Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή η Ναταλία και το πως πρέπει να νοιώθει. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να της δώσει δύναμη ο Θεός να στηρίξει τον εαυτό της και την οικογένειά της.
Printable View
Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή η Ναταλία και το πως πρέπει να νοιώθει. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να της δώσει δύναμη ο Θεός να στηρίξει τον εαυτό της και την οικογένειά της.
Ναταλάκι μου οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σου!
Τζινα η Ναταλια ειναι καλα.Εχουν ερθει τα αδελφια της κ δεν ειναι μονη της.Ειναι σιγουροι οτι ενα τοσο βαθια θρησκευομενο ατομο που παρακαλουσε να της ερθει η αρρωστια για να βελτιωθει σαν ανθρωπος μονο αγγελος μπορει να γινει.Θαυμαζω απεριοριστα τους ανθρωπους που εχουν τετοια πιστη. Εζησα κατι παρομοιο προσφατα με την ξαδελφη μου που εχασε το μοναχοπαιδι της 25 χρονων αλλα πολυ κοντα στο θεο κ στην εκκλησια δεν μας επετρεπε ουτε να κλαιμε γιατι το παιδι της ηταν σε πολυ καλα χερια.
Μακάρι έτσι να είναι Γλαύκη μου, σίγουρα είναι λύτρωση και ανακούφιση για ανθρώπους που βασανίζονται όπως τώρα η μαμά της Naταλίας μας, όπως ο μπαμπάς μου πριν λίγα χρόνια.. Ελπίζω να νιώθει πόσο τη σκεφτόμαστε όλες αυτές τις στιγμές και πόσο κοντά της νιώθουμε..
Γλαύκη μου μακάρι η πίστη της Ναταλίας να της απαλύνει όσο γίνεται τον πόνο και να της γεμίζει την καρδιά ώστε να νοιώθει πάντα τη μανούλα της δίπλα της. Η πίστη όπως και αν τη μεταφράζει ο καθένας μας είναι το πιο ισχυρό μας όπλο σε αυτή τη ζωή.
Σκέφτηκα να ελαφρύνω έστω και για μία στιγμή το κλίμα και να δώσω μία καλή ιδέα σε όσους εργάζονται το πρωϊ για το πως μπορούν να κάνουν κοπάνα από τη δουλειά τους!
Τη Δευτέρα Τζινάκι θα έχει την πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα, στην Αθήνα τουλάχιστον, μπρρρρ, θα στενάξουν τα κορμάκια μας...Και στο σχολείο δεν έχουμε πετρέλαιο...:flaming:
Πρέπει να είναι μοναδικός άνθρωπος η μαμά της Ναταλίας, κρίμα που δεν είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε...
Τα λόγια είναι φτωχά αυτές τις στιγμές, πράγματι όμως η Ναταλία μας μας είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης για την μανούλα της και είμαι σίγουρη ότι αυτές τις μέρες της δόθηκε ο χρόνος αγκαλιά με την οικογένεια της να μπορέσει να προετοιμαστεί για τον αβάσταχτο αποχαιρετισμό. Θα είναι ένας ʼγγελος που θα την φυλάει πάντα...κερί αναμμένο που θα φωτίζει τα βήματα της...
Γιώτα την έχετε βγάλει όλο το χειμώνα χωρίς πετρέλαιο ή σας βάζουν που και που; Τι απαράδεκτο να μην έχετε θέρμανση, πως καταφέρνετε να κάνετε μάθημα μέσα στο κρύο;;;;:flaming:
Γιώτα έχω κι εγώ την ίδια απορία με την Eli. Δεν έχετε καθόλου θέρμανση στην τάξη; Με τα παλτά σας κάνετε μάθημα;
αρχές της σεζόν,δεν είχαμε λεφτά για πετρέλαιο, μετά βρήκαμε και βάλαμε αλλά τώρα τελείωσε και περιμένουμε πότε θα εγκριθεί το ποσό.. ξεφτίλα..η ντροπή του να ζεις στην Ελλάδα σήμερα..
