καλησπερα!!!
ξαναγραψα το πρωι αλλα κατι εχει η συνδεση μου και δεν τα βλεπω...
να ξαναγραψω λοιπον τα χθεσινα
11:00
βρωμοπιτσα
καφε με γαλα και ζαχαρινη
1/2 μηλο (μετα απο μια ωρα γιατι ξεχαστηκα με τις δουλειες)
14:30
1 στηθος κοτοπουλο ψητο χωρις την πετσα
ψητα λαχανικα με ελαχιστο λαδι
1 μινι κριθαροκουλουρα (και τα 2 μισα της)
18:00
κλασικα κρεμουλα-βρωμοκεικ
1 πορτοκαλι
20:00
μισο σφηνακι ρακομελο με παρεα
21:00
τα ιδια με το μεσημερι συν 2κσ ντρεσιν γιαουρτιου
23:30
διαθεση για τσιμπολογημα απο ανια και λιγουρα
1/2 μηλο βρωμοκεικ αλειμενο με τυρι κρεμα light
1 χουφτιτσα γκοτζι μπερις
1/2 παιδικο γιαουρτακι φραουλα που αφησε ο γιος μου
γενικα σαν παραχαλαρωσα εχθες...
καπου βρηκα το περσινο μου σημειοματαριο οπου σημειωνα τα γευματα και τις ωρες το διαστημα που εκανα τριωρα... αποφασισα να συνεχισω να το ενημερωνω για να μην ξεχναω αν και δεν βρισκω που αλλου θα με βοηθησει αυτο... θα δουμε...
sweetOctober αφου δεν ακολουθεις κατι συγκεκριμενο παρα μονο μετρας θερμιδες γιατι δεν δοκιμασεις να το συνδιασεις με τα τριωρα; ειναι πολυ απλο. και πραγματικα θα δεις οτι η παραγωγη σεροτονινης θα σε ανεβασει παρα πολυ... σκεψου το!!!
pink_90 καλη αρχη στο γυμναστηριο, ευχομαι να σ αρεσει και να το κρατησεις... εγω δυστυχως παλευω με ενα δεκανικι, με το περιπτερο και 2 μικρα παιδια δεν μενει χρονος ουτε να το σκεφτω... τωρα τελευταια προσπαθω οποτε το επιτρεπει ο καιρος και ο χρονος μου να αφηνω το μεταφορικο μεσο και να προχωραω τουλαχιστον λιγο αλλα δεν το εχω καθιερωσει ακομα. αλλα και μονο που το εχω στο μυαλο μου καλο ειναι... θα παρακινηθω κι απο σας που θα παει...
dora_th συμφωνω κι επαυξανω σε οσα λες για την Ελλη μας αλλα και τα δικα σου γραφομενα δεν πανε καθολου πισω!!! να συνεχισετε να γραφετε οσο μπορειτε και οι δυο σας!!! η ψυχη που βγαζουν τα γραφομενα σας πραγματικα εχουν βοηθησει πολλους και μπορειτε να δωσετε πολλα ακομα!!!
ευχομαι καλο υτιημερο για ολους να διασκεδασετε να χαλαρωσετε και να απολαυσετε το καθε τι!!!