είσαι σούπερ!
Printable View
είσαι σούπερ!
Τρελλή κοκκινομάλα, τι κάνεις, χάθηκες....
Λιντάκι χαίρομαι που πήρες λίγο τα πάνω σου, μπράβο συνέχισε έτσι και θα δεις για πότε θα αλλάξεις... εσωτερικά και εξωτερικά.
Aννεζίνα όχι αυτο το ΣΚ θα λείπω είπαμε το άλλο ΣΚ είμαι μέσα, να το κανονίσουμε να συναντηθούμε όλες μαζί, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....
Για πες βρε Μπαρμπουνάκι μας μικρό κανένα κουτσομπολιό από το Ναταλάκι ??? είναι καλά εκεί που είναι ή όχι, τώρα βέβαια για μην θέλει να ξαναγράψει μάλλον καλά θα είναι....
Οσο για τον διάδρομο μάλλον θα πάρω και εγώ θέλω όμως έναν αναδιπλούμενο εντελώς...
Εκανα μπανάκι και φεύγω.... φιλάκια !!
Καλησπέρα κι από μένα, πέρασα για ένα μπανάκι χαλαρωτικό μιας κι
είμαι μεσ΄στη τρέλλα αυτές τις μέρες και πτώμα εντελώς....
Τι μου κάνετε? πόσο άσχημη είναι η ερημιά εδώ μέσα....
Τώρα σοβαρά η Ναταλί δε μας θυμάται καθόλου?
Δε της έχει λείψει η παρεούλα εδώ?
εγώ δεν πιστεύω οτι δε θα γυρίσει,
απλώς θέλει μόνη της να ξεπεράσει τα πάντα.
Σεβαστό αυτό που επιθυμεί ....
Χαίρομαι να διαβάζω παρ'ολα αυτά τα δυναμικά γυμναζόμενα κορίτσια μας, μπράβο σας
παιδιά, κι εγώ γυμνάζομαι αλλά έχω την πολυτέλεια να κάνω άσκηση σε εξωτερικούς χώρους,
π.χ. τρέξιμο, ποδήλατο, περπάτημα. Η αλήθεια είναι οτι έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά.
Μόνο καμια φορά΄οταν είναι βράδυ ή βρέχει ή κάνει κρύο, κάνω διάδρομο στο σπίτι..
Να μη σας ζαλίζω άλλο, σας φιλώ όλες, παρούσες και ηχηρώς απούσες.....
να είστε όλες καλά , ότι κι αν κάνετε
σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη μιας και η ευχη μου πραγματοποιηθηκε και σημερα ειμαι 68 ακριβως.Quote:
Originally posted by basia
σημερα ζυγιστικα 69,1, αντε θα παω να αλλαξω και το τικερακι μου που αραχνιασε στο 70, και ελπιζω να μην μεινει και πολυ στο 69...........
καλημερα σε ολες τις κουκλες και με προσοχη το φαγητο σημερα,
θα μπαινω, ελπιζω να σας πετυχω για κανενα chat
φιλακια
Καλημέρα,μοσχομυριστούλες μου!Ήρθε η άστεγη να βγάλει τη λίγδα από πάνω της!
Δεν έχω πολύ χρόνο να σας περιλάβω μία μία,γιατί έχω ραντεβού με τον MIRO,που με περιμένει από τον Σεπτέμβρη...
Για να δείτε πόσο σας έχω στον αφρό δηλαδή!Αν θεωρείτε πως τόσες μέρες σας έχω γραμμένες,τι να πει κι εκείνος!
Δε θα πάρω την Πέννυ μαζί μου...μη ρισκάρουμε την εγκυμοσύνη της εδώ που τη φτάσαμε με το καλό!Ακόμα είναι σε ανάρρωση!
Κι επειδή πρέπει να εξιλεωθώ κάπως στα μάτια σας κι επειδή δε σας βλέπω να κάνετε μόνες σας χαΐρι,θα πληρώσω!Λοιπόν!
Αρχίστε να βρίσκετε ημερομηνία,ώρα και τόπο για extra large συνάντηση στην Αθήνα,μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Πάω τώρα στο ταμείο μου να πάρω τη διεύθυνση του ΚΕΣΥ,που δε μου σηκώνουν τα τηλέφωνα!Με μιά μικρή επιφύλαξη,έρχομαι!
Ξεκινήστε εσείς γιατί δεν έχουμε μέρες και θα ενημερώσω για επιβεβαίωση και λεπτομέρειες.Λογικά μιλάμε
για μεσοβδόμαδα ή ακόμα και το Σ/Κ του τριημέρου.Δεν ξέρω αν θέλετε να κάνουμε μια συνάντηση πρώτα οι λουόμενες
και μια άλλη και με τους φίλους των άλλων δωματίων του αρχοντικού μας...Εννοείται πως κάποιες από σας
θα τις ξεμοναχιάσω...Αγάπη,ξεκίνα να μου ετοιμάζεσαι για όσα τόσο καιρό μου τάζεις!Λοιπόν,πάω να προλάβω...
Όσες δεν έχω τα κινητά σας,στείλτε τα μου με u2u για να είμαστε καλυμμένες για κάθε ενδεχόμενο.Θα στείλω φυσικά κι εγώ.
