Quote:
Originally posted by alalumaki
Αχ, Αννεζίνα τι καλά που τα λες?. Μου δίνεις δύναμη μόνο που σε διαβάζω, εγώ πάω πακέτο με το Λιντάκι που τα έχει βάψει λίγο μαύρα. Ξέρετε τι μου τι δίνει κορίτσια? Ξυπνάς 6 το πρωί με όλη την καλή διάθεση να κάνεις δίαιτα και περπάτημα το βράδυ?.. πριν φύγω για τη δουλειά πρέπει να έχω μαγειρέψει κάτι πρόχειρο (αν δεν το έχω κάνει το βράδυ) να στρώσω κρεβάτια, να συμμαζέψω λίγο το βομβαρδισμένο σπίτι, να βγάλω τα πιάτα από το πλυντήριο? ουφ, να ντυθώ, να βαφτώ, να σκεφτώ τι θα πάρουν να φάνε στο σχολείο, να το φτιάξω, κλπ, κλπ?.. Το βράδυ ας μη συνεχίσω τα ίδια και χειρότερα, και να φανταστείτε ότι με βοηθάει και ο άντρας μου?
Υποθέτω ότι όλα αυτά κάτι σας θυμίζουν, σίγουρα δεν τα ζω μόνο εγώ? μετά απ? όλα αυτά θα πρέπει στις 6.30 που θα μπω σπίτι να φτιάξω τη γαλοπούλα μου και τη σαλάτα μου για να φάω, αν δεν πεινάνε πρώτα οι υπόλοιποι, Ε ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΘΑΛΑΣΣΑ, είμαι τόσο κουρασμένη που τρώω ότι βρίσκω, και όταν το βράδυ στις 11 κάνω μπάνιο λέω πως θα χάσω αυτά τα ριμαδιασμένα 25 κιλά?.. που έχουν αρχίσει και με πονάνε τα γόνατα μου και δεν έχω ρούχα που μου αρέσουν να φορέσω και δεν θέλω να αγοράσω !!!!!!!!!!!!!! Φαύλος κύκλος, αν βρούμε τον τρόπο να ξεφύγουμε από αυτόν τον κύκλο, κάτι μπορεί να γίνει. Μόνο την Αννεζίτα βλέπω να είναι σε καλό δρόμο? Και τη Βάσια βέβαια που είναι σε άλλη φάση?
Ναταλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι που είσαι ??????????????
Τελικά πήγατε για καφέ ?
αλαλουμακι μου ενα απο τα ιδια ειναι και η δικη μου ημερα. βαλε και μιση ωρα το πρωι διαδρομο και μιση το βραδυ.....