Και εγω ντροπαλος ειμαι αλλα εχουν υπαρξει και φορες που εχω γινει χυδαιος χαχαχαχα
Printable View
Και εγω ντροπαλος ειμαι αλλα εχουν υπαρξει και φορες που εχω γινει χυδαιος χαχαχαχα
χαχααχχα καταλαβαίνω είναι πως θα σε πιάσει.
Σκέφτομαι τους φίλους μου από παλιά που μεγαλώσαμε μαζί με πολλές δυσκολίες.'Ήμασταν η παρέα του σχολείου με τα πολλά προβλήματα που οι υπόλοιποι δεν καταλάβαιναν και μας κοίταζαν παράξενα αλλά εμείς προσπαθούσαμε να γελάμε μ' αυτά.Ελπίζω να είναι καλύτερα από εμένα
Θα βρεις το δρομο σου μαιρη εχε πιστη και να εισαι ευγνωμον.....εστιαζουμε ολοι στο τι μας λειπει οχι στο τι εχουμε οπως και εγω επισης δεν αφηνω την ουρα μου απεξω.....
Και τωρα π ειπα ουρα τι ωραια σκυλια τα λαμπραντορ τρελαινομαι γιαυτα
εχω κι εγω 2 σκυλακια στο χωριο.2 χρονων. η μέλια και ο τσεχοφ.14-15 κιλα.τα λατρευω ειναι τοσο γλυκα.ειναι διασταρωση λαμπραντορ με τσοπανοσκυλο. τα λατρευουμε οικογενειακως.αλλα ειναι τρομερα ζημιαρικα..αλλα μπορεις να τους κρατησεις κακια? δεν μπορεις!τα γλυκα μου..
τωρα περιμενω να παρω 2 καναρινακια εδω στην πολη που μενω.
δε με αφηνουν να φερω αλλο ζωακι μεσα στο διαμερισμα :(
χαχαχαχ boo δεν μπορείς όντως να τους κρατήσεις κακία και τα λατρεύω τα σκυλάκια όταν είναι ζωηρά με κάνουν και εμένα πιο ζωηρή αλλά και εμένα το δικό μου από ζημιές άσ'τα να πάνε.Δεν ξέρω ποτέ που θα την κάνει τη ζημιά.Αλλά τι να την κάνω που μετά παίρνει το πιο αθώο ύφος της και με κοιτάει?Μου φεύγει όλος ο θυμός χαχαχα
εγω χω την Κλαιρη μου ασπρη φουντωτη γατουλα πολυ φιλικη και εμπιστευεται ευκολα τους αλλους (αυτο βεβαια δεν ειναι και πολυ καλο)
και εναν αρσενικο το Τζιμακο εναν τεραστιο πορτοκαλι γυρω στα δεκα κιλα :)
Γιατί είναι δεσμευτικό, δεν μπορούμε π.χ. να πάμε όλοι μαζί μια εκδρομή πρέπει να μείνει κάποιος πίσω για να φροντίζει τον Τζέρυ...εμένα δεν με πειράζει και τόσο να μοιραζόμαστε την ευθύνη του, ίσως καταφέρω να τους πείσω...
Χαίρομαι που σου αρέσει τ' όνομα του! :D
Να τα χαίρεστε όλοι τα ζωάκια σας! ♥
αυριο παω πατρινο καρναβαλι!
ειχαν πεταχτει οι δικοι μου αγρινιο, θα παρω κι εγω λεωφορειο και θα συναντηθουμε πατρα
ειχα αυτη τη φαινη ιδεα μιας και θα περναγανε απο πατρα
αυτο που σκεφτομαι ειναι πως θα ξυπνησω 7 το πρωι με τα παλιοφαρμακα. 8.30 ξεκιναει το δρομολογιο..
σκεφτομαι να το παω σερι αλλα θα ειμαι κομματια αυριο
θα πατε πουθενα αυριο εσεις?
θα ντυθειτε τιποτα?
Εγω σκεφτομουν να παω σε ενα παρτυ σημερα ντυμενος joker τζαρεντ λετο φαση με βαμμενα μαλλια και μεικ απ αλλα ειμ αρρωστος
χμμμ θα ταν καλη ιδεα να ντυθω παπαστρουμφ τωρα που το σκεφτομαι καλη ιδεα να πας αμα φας κατι ξυπνας αμεσως.
Εμένα μ' αρέσουν πολύ τα καρναβάλια αλλά όχι σε όσους ξέρω οπότε δεν θα κάνω τίποτα... :(
εγω θα ντυθω αστεριξ
την ειχε η αδερφη μου τη στολη απο παλιοτερα που ειχε παει με ενα γκρουπ στο καρναβαλι
Εμένα μου είπαν να βγω αλλα νυσταζω.Αυτά τα χάπια όλο ύπνο μου προκαλούν.Δεν πειράζει θα το δω στον ύπνο μου ότι βγήκα χαχαχαχα
Ναι και εγω δεν πηγα ετσι κιαλλιως ολο το χρονο μασκαρας ειμαι....
