-
Γιωτάκι μου λουσμένο στο χρήμα και στα πλούτη χαίρομαι που οι εξετάσεις της μανούλας σου βγήκαν καλές και τουλάχιστον δεν έχετε και άλλες φούριες εκτός από τις κλασσικές :). Αλάφρινε και λίγο η τσεπούλα σας για να μην σας βαραίνει πολύ! :lol::lol::lol:
Όσο για τον καιρό, μπορώ να πω πως φέτος απολαμβάνω τον χειμώνα μας μια χαρά, μιας και φέτος επιτέλους αποφάσισε να μας κάνει κανονικό χειμώνα :). Μου αρέσει και το κρύο και η βροχή αλλά κυρίως μου αρέσει το χιόνι!!! Αχ μακάρι να χιονίσει λίγο και να δούμε και εμείς μία άσπρη μέρα!!! Κυρίως όμως αυτό που μου αρέσει είναι οι εναλλαγές των εποχών, αυτή η προσμονή για την αλλαγή είναι που με κάνει να χαίρομαι, τα πρώτα λουλούδια που ανθίζουν, οι πρώτες ζέστες, τα πρωτοβρόχια, οι πρώτες παγωνιές.... το πέρασμα των εποχών όσο ακόμη τις έχουμε και είναι αισθητές το απολαμβάνω πολύ :bigsmile:
-
Γιου χου, εδώ είμαι Eli μου. Εξαφανίστηκαν όλοι, έπεσε βαρύς χειμώνας κι εδώ μέσα; Καλά που είσαι κι εσύ!
-
Ουφ επιτέλους μία ψυχή!!!! Αχ Τζινάκι μου μόνο εσύ κρατάς τα μπόσικα του Ναταλοτόπικ :lol::lol:
Παγώσανε τα δαχτυλάκια από το κρύο και δεν γράφει καμία :lol::lol::lol:
-
Εσύ απ'ότι βλέπω δεν πτοείσαι από το κρύο. Και να τα γυμναστήρια και να οι δουλειές. Μια χαρά σε βρίσκω!!
-
Εδώ και 5 μέρες έχει αρρωστήσει μάλλον με γρίπη η μητέρα μου, πονάνε τα κόκαλά της και έχει βήχα, συνάχι και τα συναφή. Κόλλησε και την αδερφή μου. Οπότε κάθε μέρα που βγαίνω και περπατάω δεν πηγαίνω στο σπίτι τους όπως συνηθίζω να κάνω κανονικά, γιατί φοβάμαι μην με κολλήσουν και δεν θέλω να αρχίσω να βήχω τώρα με την φρεσκοραμμένη κοιλιά μου. Επειδή όμως η μητέρα μου μου ψωνίζει διάφορα και κάποιες φορές μου μαγειρεύει, περνάω κάτω από το σπίτι της και κατεβαίνει στην είσοδο να μου δώσει τα διάφορα ενώ εγώ έχω καλύψει τη μύτη μου με το κασκώλ! Τους έχω βάλει σε καραντίνα μεν αλλά τα ψώνια ψώνια. χιχιχιχιχι
-
Ναι ναι δεν πτοούμαι εδώ άγρυπνος φρουρός στο φόρουμ μας χεχεχε. Αν και τις τελευταίες μέρες τα ψιλοέπαιξα, γιατί, εσύ θα με καταλάβεις, όταν είσαι άνεργος και πλέον έχεις μπει σε πιο ήρεμους ρυθμούς όταν σου πέφτουν πολλά σε πιάνει λίγο ένας πανικός τρεχάλας :lol::lol:
Όσο για την καραντίνα δεν σε αδικώ χεχεχε άσε και πονάει ακόμη η φρεσκοραμμένη κοιλίτσα σου δεν είσαι για περιπέτειες! Αλλά το ταπεράκι ταπεράκι εεεε; Και με τα ψώνια τι κάνεις τα αποστειρώνεις πριν μπουν στο Τζινόσπιτο; :lol::lol::lol::lol:
-
Ευτυχώς η κοιλιά μου δεν με πονάει πια αλλά αν αρχίσω να βήχω φοβάμαι για τα εσωτερικά ράμματα. Το έπιασες το νόημα με την αποστείρωση!! Μη γελάς γιατί όντως τα αποστειρώνω στο περίπου. Δηλαδή φοράω γάντια ούτως ή αλλιώς για το κρύο και δεν τα βγάζω μπαίνοντας σπίτι. Όπως είμαι με τα γάντια παίρνω χαρτί κουζίνας βάζω λίγο οινόπνευμα πάνω και σκουπίζω τα ψώνια!!
