πληροφοριακα ρωτησα επειδη το ακουω για πρωτη φορα, δεν εχει σημασια ;)
Printable View
πληροφοριακα ρωτησα επειδη το ακουω για πρωτη φορα, δεν εχει σημασια ;)
καλημερα κοριτσαρες και αγοραρες μου,τι κανετε θελω να πιστευω ολα καλα.εγω εχω σηναντηση 11 αυγουστου και να δουμε τι θα μου πει ο καθηγητης καιτι θα αποφασισει για εμενα,αν με αναλαβει με θυροειδη και συνδρομο hasimoto.μεν ειναι ρυθμισμενοσ,ααλα κρατω τις επιφυλαξεις μου για να μη μου πει οτι δεν με αναλαμβανει και απογοητευτω.το περιεργο ειναι οτι απο 122 κιλα που ημουν την προηγουμενη εβδομαδα και το αναφερα στην γραμματεα του,αφου με ρωτησε,σημερα χωρις διαιτα χωρις τιποτα ζυγιζω 119!!!!!!!!!!!!λες να φοβηθηκε ο οργανισμος μου τον καθηγητη και ειπε να κανει κατι και απο μονος του;χαχαχα
καλημέρα Σάσα,μπα ο γιατρός μας είναι τόσοοοοοοοοοοοο πράος (εκτός και αν κάνεις κάτι που δεν πρέπει,τότε καλύτερα να μην είσαι μπροστά!!!) πουαποκλείεται ο οργανισμός σου να αποφάσισε να το βάλει στα πόδια :P
μην αγχώνεσαι τόσο για τον θυροειδή ,ξέρω αρκετούς που χειρουργήθηκαν έχοντας ρυθμισμένο τον θυρ τους :)
Τι Αυπνια ειναι αυτη;;;;;;;;
σιγα σιγα αρχισε να φτιαχνει η ζωη μου ..
παρα την κριση ..:P
χθες συναντηθηκα με μια παλια μου συμμαθητρια ( ειμασταν μαζι απο το νηπιαγωγειο μεχρι την τριτη λυκειου ..) αλλα μετα χαθηκαμε ..
αυτη εφυγε για αθηνα . εγω ημουν βολο .... και χαθηκαμε .. και μεσω κοινης γνωστης ηρθαμε ξανα σε επικοινωνια γιατι επεστρεψε βολο .. και χθες βγηκαμε για ποτακι!
περασα υπεροχα!!! ριξαμε απιστευτο γελιο! ειναι τοσο ανοιχτος ανθρωπος, με χιουμορ χαβαλε και δεν κολαει πουθενα ..
εκει που ηταν ενα μαζεμενο κοριτσακι στο σχολειο χθες δεν την αναγνωριζα! και πραγματικα χαρηκα παραπολυ για αυτη την αλλαγη της!γιατι παραμενει ενα πολυ καλο κοριτσι αλλα πια με τρελη αυτοπεποιθηση, και ιδανικη για παρεα!!
εχει και αυτοκινητακι!!! και ηδη απο χθες αρχιζαμε να λεμε που θα παμε διακοπες... σημερα να βγουμε παλι, το σαββατο να παμε για μπανακι!!!
ηταν σα να μην ειχε περασει ουτε μια μερα απο το σχολειο ( και ειχουν περασει 11 χρονια)
χαιρομαι πολυ που η ζωη μου αρχιζει ξανα να γεμιζει απο ατομα που ταιριαζω και ξερω πως θα περναω καλα οπου και αν ειμαστε!
η ολγα ειναι πια τρελοκομειο, και την γουσταρω τρελα! γιατι και εγω ετσι ειμαι .. αλλα πια ολοι εχουν σοβαρεψει τοσο πολυ .. οποτε και εγω αναγκαστικα ημουν συμαζεμενη ..
αλλα πια ... ποιος με κραταει! τρεμε κοσμε!!!
μου φαινεται οτι οτι τρελες δεν εκανα σαν φοιτητρια θα τις κανω τωρα και ειδικα αυτο το καλοκαιρι χαχαχα
πως δεν μπορω αλλο αγχος στην ζωη μου!
δεν λεω οι γονεις μας μας λατρευουν και θελουν το καλο μας,
αλλα ωρες ωρες κολαει το μυαλο τους σε καποια πραγματα και δνε μπορουν την πραγματικοτητα και κοινως μας τα ' πρηζουν΄ καθημερινως,
και μετα αν λιγο υψωσεις την φωνη προσπαθοντας να τους πεις ελεος αφηστε με λιγο ηρεμη δεν αντεχω αλλο καθε μερα τα ιδια και τα ιδια να ρωτατε θα γινουν ολα στην ωρα τους απλαλ ιγο χρονο θελω ..
σε κανουν τα αισθανεσαι και τυψεις.
ελεος ..
