Σκέφτομαι ότι ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ! :exclamation:
Printable View
Σκέφτομαι ότι ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ! :exclamation:
σκεφτομαι ποτε θα ερθει η ωρα που θα μαζευτουνε ολοι σπιτι για να σβησουμε κερακια που εχει γενεθλια ο αντρας μου κ θα φαω τουρτα sweet and balance με γευση cookies and cream............. η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο πολυ γλυκο παρα τουρτα, αλλα αν ηταν να χαλαμε τη διαιτα καθε φορα που γιορταζει καποιος, ασ'τα να πανε.....
Αυτή η αλλαγή που έχει συμβεί στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες, δηλ πως αντιμετοπίζω το φαγητό, θέλω να κρατήσει για πάντα!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll:
Αισθάνομαι πως έγινε το κλίκ μέσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα θα σας πω πήγα διακοπές κ έχασα 3 κιλά!!!!!!!!!!:grin::grin::grin:
Είμαι πολύ χαρούμενη :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Σκεφτομαι οτι ο γιος μου εχει τα γενεθλια του....
http://www.youtube.com/watch?v=nDZXQ...eature=related
Να τα εκατοστησεις καρδουλα μου.....κανενα αγκαθι στο δρομο σου....να'σαι γερος κ τυχερος.....
Χρόνια πολλά!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin::sm ilegrin:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Να τα εκατοστησεις καρδουλα μου.....κανενα αγκαθι στο δρομο σου....να'σαι γερος κ τυχερος.....
Σκέφτομαι 7+σήμερα για διακοπές...επιτέλους θα μπω στα ρούχα που έχω να φορέσω 3 χρόνια...επιτέλους κοιτάζομαι στον καθρέπτη και νιώθω όμορφη και καλά!!!Επιτέλους έχω τον έλεγχο εγώ!!!
Φανταστικά:thumbup::thumbup::thumbup:Κ� �λή συνέχεια!!!Quote:
Originally posted by break
Αυτή η αλλαγή που έχει συμβεί στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες, δηλ πως αντιμετοπίζω το φαγητό, θέλω να κρατήσει για πάντα!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll:
Αισθάνομαι πως έγινε το κλίκ μέσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα θα σας πω πήγα διακοπές κ έχασα 3 κιλά!!!!!!!!!!:grin::grin::grin:
Είμαι πολύ χαρούμενη :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
:thumbup: :tumble:
Quote:
Originally posted by O.k.
Σκέφτομαι 7+σήμερα για διακοπές...επιτέλους θα μπω στα ρούχα που έχω να φορέσω 3 χρόνια...επιτέλους κοιτάζομαι στον καθρέπτη και νιώθω όμορφη και καλά!!!Επιτέλους έχω τον έλεγχο εγώ!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
να τον χαίρεσαι Γλαύκη μου και να τον δεις όπως επιθυμείς!:thumbup:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να μεινω πιστη στη ντουκαν που ξεκινησα σημερα....
Χθες μια παλιά γνωστή που είχα να δω καιρό(είχε πιει και τα ποτάκια της) δε με αναγνώρισε!!! Χαιρέτισε τους υπόλοιπους στη παρέα και περίμενε να μας συστήσουν!!! Πολύ πλάκα...
Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σχόλια μυστήρια που ενώ μάλλον είναι για καλό εμένα μου κάθονται κάπως π.χ. μια φίλη είπε πως τώρα που "ομόρφυνα" θα μου αρχίσει τα κονέ και κάτι ανάλογα. Δε τα υπεραναλύω βέβαια αλλά θέλω γνώμη αν γίνεται, είναι όντως άκομψο ή εγω το παίρνω στραβά;
Φίλιππε νομίζω το σχόλιο της φίλης σου εντάσσεται στο γενικότερο ρατσιστικό κλίμα που αντιμετωπίζουν οι παχύσαρκοι.Και όταν ακούγονται από φίλους εμένα μου κάθονται πολύ άσχημα γιατί αν εξαιρέσεις τα κιλά είσαι ο ίδιος Φίλιππος που ήσουν και πριν από μερικούς μήνες απλά είσαι σε πιο μινιόν έκδοση τώρα!
Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι αδυνατοι ειναι ελκυστικοτεροι απο τους πιο γεματουληδες ( βεβαια παντα οι κανονες εχουν και εξαιρεσεις).Quote:
Originally posted by filipparas
Χθες μια παλιά γνωστή που είχα να δω καιρό(είχε πιει και τα ποτάκια της) δε με αναγνώρισε!!! Χαιρέτισε τους υπόλοιπους στη παρέα και περίμενε να μας συστήσουν!!! Πολύ πλάκα...
Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σχόλια μυστήρια που ενώ μάλλον είναι για καλό εμένα μου κάθονται κάπως π.χ. μια φίλη είπε πως τώρα που "ομόρφυνα" θα μου αρχίσει τα κονέ και κάτι ανάλογα. Δε τα υπεραναλύω βέβαια αλλά θέλω γνώμη αν γίνεται, είναι όντως άκομψο ή εγω το παίρνω στραβά;
Φανταζομαι ,ομως το να ακους κατι τετοιο - ειδικα απο φιλο σου - αυτο σημαινει ουσιαστικα οτι σε 'ακυρωνε' σαν ανθρωπο πριν δηλ. ακυρωνε τον ''ευτραφη'' ανθρωπο που ησουν πριν - γιατι να μη σου κανει το 'κονε' πριν?.
Απο κατι τετοια 'μικρα' ,φαινεται ο ρατσισμος για τους υπερβαρους.
Δηλαδη αν εισαι καλο παιδι δεν παιζει κανενα ρολο ?
Ειναι προτιμοτερο δηλ.η καλη εξωτερικη εμφανιση?
Τους ειναι προτιμοτερο να εισαι αδυνατος και ας εισαι και λιγο μ@@@@@@,και μην μου πει κανεις οτι δεν ισχυει κατα κανονα αυτο -βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Θα διαπιστωσεις με το καιρο οτι θα αρχισουν να μαζευονται γυρω σου πιο πολλες γυναικες για γνωριμια απο οτι πριν.Απο τη μια θα χαιρεσαι και απο την αλλη θα μπαινεις σε σκεψεις...
Βεβαια ,ολα αυτα ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ.
Ολη η αλλαγη αυτη θα σε κανει να ζυγιασεις καλυτερα τους ανθρωπους,θα ξεχωρισεις τους αληθινους απο τους ψευτικους.
Ισως ανακαλυψεις πραγματικα ποιοι ηταν και πως σκεφτονταν για σενα τα κοντινα σου προσωπα.
δεν θα συμφωνήσω με αυτό....οι περισσότερες που βλέπω να κυκλοφορούν γύρω μου και φοράνε το νούμερο Small καθόλου ελκυστικές δεν μου φαίνονται αλλά ίσα-ίσα κοκκαλιάρες και ειλικρινά δεν θα ήθελα να γίνω έτσι.Και το ίδιο ισχύει και για κάτι άνδρες που βλέπω και μετράς τα κόκκαλά τους.(τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω)Quote:
Originally posted by angelaorangel
Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι αδυνατοι ειναι ελκυστικοτεροι απο τους πιο γεματουληδες ( βεβαια παντα οι κανονες εχουν και εξαιρεσεις).