Καλησπερα κοριτσια μου. Τι κανετε? Σημερα το μεσημερι ενιωθα κατι να με σπρωχνει να ξαπλωσω για υπνο. Υποψιν σας οτι δεν κοιμαμαι ποτε τα μεσημερια. Αφου λοιπον ειχα αυτο το εντονο σπρωξιμο, αποφασισα να ξαπλωσω. Με το που εκλεισα τα ματια μου βρεθηκα σε ενα μερος αγνωστο για μενα, σε ενα μερος που δεν ειχα επισκεφτει ποτε ξανα. Περπατησα λιγο στον διαδρομο και ειδα στο βαθος, εξω απο μια πορτα κλειστη, το Ναταλακι μας μαζι με 2 νεαρους και εναν ηλικιωμενο κυριο (που λογικα τα αδελφια της και ο μπαμπας της πρεπει να ηταν). Πηγα κοντα τους και ειδα στα ματια τους μια θληψη αλλα ταυτοχρονα ελαμπαν κιολας λες και ενιωθαν πια μια κριφη γαληνη μεσα τους. Αγκαλιασα το Ναταλακι μου και μου ειπε 'η μαμα φευγει σημερα για το μεγαλο ταξιδι'. Τοτε ανοιξε η πορτα και βγηκε απο μεσα ενας γιατρος που τους ανακοινωσε οτι εφιγε η μαμα, και απομακρυνθηκε στον διαδρομο. Τοτε ειδα ενα λαμπερο φως και ενας γλυκος αγγελος βγηκε απο την πορτα. Εμεινα με τα ματια γουρλωμενα και τον εβλεπα και τοτε μου χαμογελασε και μου ειπε 'μονο εσυ με βλεπεις, πες στα παιδια μου πως παντα θα ειμαι διπλα τους και παντα θα τους προστατευω. Και στον αγαπημενο μου συζηγο πως θα τον περιμενω να ερθει κοντα μου, αλλα οχι τοσο συντομα οσο πιστευει αυτος.' περασε απο εναν προς εναν και τους εδωσε ενα χαδι και ενα φιλι και τους αποχαιρετησε. Το ειχαν νιωσει, και μου το ειπανε αφου τους ειπα το μυνημα της μαμας.
Μετα απο αυτο ξυπνησα αμεσως και ενιωθα πολυ αναστατωμενη... Τωρα βρηκα ευκαιρια να μπω απο το κινητο να το μοιραστω μαζι σας και διαβασα το μυνημα της Γλαυκης και εμεινα..... Τοση συμπτωση....
Στελνω ολη μου την δυναμη και την ενεργεια στο Ναταλακι μου να μμπορεσει να σταθει δυνατη διπλα στον μπαμπα. Σε φιλω γλυκα κοριτσακι μου ομορφο....
Και μέχρι να εγκριθεί το ποσό βρε Γιωτάκι τι κάνετε; Έχετε κανένα ηλεκτρικό καλοριφέρ κάτι;; Ή απλά κάνετε μάθημα και τουρτουρίζετε; Μα καλά που ζούμε ρε γ@μ@το πόσα χρόνια πίσω μας έχουν πάει αυτοί οι αλήτες;;;;:grind::grind::grind:
Υποτίθεται ότι τουλάχιστον για τη θέρμανση που είναι πολύ σημαντικό θέμα θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει από πριν. Πότε περιμένουν να εγκρίνουν το ποσό, το καλοκαίρι με τον καύσωνα; Θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά επειδή δεν ντρέπεται κανένας τους γι'αυτό γίνονται όλα αυτά.
Πωλίνα, συγκλονιστικό.. και η Κατερίνα και εγώ σήμερα είχαμε κάποιου είδους προαίσθημα..
