Quote:
Originally posted by Eli
Φλώρα μου όλα αυτά που λες διορθώνονται στην πορεία, στο εγγυώμαι! Όσο περισσότερο κάνεις τη διατροφή, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να ακούς το σώμα σου. Και η αίσθηση πείνας - κορεσμού θα στρώσει, και η αίσθηση της γεύσης σου θα βελτιωθεί και θα απολαμβάνεις περισσότερο και σε λιγότερη ποσότητα ;). Και θα μάθεις να είσαι και πιο ελαστική με το πρόγραμμα σου και να μην νιώθεις ότι κάνεις κάτι λάθος όταν έχεις αποκλύσεις στις ώρες και στις ποσότητες. Εξάλλου δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, άλλες μέρες τρώμε περισσότερο και άλλες λιγότερο, άλλες μέρες έχουμε ανάγκη εκείνο και άλλες το άλλο. Αυτά όμως με τον καιρό θα ισορροπήσουν και θα γίνονται σε μεγάλο βαθμό αυτόματα. Και ξερω με βεβαιότητα ότι γίνεται γιατί το ζω :D
τα λογια σου ειναι βαλσαμο... για την αισθηση της γευσης δεν εχω θεμα, ζω εναν ερωτα με τα φρουτα και τα λαχανικα! πριν λιγο εφαγα ενα μηλο που μου φανηκε αμβροσια! ακουω αλλους που δεν τους αρεσουν τα φρουτα και τα λαχανικα και πραγματικα απορω... και για μενα μια βολτα στην λαικη ειναι διασκεδαση οπως θυμαμαι ειχες πει... το κακο ειναι οτι δεν μ αρεσουν μονο αυτα...