Δεν πειραζει του χρονου θα ντυθω κροκοδειλος χαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα και εγω αν ντυθω λεω να ντυθω καμία τίγρη,ζεβρα,ελεφαντάκι κανένα ζωάκι γενικά
Μαιτη να ντυθεις τζαγκουαρ εσυ χαχαχα
Λες?χαχχααχαχαχα ε ναι ελεγα να ντυθω κατι απο την άγρια φύση.Όλοι γατες και σκυλάκια ντύνονται και κάτι σεξι κουνελακια χαχαχαχαχα
Ναι ρε συ....και κανενα προιστορικο δεν θα ταν κακο κανενα μαμουθ κανενας πτεροδακτυλος χαχαχα
Καλημερα σε ολους απο Πατρα!
Καλημερα απο συννεφιασμενη Αθηνα.....
Κι εδω συνεφια εχει και ψιχαλιζει που και που
Καλημέρα.Πάτρα ε?Πρέπει να είναι τέλεια αυτές τις μέρες.
Δεν εχω ξαναερθει αλλα μου αρεσει πολυ.ειναι πολυ γιορτινα και σχεδον ολοι μασκαρεμενοι!
Boo εσυ ντυθηκες τιποτα? Εγω του χρονου λεω να ντυθω κουκουβαγια χαχαχαχα
Ντυθηκα αστεριξ.ειχε τη στολη η αδερφη μου
Κουκουβαγια ε..χαχαχα.αντε τοτε κι εγω του χρονου θα ντυθω μπεκατσα και θα ντυσω τη μανα μου κυνηγο
Χαχαχαχαχα ναι βρε...τι εγινε εισαι στο καρναβαλι και μπαινεις απο το κινητο στο φορουμ?
Εχω κατσει σε μια καφετερια και περιμενω τους δικους μου που ερχονται απο Αγρινιο
Κούκλα καλά να περάσεις
boo κοίτα να περάσεις όμορφα. Πρέπει να είναι τέλεια η ατμόσφαιρα. ;)
kavkaz κάτι για άγρια ζώα λέγαμε χτες σήμερα μου τα γερνας σε πετούμενα χαχαχα
Καλα ρε συ μαιρη για χαρη σου θα ντυθω τσιταχ....
Ήμουν 10 ή 11 ετών και είχα βγει ως παιδί με ομάδα, παρέα χωριού ξέρετε να βολτάρουμε για χαβαλέ. Τότε ήταν κάτι φυσιολογικό να γίνεται το παιχνίδι αναγνώρισης λόγω χωριού. Ποιος είναι ποιος κτλ
Εκεί βίωσα το δεύτερο bulling της ζωής μου και τελευταίο. Μου την είπε ο δήθεν ξερόλας μάγκας της παρέας του την είπα και εγώ και μου επιτέθηκε χοντρά έφαγα ξύλο δηλαδή με κλάματα γύρισα. Ε από τότε ποτέ δεν απολαμβάνω πραγματικά αυτή την περίοδο. Χαίρομαι που χαίρονται οι άλλοι με τη φάση αλλά εμένα δε μου κάνει καμιά αισθηση.
Εγω μια χρονια ειχα ντυθει emo στις αποκριες και ημουν με παρεα και μ την επεσαν με πλαστικα ροπαλα κατι δηθεν μαγκες και τελικα εγινε μια ψιλοφασαρια...
Γενικα παντα ειχα την ταση να μπλεκομαι σε φασαριες και στο σχολειο και στα γηπεδα και με πολιτικα και με αστυνομικους και το αποκορυφωμα σε χρηση και σε ενεργη ψυχωση....με εχουν χτυπησει με εχουν φοβερισει με εχουν τραμπουκισει και τα ιδια εχω κανει και εγω....φαυλος κυκλος ειναι....εχω μπλεξει αρκετες φορες σε φασαριες γτ ειμ παρορμητικος αλλωτε απο φοβο αλλωτε απο θυμο ιδια ριζα εχουν... αλλα εδω και λιγο καιρο εχω σταματησει οποιαδηποτε αντικοινωνικη συμπεριφορα γιατι ειμαι αλλεργικος σαυτα ενω τα χω κανει και μ ταχουν κανει η συνειδηση μ που χει ξυπνησει δεν τα αντεχει....το καλο που εχω ειναι οτι εχω τραβηξει η οτι εχω κανει τα λερναω στο ντουκου δεν μ γινονται τραυμαυικα γεγονοτα αλλιως εχω μπει σε τετοιες διαδικασιες που αν ηταν ολα τραυματα θα πρεπε να αυτοκτονησω