-
Έχω την εντύπωση ότι με αυτά που λέω τώρα είμαι "βούτυρο στο ψωμί" της Ναταλίας. :lol: Καλομελέτα κι έρχεται το παρατσούκλι.
-
χεχεχεχε αφού δεν έλουσες και την μαμά με το οινόπνευμα πάλι καλά :lol::lol:
Πέραν της πλάκας όμως καλά κάνεις. Εδώ εγώ που δεν πρόσεχα την κόλλησα την γαστρεντερίτιδα μου και έλιωσα 3 μέρες. Αν και εγώ δεν θα μπορούσα να την αποφύγω μετά από 5 ώρες στο ίδιο αμάξι να αναπνέουμε τον ίδιο αέρα δεν χρειαζόταν κάτι άλλο, έγινε η δουλειά...
αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο εμπνευσμένο παρατσούκλι;; :question:
-
Κι εγώ αναρωτιέμαι για το παρατσούκλι αλλά είναι τόσο ιδιαίτερος ο τρόπος που σκέφτεται και αναλύει τα πάντα η Ναταλία ώστε αποκλείεται να το βρω!
-
Μία από τα ίδια, δε πα να βάλω το μυαλό μου να το στύψω τόσο εύστοχη ποτέ δεν θα μπορούσα να γίνω :lol::lol::lol:
-
Έχω τον αναίσθητο άντρα μου από δίπλα μου να χάφτει κάτι μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Είχε μάλιστα το θράσος να μου ζητήσει να του τα φέρω η ίδια :mad:, εννοείται πως δεν το έκανα!
Προσπαθώ σήμερα να μην φάω γλυκό και μου κάνει την ζωή πολύ δύσκολη ο μπαγάσας!
Και ναι θα τα καταφέρω!
-
Και πολύ καλά θα κάνεις. Εγώ για να ξεγελιέμαι με τα γλυκά έχω καραμέλες o-mammy βουτύρου και όταν με πιάνει στερητικό τρώω μία καραμέλα. Εσύ δεν έχεις κανένα τρικ για να ξεγελιέσαι;
-
Είμαι κατά των υποκατάστατων :lol::lol::lol::lol:
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αν και νομίζω ότι δεν θα μου κάνει δουλειά. Θα το δοκιμάσω πάντως θα πάρω καραμελίτσες γάλακτος αυτές που αγαπάω πολύ. Προς το παρόν πίνω το ξινό κεφίρ μου και έχω σκάσει (από το κακό μου)! Αλλά ναι μπορώ να αντισταθώ σήμερα!:bigsmile::bigsmile:
-
Λέω να πάω για νανάκια :). Πάλι καλά που είχα και εσένα Τζινάκι μου να πούμε καμιά κουβέντα γιατί όλες οι άλλες οι προκομμένες κοιμούνται νωρίς για να πάνε στις δουλειές τους :bigsmile:
Εμείς πάλι τα ρεμαλάκια εδώ βόλοδέρνουμε μέχρι τις αργάμιση χεεχεχεχεχε.
Φιλάκια πολλά και όνειρα γλυκά!!!
-
Να πάρεις καραμέλλες που είναι σκληρές για να κρατάνε λίγη ώρα, τις γάλακτος τις μασάς γρήγορα. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Να πας κατευθείαν στο κρεβάτι χωρίς να επισκεφτείς πριν τα μελομακάρονα. Εντάξει;:lol:
-
ʼντε την γλίτωσα για απόψε, πάω για ύπνο sugar free! :lol::lol::lol:
Φιλιάαααα:kiss::kiss:
-
Δεν πιστεύω να υπνοβατείς;;; Κλείδωσε την πόρτα της κουζίνας για καλό και για κακό.:spin:
-
-
Καλημέρα Πωλίνα μου!!!! :kiss::kiss:
-
Καλημέραααααα! Κρυώνω καλέ, δεν θέλω να σηκωθώ από τα σκεπάσματά μου, θέλω να μείνω κουκουλωμένη όλο το 24ωρο!
