Θα σου στειλω που μου για ευνοητους λογους!
Printable View
Τα ΄χω παίξει με τους εφιάλτες...γίνεται όλο και χειρότερο...δεν μπορώ άλλο!
super....καλησπέρααα σε όλουςςς :)
Ουδετερη ζωνη.........
Μια χαρά...Καλημέρααααα
ξαναξεκινησα τη γυμναστικη σημερα λογο της καταιγιδας που με επηρεασε. και τελικα οντως θα επρεπε να αφοσιωθω περισσοτερο εκει, και κριμα που δε μπορω να εχω το προσωπικο μου γυμναστηριο μη τρεχω και πληρωνω. δε ξερω τι αλλες λυσεις να βρω, η κριση και η ελλειψη δικου μου χωρου να κανω οτι θελω δε μ'αφηνει να εξελιχτω σαν ανθρωπος και στο τελος θα το κανω το εγκλημα σαν ζωο!
Μπραβο ρε κενο επιτελους! σε επιασε το αγχος λογω καλοκαιριου να δειξεις το κορμι σου το φιδισιο μν ερθω κ στο φιλησω :PP, η παιζει τπτ στο προσκηνιο? λοιπον εαν δν εχεις λεφτα στο γυμναστηριο, μπορεις να κανεις γυμναστικη στο σπιτι, φυσικα κ μπορεις! 1 ωρα τη μερα πιστευω ειναι καλα, φυσικα θα προσεξεις κ το φαγητο σου θα κοψεις τα τζανκ φουντ κ τις αλλες μαλακιες π τρως καθως κ τα παγωτα με μετρο!! στο γιουτιουμπ εχει πολλα βιντεακια με ασκησεις π δειχνουν ακριβως πως να κανεις γυμναστικη γτ με τις περιγραφες μπερδευεσαι ενιοτε.. αναλογως αν θες να χτισεις η να χασεις κανεις αναεροβια η αεροβια! :)))))))
οχι δε με ενδιαφερει καθολου το καλοκαιρι. και περσυ πηγαινα κανονικα στη παραλια παρ'ολο που δεν ειχα γυμναστει.
πρεπει να ξεθαψω και τη καταληλη μουσικη υποκρουση παλι, γιατι ετσι στο ξεκαρφωτο δε με εμπνεει να κανω ασκησεις.
κενο ειχα ανοιξει ενα θεμα ''παμε για κλαμπινγκ'' ψαξτο θα το βρεις κ εκει βαζαμε εγω κ αλλα παιδια χορευτικα κομματακια, ισως σε βοηθησουν ως μουσικη υποκρουση για τη γυμναστικη σου, διοτι γυμναστικη με μεταλ δν κολλαει κ τοσο.. γενικα κομματια αναλαφρα βαζε, χαουζακια, κτλ, ελαφρα ομως οχι τπτ πριονια.. καλη επιτυχια κ φυσικα πρεπει να επιμεινεις καιρο μεχρι να δεις αποτελεσματα :))))))))
ναι δεν κολλαει μεταλ με γυμναστικη. συνηθως βαζω darkcore/speedcore ή goa/uplifting trance. και γενικα τετοια παιζουν καλοκαιριατικα. θενξ για τα υπολοιπα.
διερωτώμε γιατι εφτασα στο σημείο να μην εμπιστευομαι κανεναν. οτιδηποτε μου λενε έχω αμφιβολίες αν ειναι αλήθεια και επιζητω αποδείξεις.
Αισθανομαι μια...τεμπελιτιδα. Πρεπει να ανασκουμπωθω:)
Αισθανομαι κουρασμενη αλλα αισιοδοξη!
Αισθανομαι απαισια κ ποναω σωματικα κ ψυχολογικα............ :((((