Τζίνα και ελι μου, ντροπή δεν υπάρχει, ούτε φιλότιμο..είμαστε κράτος κάφρων και παρόλο που πολλές φορές κινδυνεύω να παρεξηγηθώ-ότι δήθεν είμαι ανθελληνίδα κτλ- τολμώ να πω ότι δεν είμαι καθόλου υπερήφανη που γεννήθηκα σε αυτήν τη χώρα και το ένδοξο παρελθόν με τους αρχαίους ημών προγόνους εγώ το έχω χε@&%νο γιατί καθόλου δεν έχει σημασία στην καθημερινότητα μας -που είναι ντροπιαστική -το γεγονός ότι πριν ένα εκατομμύριο χρόνια οι πρόγονοί μας είχαν σημαντικά πράγματα να επιδείξουν, τώρα τι επιδεικνύουμε?? Αυτό μετράει για μένα, δεν επιδεικνύουμε ακριβώς ΤΙΠΟΤΑ, ή μάλλον δείχνουμε σε όλο τον πλανήτη πόσο ανάξιοι είμαστε να διαχειριστούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας..
Πωλίνα απίστευτο πραγματικά το όνειρο! Δεν είχες μιλήσει καθόλου με την Ναταλία σήμερα; Νομίζω ότι η εγκυμοσύνη έχει οξύνει όχι μόνο τις αισθήσεις σου αλλά και την διαίσθησή σου :).
Γιώτα μου πραγματικά απαράδεκτο, δεν έχω λόγια, ή μάλλον έχω αλλά δεν είναι κόσμια :grind:
Μεγάλη απογοήτευση να ζούμε κάτω από τέτοιες συνθήκες, ορισμένες φορές οργίζομαι τόσο πολύ!!!
Γιώτα μου συμφωνώ με τον τρόπο που βλέπεις την Ελλάδα του τότε με την Ελλάδα του σήμερα. Δυστυχώς οι Αρχαίοι Έλληνες δεν μπορούν να μας δώσουν αφοροχάρτι.
Kαλημερα!Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!Κατ'αρχην να σας πω οτι δεν εχω κατι νεωτερο απο τη Ναταλια οποτε τα πραγματα θα ειναι ως ειχαν.
οσο για το κρυο ειναι οτι χειροτερο μπορεις να μου κανεις.Προχτες το απογευμα που εκανε το φοβερο κρυο μας τελειωσε το πετρελαιο κ θα μας εφερναν το αλλο πρωι οποτε εβαλα χοντρες πυζαμες με τη μπλουζα μεσα στο παντελονι,τη ρομπα μου,χοντρες καλτσες,τα γαντια μου,εριξα κ μια μαλλινη κουβερτα επανω στο παπλωμα κ επεσα για υπνο.Θα ειχα παθει κρυοπαγηματα αν δεν ερχοταν η προσωπικη μου θερμοφορα που σημειωτεον κοιματε μονο με τα εσωρουχα κ εγινε το κρεββατι φουρνος κ εβγαλα τα περιττα.Δεν θελω πονηρα γελακια...Τα περιττα ειπα.γαντια ρομπα μονο!
Αυτα στα σχολεια Γιωτα εχω την εντυπωση οτι παντα γινοντουσαν.Οταν ημουν μαθητρια,χρονολογιες μη ζητατε,πηγαμε σε καινουργιο σχολικο συγκροτημα που ειχε καλοριφερ γιατι πριν στο αλλο δεν ειχαμε τιποτα.Ε,κι εκει τελειωνε το πετρελαιο κ καναμε παλι μαθημα με τα γαντια.Το σχολειο τωρα ειναι μεσα στην πολη αλλα τοτε ηταν στην ακρη της μεσα σε πορτοκαλαιωνες κ ειχε φοβερο κρυο κ υγρασια.