Σκέφτομαι από τώρα τι θα μαγειρέψω σε φίλους που θα μου έρθουν την Κυριακή, μόλις καταλήξω στο μενού θα σας ενημερώσω και φυσικά όταν θα μαγειρευτεί θα ποστάρω φωτό, μαγειρεύω που μαγειρεύω αραιά και που , να μην το απαθανατίσω κιόλας! :bigsmile:
Τζινάκι και Ελάκι, θεματοφύλακες αυτού του σεπτού τόπικ, σας εμπιστεύομαι απόλυτα για να μην πέσει του τοπικ ετούτο στις αράχνες και το φάνε! :tumble:
-
Kαλημερα................μπρρρρρρρ� �ρρρρρρρρρ κρυο!
Αμαθοι εμεις οι χαμουτζηδες τουρτουριζουμε!
Νομιζω ομως οτι καιμε και καμια θερμιδα παραπανω, ε;;;Ειναι η προσπαθεια του οργανισμου να διατηρησει την κανονικη του θερμοκρασια, ομοιοσταση θαρρω λεγεται το φαινομενο!!(θαυμαστε με...ειδατε αν κρατας το βιβλιο στη βιολογια, τι μαθαινεις;;;) Θαμου πεις και το βιβλιο της οικιακης οικονομιας μιλα για συνετη και ισορροπημενη διατροφη, γιατι δεν τα εφορμοζω;;;;
Κανω παλι τηνπροσπαθεια να ισορροπησω τη διατροφη μου χωρις κραιπαλες, οπως καταλαβατε, και αισθανομαι λιγο καλυτερα ως προς αυτο ....
τις καλημερες μου...
-
Κορίτσια, σε 1 μήνα περίπου είναι τα γενέθλια της θείας μου. Κλείνει τα 50, και θα της κάνουμε πάρτυ έκπληξη. Εγώ λοιπόν ανέλαβα την δημιουργεία της τούρτας (τί πρωτότυπο!!!! )!!!
Δέχομαι ιδέες για θέμα. Δεν θέλω να κάνω τις συνηθησμένες 2πατες/3πατες που λένε πάνω 50 και πετάνε διάφορα αστράκια κτλ κτλ κτλ.
-
Καλημέρα και στις υπόλοιπες τσούπρες :)
Γιωτάκι λέω να μας κόψετε κάνα μεροκάματο εμένα και την Τζίνα μιας και είμαστε άνεργες και έχουμε τον διαθέσιμο χρόνο για να κρατάμε στο ύψος του τον Ναταλοοίκο :lol:. Καλή επιτυχία με το νέο σου μενού ;), είμαι σίγουρη ότι θα τους καταπλήξεις!
Όσο για το κρύο, η αδερφή μου μου έχει δώσει μία ροζ ρόμπα, χοντρούλα φλις και χουχουλιάζω μέσα σε αυτήν :bigsmile:, είναι καλύτερα από κουβέρτα γιατί τη φοράω σε όλο το σπίτι ;) και με κρατάει ζεστή. Εγώ να πω την αλήθεια μου είχε λείψει το χοντρό το κρύο που δεν κάνει συνήθως στην Αθήνα, μόνο που θα ήθελα να δω και λίγο χιονάκι. Αν και δεν το βλέπω, μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε :(. Δεν πειράζει μπορεί να πάμε το ΣΚ στην Πάρνηθα καμιά βόλτα να χαρούμε λίγο κρύο και χιονάκι θα δούμε...
Tidekpe συγχαρητήρια για τις γνώσεις στην βιολογία :) δυστυχώς μαζί με το κρύο όμως και τις περισσότερες καύσεις ανοίγει και η όρεξη οπότε και πάλι την πατήσαμε :duh:. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου να ξαναισορροπήσεις ;)
Πωλινάκι καλή επιτυχία στην νέα σου δημιουργία είμαι σίγουρη ότι θα τους καταπλήξεις και εσύ ;), περιμένουμε φωτογραφίες!
-
Καλημέρα. Eli μου σ'ευχαριστώ που μεριμνείς και για μένα για κανένα έξτρα μεροκάματο χιχι. Γιώτα καλή επιτυχία στο τραπέζι που θα κάνεις και εννοείτε ότι περιμένουμε φωτογραφία. Ακόμα θυμάμαι το χοιρινό σου με τις αξιολάτρευτες πατατούλες του. Βρήκα τον τρόπο να εκτοπίζω τον ενοχλητικό γατούλη μου που κάθεται μπροστά στο αερόθερμο και δεν ζεσταίνονται τα πόδια μου!! Επειδή λυπάμαι να τον διώξω γιατί ξαπλώνει μπροστά στο αερόθερμο ανάσκελα και δεν ξεκουνάει, φέρνω το αερόθερμο πολύ κοντά στα πόδια μου και δεν χωράει να μπει ανάμεσα. Έτσι πάει και κάθεται πίσω από τα πόδια μου και απλά προσέχω να μην του δώσω καμιά "φιλόζωη κλωτσιά" όταν σηκώνομαι από την καρέκλα.
