σε ρωταω γιατι αντιμετωπιζω το ιδιο και φανταζομαι δεν ειμαι η μονη!!! εχει αρχισει και με πιανει απελπισια . προσπαθω παρα πολυ και μηδεν αποτελεσμα. και εσυ εισαι και μικρουλα εγω στα 37 φανταζεσαι δραμα......
Printable View
σε ρωταω γιατι αντιμετωπιζω το ιδιο και φανταζομαι δεν ειμαι η μονη!!! εχει αρχισει και με πιανει απελπισια . προσπαθω παρα πολυ και μηδεν αποτελεσμα. και εσυ εισαι και μικρουλα εγω στα 37 φανταζεσαι δραμα......
Μπα που είμαι και μικρή ιδια ταλαιπωρία είναι μη νομίζεις.Σκέψου οτι εγω σου ρίχνω και αρκετά κιλά παραπάνω οπότε για μένα δεν είναι μόνο θέμα συντήρησης θέλω να χάσω αρκετά ακόμα. Σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Η μαμά μου στα 43 άμα κάνει τη δίαιτα που κάνω εγώ θα χάσει διπλά από μενα. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά θέλω να πιστεύω όχι ακατόρθωτο. Λέω πολλές φορές δε θα τα καταφέρω(σκέψου ότι πέρα απ αυτό παίρνω και αντισυλληπτικά που πρήζουν, κάνουν κατακρατήσεις και ανοίγουν και την όρεξη) αλλά πλέον για μένα το να το παλέψω είναι μονόδρομος. Πλησιάζει καλοκαίρι και σκέφτομαι πάλι τι δικαιολογίες θα βρίσκω για να μη πηγαίνω θάλασσα με φίλους. Και σκέφτομαι επίσης κάθε χρόνο ότι έλεγα τέρμα τελευταία φορά που εμποδίζεται η διασκέδαση μου από τα κιλά. Αλλά κάθε χρόνο τα ίδια. Ξέρω όλα αυτά περί του να αποδέχεσαι τον εαυτό σου κλπ κλπ και τα βρίσκω πολύ όμορφα, αλλά αυτό το θέμα δε πιστεύω ότι θα τ αποδεχτώ ποτέ και εφόσον δε μπορώ να κάνω αυτό θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να τ' αλλάξω παρά τα εμπόδια. Κύμα αισιοδοξίας :P
Καλησπέρα κοριτσάκια μου :)
Πινκ αύριο πάρε μαζί σου σίγουρα μία καλή ποσότητα από ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα και να κάνεις δύο σνακ. Ενδιάμεσα θα σου πρότεινα να έχεις και ένα τοστάκι me χυμό μαζί σου ή μία αράβικη πίτα με λαχανικά και τυρί μπας και καταφέρεις να την φας στο διάλειμμα σου γιατί μόνο με ξηροκάρπια τόσες ώρες θα είναι δύσκολο. Σίγουρα εκεί θα βρεις και κάνα χυμό. Μην ξεχνάς να έχεις μαζί σου νεράκι ;)
Εύχομαι να πάει καλά η πρώτη σου μέρα!
Πάντως εγώ που δεν έχω πολυκυστικές και δεν έχω και θυρεοειδή και γενικώς θέματα χάνω πάρα πολύ αργά. Ακόμη κολλημένη είμαι και περιμένω να δω τι θα γίνει από βδομάδα. Και πάλι όμως είπαμε! Δεν επηρεαζόμαστε ψυχολογικά, μόνο μπροστά πάμε λέμεεεεεε! :P
Ελη ξερεις ποαες φορες εφτασα κοντα στο να τα παρατησω κ διαβαζοντας εσενα επαιρνα κουραγιο. Εισαι η ηρεμη δυναμη και η φωνη της λογικης Ελη μου!!!
Τόνια μου σε ευχαριστώ :starhit:
Μου δίνετε δύναμη και μεγάλη χαρά που συμπορεύεστε μαζί μου και το παλεύετε. Πάντως ειλικρινά με αυτή τη διατροφή πλέον δεν σκέφτομαι καν να τα παρατήσω. Μπορεί να κάνω τα παραστρατήματα μου, λίγο να ξεφεύγω ή και πολύ αλλά το μυαλό μου είναι πάντα στο ότι θα επιστρέψω στη διατροφή μου.
