις :-(
Quote: Originally Posted by Nocash Tελικα πηρα μεταθεση για εκει π φοβομουνα... Τι να κανουμε... Θα το παλεψω οσο εχω δυναμεις :-( Που εισαι ΕΣΥ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???? ? τι λεει για πες κανα νεο... Που πας?
Για το στρατο εννοεις ρε νοκας? Που δλδ πηρες μεταθεση? Αααχ παρε με μαζι σου... :PPP
Quote: Originally Posted by Lacrymosa Για το στρατο εννοεις ρε νοκας? Που δλδ πηρες μεταθεση? Αααχ παρε με μαζι σου... :PPP Ναι ελα παρτην την παλαβιαρα να γλυτώσουμε....... Μας εχει τρελανει με τον στρατο
Quote: Originally Posted by undetermined Ναι ελα παρτην την παλαβιαρα να γλυτώσουμε....... Μας εχει τρελανει με τον στρατο Σουτ εσυ :PPPPP
Quote: Originally Posted by undetermined Που εισαι ΕΣΥ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???? ? τι λεει για πες κανα νεο... Που πας? Παω σε μια γ@μημενη μοναδα στον εβρο... Χαλια εμαθα πως ειναι αλλα τι να κανουμε θα προσπαθησω να τα δωσω ολα αυτη τη φορα να τη παλεψω... :-)
Πεζικαριος εισαι η καταδρομεας λοκατζης??
Quote: Originally Posted by Nocash Παω σε μια γ@μημενη μοναδα στον εβρο... Χαλια εμαθα πως ειναι αλλα τι να κανουμε θα προσπαθησω να τα δωσω ολα αυτη τη φορα να τη παλεψω... :-) Γαμάει ο Έβρος ρε, μην είσαι χαζός. Στα νησιά γαμιούνται στην εμπλοκή.
Quote: Originally Posted by Nocash Παω σε μια γ@μημενη μοναδα στον εβρο... Χαλια εμαθα πως ειναι αλλα τι να κανουμε θα προσπαθησω να τα δωσω ολα αυτη τη φορα να τη παλεψω... :-) Για πες που Εβρο???
Quote: Originally Posted by Lacrymosa Σουτ εσυ :PPPPP Παρε και την Λακρυ Νοκας , Παρτην σε ειπα ..... Μας εχει τρελανει με τον στρατο
Quote: Originally Posted by Lacrymosa Πεζικαριος εισαι η καταδρομεας λοκατζης?? Εγω καταδρομεας λοκατζης;;;; Χαχαχαχαχα Μεγαλυτερος γιωτας λουφαδορος απο εμενα δεν παιζει να υπαρχει... χαχαχ