-
Βρε βρε καλώς την! Είδες μεριμνώ για την ευημερία όλων μας :P
Όσο για το κρύο και η Κατερίνα φέτος παραπονιέται πάρα πολύ ότι κρυώνει. Ειδικά το βράδυ τουρτουρίζει πολλές φορές και σκεπάζεται με διπλές κουβέρτες, άσε που την ημέρα ντύνεται σαν το κρεμμυδάκι για να μην κρυώνει. Εγώ πάλι είμαι σαν τις φώκιες :lol::lol::lol:, έχω ακόμη αρκετό λίπος για να την βγάζω ζεστά τους χειμώνες. Βέβαια το καλοκαίρι με τους καύσωνες υποφέρω αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Όσο για τον γατούλη σου που είναι και αυτός κρυουλιάρης μια χαρά τον βόλεψες! Από την μία έχεις το αερόθερμο και από την άλλη την ζεστή γούνα του ψιτ, οπότε έχεις καλή μόνωση πλέον ;)
-
Να σε ρωτήσω φωκEli, κάνεις και κόλπα όπως να πετάς μπάλες με τη μύτη σου;:lol::lol: Ως σλιβάτη και η Κατερίνα "δικαιούται" να τουρτουρίζει! Μόλις κρύωσε ο καιρός τον Οκτώβριο καταλάβαινα ότι κρυώνω "αφύσικα" και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Αφού σκεφτόμουν να πάω στον παθολόγο αλλά τι να του έλεγα; Ξέρετε κρυώνω πολύ; Θα μου απαντούσε φόρα κανένα μπουφάν! Όταν γύρισα από τις καλοκαιρινές διακοπές στα μέσα Οκτωβρίου και μπήκα στο φόρουμ τότε έμαθα ότι είναι φυσιολογικό για τους σλιβάτους να τουρτουρίζουν κι έτσι ησύχασα. Όσο για τους καύσωνες είναι άλλο βάσανο. Η πολύ ζέστη και η αφυδάτωση μου απορυθμίζουν το ζάχαρο. Ειδικά φέτος μαρτύρησα γιατί χειρουργήθηκα Ιούνιο, μέσα στη ζέστη και δεν μπορούσα να πιω νερό. Δεν θα ξεχάσω όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο που διψούσα πολύ και δεν μπορούσα να πιω νερό. Μία μικρή γουλιά τη φορά και με πονούσε και πίσω στην πλάτη την ώρα που κατέβαινε η γουλιά. Τρομοκρατήθηκα αφάνταστα και δεν ήξερα τι να κάνω. ʼρχισα να βρέχω το πρόσωπό μου με νερό και γέμιζα το στόμα μου με πολύ νερό και μετά το έφτυνα. Αν ήξερα το θέμα του νερού που έχουν οι σλιβάτοι θα έκανα την επέμβαση χειμώνα!!
-
Πωπω πακέτο αυτό με το νερό, ευτυχώς η αδερφή μου έκανε την εγχείρηση χειμώνα γιατί αλλιώς θα μαρτυρούσε ως γνωστή νερουλού! Εγώ πάλι με το νερό έχω κακή σχετικά σχέση και παλεύω να την βελτιώσω αλλά έχω λίγο δρόμο ακόμη. Είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να την βγάλουν με ένα ποτήρι νερό όλη μέρα! Προς το παρόν το έχω αυξήσει σε 1 με 1 1/2 λίτρο τη μέρα, κάτι είναι και αυτό.
Από κόλπα άλλο τίποτα! Τι κολοτούμπες στον αέρα, τι ακροβατικά, παιχνίδια με μπάλες ότι θέλεις κάνω με το ανάλογο αντίτιμο πάντα ;)
-
ʼξια Eli, μπράβο. Λέω να μάθω στον σκύλο μου ψαροντούφεκο μήπως και φάμε ψαράκι το καλοκαίρι!! Μπορείτε να ψαρεύετε και παρεούλα.:lol: :lol:
-
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέλειο!!!
