μην τρελένεσαι αφού νιώθεις καλά....
πηνελόπη ο ΚΙΣΣΑΣ δεν υπάρχει η σταβλίσια του καλά δεν ειναι και εκτός δίαιτας η μπριζόλα...
αν είχα τελειώσει δίαιτα θα ερχόμουν και εγώ(....χωρίς να με καλέσετε θα ερχόμουν πάντως!!) χιχιχιχ
Printable View
μην τρελένεσαι αφού νιώθεις καλά....
πηνελόπη ο ΚΙΣΣΑΣ δεν υπάρχει η σταβλίσια του καλά δεν ειναι και εκτός δίαιτας η μπριζόλα...
αν είχα τελειώσει δίαιτα θα ερχόμουν και εγώ(....χωρίς να με καλέσετε θα ερχόμουν πάντως!!) χιχιχιχ
οχι θα κανω μια πολύ αυστηρη 3 μέρες μπας και χάσω μισο κιλό.εγω ηδη αρχισα να νοιωθω χοντρη σ αυτα τα κιλά επειδη κάτσανε καιρο πανω μου.παντως πιστευω οτι τα δυο τελευταια κιλα θα με πεθανουν!χαχα
α δε μ αρεσει η μπριζολα!!απιστευτο ε?γενικά δε θα αλλαζα με τπτ μια μεριδα τηγαν.πατατες!
Ρε ειναι φοβερο πραγματικα.Ειμαι με απωλεια ενος κιλου το μηνα.Πριν δυο μηνες ακριβως ημουν 70.:P
Ουτε κι εγω τρελαινομαι για μπριζολες αλλα στις ταβερνες εχει τοσα μεζεδακια...Κολαση!
Αν με παει ετσι δηλαδη, θελω ακομα 4 μηνες διαιτα...Ελεος!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχ θα κάνω διαιτα μεχρι το αλλο καλοκαιρι τοτε!κοιτα εγω το χω βάλει στόχο να παω σιγα σιγα για 2 μήνες!
Mωρε κι εγω ετσι ελεγα χαλαρα, αλλα ειναι μερες που πειναω και φτανω τις θερμιδες συντηρησης (2000 περιπου).
καλημερα!!! κονστανσ τουλαχιστον εχεις απωλεια μεσα στους 2 μηνες.. εγω κοντευω τους 4 και ειμαι στα ιδια.. σημερα +200 απο το πουθενα . κριμα και εφαγα και μπροκολο χθες..ηταν απο τις καλυτερες μερες διατροφικα εδω και καιρο.68.200 σημερα :puzzled:
εγω δε μπορω να πω οτι εκανα ιδιαιτερη προσπάθεια αλλα κ πάλι ευτυχως που δε πάχυνα πολύ.παντως εχω κουραστεί αρκετά μπορω να πω.
sanelaki σιγουρα υπαρχουν και χειροτερα κολληματα.Εγω κιολας δεν ειναι οτι κολλαω ανευ λογου.Απλα υπηρξαν μερες που εφαγα τις βλακειουλες μου.Βρεθηκα και στα 67 ακριβως και ανεβοκατεβαινω εδω και ενα μηνα.Το να κανεις διατροφη χωρις παρασπονδιες και να κολλας ειναι πιο σπαστικο σιγουρα.
a καλα.. αυτο ειναι το χειροτερο..ουτε να το σκεφτομαι δεν 8ελω..λες μα καλα τοση προσπα8εια τσαμπα???
τα ιδια!
Sasa ελα να φαμε! Ειμαστε γειτονισες ε? Καλα δεν θελω να ακουω μλκς! Την Κυριακη θα παμε να φαμε.... Λεμε...
51.5 σήμερα....
ελένη γερά! κρατήσου λίγο να απομακρυνθείς λιγο από την βλαμμένη εξάρα!:smirk:
σαν να φαίνεται πως αυτά είναι τα πραγματικά, πολύ αργά κατεβαίνω! αλλά υγεία!!:spin: