εγω αισθανομαι... σα να εχει μπει μεσα μου ο ειδικος επιστημωνας χαχα
Printable View
εγω αισθανομαι... σα να εχει μπει μεσα μου ο ειδικος επιστημωνας χαχα
Ποιος εχει μπει ρε αλεξανδρε, ο τρελοεπιστημονας ή ο τρολοεπιστημονας? αντε τραβα τον κ βγαλτον εξω :PPPP
παγωτο και υγεια. σιγα μη κρατουσε η γυμναστικη παραπανω απο μια μερα. αφου γκομενες θεες ειναι μονο οι παχουλες. αγαπαω ολα τα γεματουλικα κοριτσακια και θελω να τα φροντισω και να τα ταϊσω. και τις πιο ωριμες βεβαια, αλλα εκεινες μονο για σεξ μπορω να τις εχω. παω για βραδυνο mature loving και bbw hunting. <3
μεγάλη ανακούφιση καθώς η αποστολή "αγορα νυχοκοπτη για ανθρωπο" στεφθηκε με απολυτη επιτυχια επειτα απο αρκετη προσπάθεια.
σκέφτομαι αν η καταθλιψη ξεκινά σταδιακά, ιδιως αν εισαι εγκλωβισμενος και δεν μπορεις να ξεφυγεις ή δεν βλεπεις καμια αλλαγη εκει που εισαι ελευθερος και μεχρι που μπορει να φτασει.
δυο απο τους γατους μου που εχουν αρκετες μερες να φανουν (ετσι αμφιβαλλω αν ζουν) ειναι πιο σημαντικοι απο αρκετους ανθρωπους. η ψυχολογια μου όμως αυτες τις μερες επισκιαζει ακόμα και το να το σκεφτομαι αυτο.
Θυμός... Πολύς θυμός μέσα μου. Που τον κρατάω και δεν ξέρω πού να τον εξωτερικεύσω πριν να εκραγώ!!! Καλά που τα γράφω κι εδώ και τα διαβάζω μπας και ηρεμήσω λίγο!!!!!!!!!
Κγω εχω νευρα συνεχεια τωρα τελευταια...Πονοκέφαλο παντα καθε μεσημερι .... Ειμαι σιγουρη οτι εγω θα παω απο το αγχος και νωρις μαλιστα...
πφφφ τι απαισιοδοξη διαθεση !!! :/
Δεν αισθάνομαι πολύ καλά αλλά σκέφτομαι ότι ίσως από βδομάδα να είναι καλύτερα τα πράγματα...
εγω αισθανομαι cool ελπιζω να παω κανενα ταξιδι στο εξωτερικο γιατι δε τη παλευω εδω...