Τι άλλο θα κατεβάσει ο νους μας για να φάμε ή για να βγάλουμε κάνα φράγκο;;;;
Είμαστε πάντως ευρηματικές και με φαντασία καλό αυτό ;)
-
Μωρέ εγώ ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω για να βγάλω λεφτά που δεν χρειάζεται και φαντασία για να το σκεφτείς......αλλά έλα που χρειάζεται να έχεις ωραίο σώμα!! Οπότε ψάχνω εναλλακτικές.:starhit:
-
Επιτέλους τελείωσα το σιδέρωμα ενός βουνού από ρούχα :lol:
Συνεχίζω με τα οικοκυρικά μου η κυρία Κοκοβίκου!
ʼστο Τζίνα μου το χάσαμε αυτό το τραίνο δεν την έχουμε πλέον αυτή την εναλλακτική χεχεχε, εκτός και αν αποκτήσουμε πελάτες με ιδιαίτερα γούστα ;), ποτέ δεν ξέρεις...
και εγώ για αυτές τις εναλλακτικές ψάχνω αλλά που;;
-
Αχ αυτές οι δουλειές του σπιτιού....δεν τελειώνουν ποτέ. Παρόλο που προσπαθώ να τις αποφύγω μόλις πέφτει το μάτι μου κάπου που θέλει καθάρισμα αρχίζει και με "τρώει" να το καθαρίσω. Μήπως να φορούσα παρωπίδες;;
-
Ευαίσθητο θέμα άγγιξες Τζινάκι μου. ʼσε και έχουμε μεγαλούτσικο σπίτι και δεν το προλαβαίνω ουφ! Επειδή επίσης έχω πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τα οικοκυρικά έχουν πέσει όλα επάνω μου και δεν τα προλαβαίνω! Εντομεταξύ έχω και έναν σχετικό ψυχαναγκασμό με τις δουλειές και την καθαριότητα. Αν είναι βρώμικο και ακατάστατο το σπίτι είμαι συνεχώς στην τσίτα! :mad: Και επειδή αυτό το σπίτι μας ποτέ δεν είναι όσο καθαρό θέλω πάντα έχω μία σχετική ανησυχία. Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα μπορέσω και εγώ να το ξεπεράσω αυτό. Μάλλον μόνο όταν θα γίνω μάνα θα το αποβάλλω γιατί ούτως ή άλλως δεν θα προλαβαίνω :lol:
-
Κορίτσια έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα από την Dream. Πως να τα πηγαίνει άραγε μετά τη βραχιονοπλαστική; Ελπίζω να είναι καλά και να μάθουμε γρήγορα νέα της.
-
Ξέρω από φίλες μου ότι όντως χαλαρώνεις λίγο με το άγχος του νοικοκυριού όταν έρχεται ένα παιδάκι στο σπίτι. Οι δουλειές είναι περισσότερες φυσικά αλλά επειδή είναι αδύνατο να προλάβεις να τα κάνεις όλα μαζί και μωρό και καθάρισμα συνήθως ρίχνεις λίγο τα στάνταρ σου (π.χ. να γυαλίζουν τα σοβαντεπί στους τοίχους), βάζεις προτεραιότητες και συνήθως σταματάς να υστεριάζεις με την καθαριότητα.
-
Έτσι είναι Τζίνα μου, όπως τα λες. Δεν νομίζω να αποβάλλω διαφορετικά αυτή την ψύχωση που έχω με την τάξη και την καθαριότητα. Πάω να συνεχίσω με τις δουλίτσες μου μπας και τελειώσω σε κάνα δίωρο και ηρεμήσω μετά ;)
-
Γεια σας κοριτσια.Ευτυχως που ειστε εδω πιστοι φυλακες του τοπικ τωρα που το Ναταλακι μας λειπει.Πριν μιλησα στο τηλεφωνο μαζι της κ μαλλον αποψε η μαμα θα φυγει κ θα γινει αγγελακι στους ουρανους.Ας ενωσουμε τις προσευχες μας για καλο της ταξιδι.....
-
Αχ το Ναταλάκι μας περνάει δύσκολες ώρες :(
Όλες αυτές τις μέρες την σκέφτομαι και εύχομαι ο Θεός να της δίνει δύναμη.
Η σκέψη μας και αγάπη μας Ναταλάκι μου είναι μαζί σου κράτα δυνατά :love::love::love:
-
Δεν έχω λόγια...............................