Θα μπω και πάλι απόψε για λεπτομέρειες...Κανονίστε να έχετε βγάλει άκρη!Νομίζω βρήκα καλό αντιπερισπασμό
να μη μου την πείτε,που χάθηκα...Τώρα οι Βόριες να μην αρχίσουν πως δεν εξιλεώνομαι και σ'εκείνες γιατί κάθε μήνα
με τρέχουν στις παραλίες,τους στενόχωρους πύργους και στα εξωτερικά!Πάντως κι εγώ τελικά να μην έρθω,
(μη βαράτε από τώρα,μόλις χθες το σκέφτηκα και βιάστηκα να ανακοινώσω πριν το οργανώσω,για να σας προλάβω
να συνεννοηθούμε)καλή είναι όλη αυτή η κινητοποίηση για να συναντηθείτε επιτέλους!Φιλάκιααααααααα� �ααααα
Quote:
Originally posted by basia
σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη μιας και η ευχη μου πραγματοποιηθηκε και σημερα ειμαι 68 ακριβως.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...sey_68.svg.png
Αϊντααααααααααααα!Έχεις ξεφύγει πάρα πολύ κοπελιά!Απορώ γιατί σε κάνουμε ακόμα παρέα!
Βλέπω τη χαμογελαστή σου φατσούλα να λάμπει και σε καμαρώνω!Πολύ χαίρομαι με τη χαρά σου
κι ας μην έχω χρόνο για τσατ!Συγχαρητήρια πολλά πολλά!Μακάρι όλες κάποτε να φτάσουμε τα φυσιολογικά μας!
που εισαι εσυ χαμενο παιδι μου?
χαιρομαι που εισαι καλα και ετοιμαζεις και εκδρομουλα,
αντε να σε χαρουν και τα κοριτσια της Αθηνας,
bonjour
επιτελους ευχαριστα
μια η ναταλια που το πηρε αποφαση, μια η βασια που ειναι πλεον 68....ειδες δωρακι βασια για το σαββατο? ειδες διαιτα που σου εδωσα? (λεμε τωρα.... απλα σε ξεσηκωσα)
μπαινω για τσατ
what? θα λειπεις next week? θα λειπεις στις 10 φεβρουαριου?
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΑΛΑΚΙ
ΖΗΤΩ
ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!
ΠΩΠΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙ
Τι δώρο πήρα πρωί πρωί?
Γι' αυτό ξύπνησα με τόσο καλή διάθεση?
Ναταλάκι μου σε περιμένω με όλη μου την αγάπη και την χαρά
λογικά το ραντεβού σου θα είναι στα βόρεια άρα θα είσαι πολύ κοντά μου
θέλω τόσο να σε συναντήσω
με αποζημίωσες για όσες μέρες έλειπες
αγάπη μου
ποιά μέρα περίπου υπολογίζεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα?
περίπου
για να πάρω άδεια από δουλειά
δεν μπορεί να έρθεις και να είναι μια κανονική μέρα
ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ξέχασα να σας πω και καλημέρα
αλλά αυτό που διάβασα δεν το πίστευα στην αρχή και το ξαναδιάβασα για να σιγουρευτώ
Λοιπόν ξεκινάω να ετοιμάζομαι
να σκέφτομαι μέρη
η καλύτερη έκπληξη και το τρομερό είναι ότι την Τετάρτη έχεις τα γεννέθλιά σου (10 του μήνα καλά δεν θυμάμαι?) και την Πέμπτη στις 11 τα έχει ο γιος μου που γίνεται 5 χρονών!
Μαζί θα σας γιορτάσω!
πωπωπωπωπωπωπω τι έκπληξη, τι χαρά!!!!!!!!!!!!
καλα αυτος ο μηνας ολο γενεθλια ειναι....
η βασια στις 6 κλεινει ενα χρονο sleeve. εγω στις 11 ενα χρονο στο φορουμ, η ναταλια στις 10 κανονικα γενεθλια, ο γιος της λιντας στις 11 κανονικα γενεθλια...αντε, λετε και οι αλλες.....
και τωρα η λιντα θα τρελαθει εντελως. θα τα παρατησει ολα και θα αρχισει τα σχεδια....το καλο που σε θελω ναταλια να πας γιατι αν δεν πας θα εχουμε δραματα και με το δικιο της....
μα δεν υπάρχει τέτοια χαρά!
Μπαρμπουνάκι μου να σε φιλήσω μια που σε βρήκα μέσα !!
Είμαι ξετρελαμένη!
Kαλημέρα καλημέρα καλημέρα ...
έρχεται η ναταλία αθήνα!!!!! ΓΙΟΥΠΙ - ΓΙΟΥΠΙ - ΓΙΟΥΠΙ )
ελπίζω λίντα να αφήσεις και για μας λίγο χώρο να την δούμε από κοντά και να την καλοδεχτούμε, χρωστάω και μία βόλτα στο σούνιο,είπαμε δεν έχω cabrio!!! και καφέ στο καβούρι!!!
τι κάνετε βρε είστε καλά όλες κι εγώ μία από τα ίδια καλά είμαι
αλήθεια που θα το τσικνίσετε σήμερα κύττα όχι πολλά κοψίδια και λοιπές αηδίες είπαμε τα κεφάλια ψηλά έξω οι ώμοι και ρουφηγμένοι οι κοιλιακοί..
εχθές με πήρε και η κοπέλα που θα κάνουμε γυμναστική (είπαμε γυναίκα είναι η personal) αλλά είχα πάει φαγητό στην μαμά μου και είχα ξεχάσει το κινητό στο σπίτι θα τα πούμε μες στο σαββατοκύριακο..είδωμεν
επειδή έχω δουλίτσα φιλιά φιλιά σε ολα τα κοριτσάκια θα ξαναμπω μετά
λιδάκι πως πας με curves???
mary lou που είσαι καλέ??
αλαλουμάκι οπωσδήποτε θα βρεθούμε βλέπεις έρχεται και ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!
μπαρμπουνίτσα μου σορυ για χθες στο τσάτ πλάκωσαν απροειδοποίητα οι Προιστάμενοι... είσαι καλά?/
βασουλίνι μου τι να σου ευχηθω ??ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