Quote:
Originally posted by ANNEZINA
SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ .....ΣΤΗΝ ΛΙΝΤΑ ΄
Λίντα μου καλημέρα τι διαβάζω κοριτσάκι μου τι μαύρες μαυρίλες είναι αυτές????
δεν σε πιστεύω ... οκ δεν έκανες πρόγραμμα εχθές οκ δεν πήγες στα curves θα πας σήμερα και τι έγινε δηλαδή πρέπει πάντα να είμαστε άψογες σε όλα δεν γίνεται
κι εγώ τα έχω κάνει άπειρες φορές ΣΚ... αλλά συνεχίζω
γράφεις ότι κάποτε ήσουν πολύ όμορφη ενώ τώρα όχι θα σε ΜΑΛΩΣΩ η ομορφιά αγάπη μου δεν χάνεται με λίγα κιλά παραπάνω, ψάχτο λίγο μην σε παίρνει απο κάτω, βάλε προταιρεότητες στην ζωή σου κι εγώ έχθές όλη μέρα έτρεχα σε εξωτερικές δουλειές, πήγα σπίτι στις 5 τρώω ΄μια μαρουλοσαλάτα με τόνο χαζεύω τηλεόραση κάνω 2-3 δουλίτσες πάνω πάνω μαγειρεύω για σήμερα διαβάζω με τον γιο μου την ιστορία που γράφει σήμερα τεστάκι και πέφτω ξερή για ύπνο..ΑΛΛΑ οχι δεν το βάζω κάτω θα αλλάξω αγαπάω όλους τους άλλους αλλά ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ
Αγάπησε λίγο την Λιδα περισσότερο κανακεψέ την μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, σήκω άστο παρελθόν πίσω, κύττα μπροστά είσαι νέα είσαι όμορφη (τάπαμε η ομορφια δεν χάνεται) προσπάθησε ξανά κι αν κάνεις λάθη δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος....έχεις τα παιδάκια σου την οικογένεια σου η ευτυχία στην ζωή είναι στιγμές ας μην ζητάμε το τέλειο ΤΕΛΕΙΟ δεν υπάρχει, ούτε εμείς μπορούμε να είμαστε τέλειες ..
απο τα λαθη μας μαθαίνουμε
ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ
ʼννα σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα λόγια που μου έγραψες...