δεν μπορω αλλο, δεν αντεχω..
Έλα βρε Zwhtsa....πάντα έτσι ήταν τα πράγματα....
Εγώ όταν μαλώνω με τη μάνα μου εκνευρίζομαι και γκρινιάζω για το ότι μπλέκεται στα δικά μου, και όταν δεν μαλώνουμε μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά....!!!!
Θέλω να πω ότι ναι μεν νιώθω εκνευρισμένη από την άλλη εκτονώνομαι κι όλας...! :P
Τι σκέφτομαι τώρα? Πότε θα ρθει ο 15 Αύγουστος να κοπροσκυλιάσω επιτέλους..... :smirk:
σκεφτομαι οτι πρεπει να ξεπερασω επιτελους την μανια μου με τους αριθμους, τις μαθηματικες πραξεις πολλαπλασιασμους προσθεσοαφαιρεσεις με οτι μα ΟΤΙ αριθμο δω μπροστα μου τον κανω χιλια κομματια, ακομα και τους αριθμους στα ποστς στις σελιδες στα replies γαμω... μπλοκαρει το μυαλο μου :barfy:
Λοιπον κουμπαρα εκανες σληβ 27-2-2010 δηλαδη 2+7+2+2+1= 14 επισης αυτην τη στιγμη εχεις 2219 μηνυματα δηλαδη 2+2+1+9= 14 ακομα εκανες εγγραφη στο φορουμ στις 3-2-10 και το μηνυμα σου, που εχω κανει quote, εχει 44 λεξεις δηλαδη 3+2+1+4+4= 14 και εχουμε λοιπον 14+14Χ14 = 392 δηλαδη 3+9+2= 14 και σε ρωταω τι παιζει με το 14;;; :DQuote:
Originally posted by mitsokolo
σκεφτομαι οτι πρεπει να ξεπερασω επιτελους την μανια μου με τους αριθμους, τις μαθηματικες πραξεις πολλαπλασιασμους προσθεσοαφαιρεσεις με οτι μα ΟΤΙ αριθμο δω μπροστα μου τον κανω χιλια κομματια, ακομα και τους αριθμους στα ποστς στις σελιδες στα replies γαμω... μπλοκαρει το μυαλο μου :barfy:
Οπως καταλαβαινετε περναω ενα συναρπαστικο σαββατοβραδο... :roll:
οχι αλλα νουμερααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα!! !! ΑΑΑΑΑ!!! τελικα ειχε δικιο η Φιλισια που με ειπε μεγαλο νουμερο μπαχαχαχαχα!
κουμπαρακι λοββββββββββββββ :D
θα νιωσεις καλυτερα αν σου πω ότι κατεβασα τετοιο "παιχνιδι" για το κινητο μου με μαθηματικες πραξεις κ υπολογισμους κ ολοι μα ολοι με κοροιδεύουν??? :spin::spin::spin::spin::spin:Quote:
Α και εγω το κανω αυτο με τα νουμερα! και μετραω και τα τουβλα σε τοιχους σπιτιων που φαινονται... Detective Monk εχω καταντησει!! :dork:
πριν απο καιρο καθομουνα και προσθετα την ημ/νι ατων διδυμων πυργων και του θανατου του οσαμα και μου εβγενε η καταστροφη του κοσμου! μετα ειδα οτι υπαρχει και στο γοογλε αυτο!! :p Σιγα να μην υπηρχε!!
Αχ πολυ ωραιο το ονομα για το μωρο μιτσο μου!
και το Περσεφονη μου αρεσει! (Θεα του κατω κοσμου, ουαου?!?!?)
και επειδη εχω τρελα με τατου και πιρς την φανταζομαι ψιλη με χρωματιστα μανικια τατου και πιρς μονρο και σεπτουμ.. και 2 στρετσ.. μετρια προς το μεγαλα... Μακρυα καστανα μαλλια....
πολυ σκοτεινη η τυπησα!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
ειναι απ για iphone?να το κατεβασωωω!!!!Quote:
Originally posted by konina
θα νιωσεις καλυτερα αν σου πω ότι κατεβασα τετοιο "παιχνιδι" για το κινητο μου με μαθηματικες πραξεις κ υπολογισμους κ ολοι μα ολοι με κοροιδεύουν??? :spin::spin::spin::spin::spin:Quote:
Καλα ρε κοριτσια εσεις βοηθατε τωρα ας πουμε. ;;; Χαχαχαχχα σας λεω παιζει μεγαλο θεμαααα! Οσο για την μικρη μου θα της μαθω την τεχνη οπωσδηηηηποτε! :D
για android... ομως νομιζω οτι κ στο iphone αν βαλεις τη λεξη maths σου βγαζει διαφορα :)Quote:
Originally posted by -wow-
ειναι απ για iphone?να το κατεβασωωω!!!!Quote:
Originally posted by konina