Όπως και να χει Τόνια μου καλύτερες θα βγούμε από αυτή την προσπάθεια μας ;)
Κι γω τη διαβάζω κι ας μη τα κάνω!!! Ακόμα! :blush:
sweet october διαβαζε αυτα που γραφει η Ελη κι ας μην τα κανεις ακομη ! Η Ελη ειναι μεγαλος δασκαλος κι εχει σώσει κόσμο και δεν το ξερει !! η αποφασιστηκοτητα , η δυναμη , και η ψυχη της ειναι παραδειγμα για ολους μας .
Ελακι συνεχισε καλη μου !!!
Ki esena se diavazw kai oles sas! Νιώθω λίγο άσχημα κάποιες φορές που σας διαβάζω χωρίς να τα κάνω αλλά είμαι σίγουρη πως θα επιστρέψω, αν όχι σε φάση δίαιτας, στη συντήρηση σίγουρα :yes:
Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Έτοιμες για το τριήμερο;
Για να δούμε πως θα τα καταφέρουμε να μείνουμε πιστές στη διατροφή μας... δεν σας κρύβω ότι έχω ένα μικρό άγχος αλλά έχω καλή διάθεση και αυτό πιστεύω θα με βοηθήσει να ανταπεξέλθω. Έχουμε και έξοδο απόψε και ξενύχτι ... θα πάρω μαζί μου τους ξηρούς καρπούς μου και τις σταφιδούλες μου και ο Θεός βοηθός! Θέλω τόσο πολύ να κατέβω κάτω από τα ενενήντα από βδομάδα και νιώθω λες και το τριήμερο θα μου μπει εμπόδιο στον στόχο μου. Λάθος σκέψη αλλά είναι ένας φόβος που θα προσπαθήσω να ξεπεράσω :)
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 8.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό και ένα κρητικό τοστ
Πρόγευμα 11.30: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 15.30: 2 1/2 κουτάλες ανάμικτα όσπρια σούπα (mix από βιολογικά τέλειο!), 1 παξιμαδάκι κρίθινο και 50γρ φέτα
Απόγευμα 19.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό και 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 22.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη, 1κ.σ. μούσλι και 1κ.σ. μιγμα ξηροί καρποί με κράνα, goji, λίγο μέλι
και μία ώρα zumba
Κορίτσια μου! :starhit:
Η αγάπη σας μου δίνει και εμένα δύναμη και χαρά να μείνω προσηλωμένη στην προσπάθεια μου. Ποιος είπε ότι το να κάνουμε το καλό για τον εαυτό μας είναι εύκολο; Οι αλλαγές θέλουν προσπάθεια, αλλά όταν νιώθουμε καλά αποκτούμε κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Σήμερα νιώθω μία όμορφη ευεξία, είναι που θα ξεκουραστώ και με τους αγαπημένους μου ανθρώπους και θα χαρούμε το τριήμερο.
Δώρα μου παίρνω μεγάλη χαρά πάντα από τα λόγια σου :love:
Sweet δεν πειράζει που δεν ακολουθείς τις τριάδες, είσαι πάντα ευπρόσδεκτη στην παρέα μας, για να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και συμβουλές ;). Εξάλλου όπως είπα και πιο πάνω οι αλλαγές στη ζωή μας ακόμη και οι ευχάριστες θέλουν μάχη για να τις καταφέρουμε. Όσο διαβάζεις, ενημερώνεσαι και αποκτάς δύναμη και θέληση θα έρθει και η στιγμή που θα θωρακίσεις τον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Ωστόσο όταν νιώσεις έτοιμη θα σου πρότεινα να τις δοκιμάσεις, γιατί είναι ιδανικές όχι μόνο για συντήρηση αλλά και για απώλεια βάρους που μεταφράζεται σε καθαρό λίπος ;)
