Γιατί Ναταλάκι μου είπες ότι δεν θα μπαίνεις πια? Γιατί?
Έλα λίγο ....
Printable View
Γιατί Ναταλάκι μου είπες ότι δεν θα μπαίνεις πια? Γιατί?
Έλα λίγο ....
πες, πες μπας και το κανει
λιντα για πες το προγραμμα που ακολουθησες. ειδες τι καλα? σου το ειπα. θα κανεις κατι για τον εαυτο σου και θα νιωθεις καλα
Στο curves το πρόγραμμα έχει διάρκεια μισή ώρα + διατάσεις.
Είναι κυκλικό, αποτελείται από διάφορα όργανα για κάθε μυ του σώματος (κοιλιά, πόδια, χέρια, πλάτη) και ενδιάμεσα έχει στεπ που σε κάθε αλλαγή χοροπηδάς. Κάνεις δύο τέτοιους κύκλους (μισάωρο) και μετά διατάσεις. Και πίστεψέ με ιδρώνεις, άρα κάτι κάνει!
Ε είπα να προσέξω λίγο και τις ποσότητες που τρώω και βλέπουμε μπαρμπούνι. Θα αναφέρω βάρος σύντομα γιατί ακόμα νιώθω πρησμένη από τις κρεπάλες!
Πως και πως περιμενα τα σχολια σου Λιντακι.
Να παρω κουραγιο για την Παρασκευη που θα ξεκινησω κι εγω.
Αντε να γινομαστε κορμαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βασιλική ειλικρινά θα σ' αρέσει πολύ!
Αλλάζει όλη σου η διάθεση!
το πιστεύεις ότι το περιμένω πως και πως σήμερα?
Αντε ωραια, να αλλαξει λιγο και η καθημερινοτητα μας.
Να με αποκαλειται Βικη, αυτο ειναι το ονοματακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη συνεχεια κοριτσακια.
Μπραβο βρε Λιντακι, πολυ χαιρομαι.
Κι εγω ετσι θελω να αισθανομαι.......
ΟΚ Βίκυ!
Εγώ σου εγγυώμαι ότι θα γουστάρεις τρελά!
και είμαι από τις δύσκολες να ξέρεις!
Ενταξει Λιντακι μου, τα λεμε.
Καλο μεσημερι και φιλακια!!!!!!!!!!!
ΜΠΟΥ!!!
Χαχαχαα,κορίτσαροιιι,τι κάνετε όμορφες;Xρόνια πολλά,καλή χρονιά σε όλες.Υγεία,ευτυχία,αγκαλιέ� � και εμορφιές.(μη βαράτε,δεν είναι ούτε καν Πάσχα,άρα δεν άργησα και πολύ).
Πρώτα αγκαλιά τεράστια στο Ναταλίνι μου,που έχω να του μιλήσω κάτι μήνες και μου έλειψε.Μάκια μάκια μάκια τρελά λουλούδι μου!Μετά στην παλιοπαρέα,αλαλούμ,Mπαρμπα� �έλλα,Kουλουμάκι,σε όλες μα όλες φιλιά γλυκά.Και για όσες νέες ήρθαν,επίσης,μια ευχή να είναι πάντα καλά και έχουν κέφια και ζωηράδα.:))
Και συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα,γιατί πρώην Ομάδα R,δηλαδή άμα χανόμαστε κάνα χρόνο(κοκκινίζει)αυτό σημαίνει πως μας διαγράφετε;^Eκνευρίζεται και ανάβει τσιγάρο,ευκαιρία ζήταγε^
καλε που χαθηκες εσυ?
επιτελους τωρα μαλλον θα μπει και η ναταλια να σχολιασει....
τι κανεις ψυχη? κεφια εχεις βλεπω αρα ολα καλα. απο κιλα ? ναι ειδες? ουτε καν πασχα....μια ακομη τιμωρια για την κυρια παρακαλω στην λιστα της.....
Αχ ένα τσιγάρο θέλω και γω ρε γμτ και απαγορεύεται εδώ στο γραφείο!Quote:
Originally posted by sabe
Και συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα,γιατί πρώην Ομάδα R,δηλαδή άμα χανόμαστε κάνα χρόνο(κοκκινίζει)αυτό σημαίνει πως μας διαγράφετε;^Eκνευρίζεται και ανάβει τσιγάρο,ευκαιρία ζήταγε^
Γεια σου sabe χρόνια και ζαμάνια! Καλή χρονιά και ... κάνε μια τζούρα και για μένα!
Γεια σου LIDA!:)
Το δικό μου γραφείο είναι ο τεκές της συνοικίας,χαχα.Έχω βάλει και ταμπέλα επιτρέπεται το κάπνισμα,χε.