Μπορεί να πάει λίγο πιο αργά από άλλες δίαιτες αλλά τα αποτελέσματα της σε βάθος χρόνου είναι θεαματικά! Έχασα μισό κιλό από την προηγούμενη βδομάδα και είμαι βέβαιη ότι είναι καθαρό λίπος :bouncing:, είδα κατευθείαν το σώμα μου να αλλάζει σχήμα και όψη, τόσο που το πρόσεξε και η αδερφή μου στο γυμναστήριο χθες :D
Ε όχι και να νιώθεις άσχημα! Sweet μου να νιώθεις όμορφα για ότι κάνεις, εδώ κάνουμε παρέα, αλλάζουμε ιδέες δεν κάνουμε τίποτα με το ζόρι ούτε ψυχαναγκαστικά. Και τι που κάνεις άλλη δίαιτα; Δεν μπορείς να πάρεις ιδέες από τις τριάδες; Για αυτό συμμετέχουμε στο φόρουμ εξάλλου, για να ακουμπάμε την ανάγκη μας, τη γνώση μας, την εμπειρία μας και να λαμβάνουμε δύναμη, υποστήριξη και ιδέες ;)Quote:
Originally posted by sweetOctober
Ki esena se diavazw kai oles sas! Νιώθω λίγο άσχημα κάποιες φορές που σας διαβάζω χωρίς να τα κάνω αλλά είμαι σίγουρη πως θα επιστρέψω, αν όχι σε φάση δίαιτας, στη συντήρηση σίγουρα :yes:
Αμ δεν έχω βρεί άλλη δίαιτα! Ό,τι μου κατεβαίνει κάνω:(
Γεια σας όοομορφες!!! Τι κάνετε;; Καλό τριήμερο να έχουμε μακριά από πειρασμούς :spin:
Τα χτεσινά μου:
10:15
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
13:15
1 αχλάδι
2 κριτσίνια ολικής
16:15
250 γρ σπανακόρυζο με μια κ.σ λάδι
2 δάχτυλα τυρί
1 φέτα ψωμί ολικής
1 πιάτο κουνουπίδι με 1 κ.σ λάδι (δεν ήταν απαραίτητο για τριάδα αλλά πεινούσα λίγο παραπάνω)
19:15
1 μήλο
1 χούφτα ξηρούς καρπούς
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
22:15
1 ντομάτα
2 δάχτυλα τυρί
2-3 παξιμαδάκια κρίθινα ολικής (ήταν σπασμένα σε κομμάτια μέσα στη σακούλα οπότε ακριβώς δε ξέρω πόσα ήταν)
1 κ.γλ λάδι
Περπάτημα 25' περίπου
Ακυρώθηκε τελικά η σημερινή προώθηση οπότε κρατάω τις συμβουλές σας για την επόμενη βδομάδα!
Και σαν κλασσικά ανάποδο πλάσμα ενώ όλος ο κόσμος ξεκινάει δευτέρα γυμναστήριο εγώ ξεκίνησα σήμερα Σάββατο χιχι. Έκανα μια ώρα αερόμπικ σε συνδυασμό με ασκήσεις που μας έκανε στο τέλος. Ένιωσα να γυμνάζεται και ο τελευταίος ξεχασμένος μυς :spin: Βέβαια τα φτυσα λίγο γιατί είχα να κάνω γυμναστική τέτοια από τον Νοέμβριο αλλά θα ξανασυνηθίσω πιστεύω :)
Pink!!!!!!!!! Μπράβοοοοοοοοο!:bouncing:
Καλη αρχή στο γυμναστήριο σου :D
Υπενθύμιση: κάνουμε γυμναστική για να νιώθουμε όμορφα και όχι με μοναδικό σκοπό να αδυνατίσουμε. Το αγκαλιάζουμε και το κάνουμε τρόπο ζωής! Πειραματήσου και βρες τα προγράμματα τα οποία σου είναι ευχάριστα. Απαραίτητη προϋπόθεση να βγαίνεις από το γυμναστήριο πάντα με χαμόγελο ;)
Ευχαριστώ Έλη μουυυ...!!! Ναι σήμερα ένιωθα "κουρασμένη" αλλά ταυτόχρονα τόοοσο καλά που ξεκουνήθηκα! Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η αίσθηση!! Την τρίτη θα παω ζουμπααα :) Θα δοκιμάσω διάφορα μάλλον να δω τι μου ταιριαζει καλύτερα και να μη βαριέμαι. Έλη εσύ μετά τη ζούμπα συνεχίζεις με όργανα;; Θέλω να ρωτήσω τον γυμναστή αν είναι καλός συνδυασμός. Γιατί τον διάδρομο τον βαριέμαι πολύ για να κάνω πριν τα όργανα!!