Τζινα φοβερη η δικαιολογια αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πιασει κ ο boss δεν θα δειξει την πορτα την επομενη που θα λιωσει το χιονι!ασε που εγω δεν εχω κ αφεντικο να δικαιολογηθω κ να μην παω για δουλεια!
Τωρα για τις παστρικοθοδωρες τι να πω?Στο θεατρο ξεσκονιζω καθαριζω φωναζω να μην πετανε πραγματα,εχω κανει ανακυκλωση κ λενε φαντασου να την εχεις γυναικα αυτη!Δεν μπορω καθολου την ακαταστασια.Ενω δουλευω το σπιτι ειναι παντα στην εντελεια κ σιδερωνω κ τα περισσοτερα ρουχα.Τωρα με τα δυσκολα οικονομικα δε την γυναικα την παιρνω μια φορα το μηνα.
Ξεκινησα να γραφω το πρωι κατι τα τηλ κατι πελατες εφτασε μεσημερι.Φιλια το απογευμα παλι.
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ένα τέτοιο μπουφάν γιατί θα το φορούσα άνετα αυτές τις μέρες! :lol:
Τζινα αμα βρεις παρε κ σε μενα κ αμα λυσουμε το προβλημα με το κρυο μετα παμε να ληστεψουμε κ μια τραπεζα μηπως κ λυσουμε και το οικονομικο μας!
Γλαύκη είμαι μέσα για τη ληστεία αλλά άσε να ζεστάνει πρώτα λίγο ο καιρός γιατί με αυτό το κρύο δεν βγαίνω από το σπίτι μου ούτε με σεισμό!!
Γλαύκη έφυγε το πρωί η μαμά της, αυτη την ώρα ειναι η νεκρώσιμος ακολουθία
Ναταλάκι μου τα συλλυπητήριά μου για το χαμό της μανούλας σου. Ότι και να πω αυτήν την ώρα είναι λίγο. Είσαι μέσα στο μυαλό μου, στην καρδιά μου και στις προσευχές μου.
προ επέμβασης ήμουν κρυουλιάρα,φανταστείτε τι γίνεται τώρα!!!!Μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ με κάτι μπότες από αυτές που έχουν γούνα από μέσα :D ενίοτε φοράω καλσόν 70άρι και κάλτσες μέχρι το γόνατο :D επίσης φανελάκι συζύγου,τεράστιες (πια ) πυτζάμες και επίσης μια τεράστια ρόμπα,όπως καταλαβαίνετε με τις μπότες από κάτω είμαι τελείως γελοία:dork: και επειδή τα χέρια μου είναι μόνιμα παγωμένα,και τα πόδια το βράδυ (και η "προσωπική θερμάστρα" δεν μου κάνει τίποτα,ρε γμτ επίσης κοιμάται μόνο με τα εσώρουχα και δεν κρυώνει γκρρρρ) έχω δύο ωραιότατες θερμοφόρες,τις γεμίζω βραστό νερό και τα ποδαράκια μου σε δευτερόλεπτα γίνονται φούρνος και ακόμα καινα ξυπνήσω ενδιάμεσα στην νύχτα με κρατάνε ζεστή!βασικά και τιβί όταν κοιτάω και δεν είμαι στο κρεββάτι αλλά στο σαλόνι εκτός από το τζάκι που κάθομαι σε απόσταση αναπνοής έχω παρέα και τις θερμοφόρες μου!
και για να μην το ξεχάσω τώρα που το είδα,Πολινάκι με το καλό το μωρό και εύχομαι να έχεις μία εύκολη εγκυμοσύνη ,χωρίς κανένα πρόβλημα.Ο γιατρός σου δεν είχε αντίρρρηση που έμεινες τόσο σύντομα έγγυος?ειναι ασφαλές τόσο για σένα όσο και για το μωρό?Και βρε Πολίνακι μου....είχατε τόσα προβλήματα με τον Γιώργο νομίζεις πως είναι καλή ιδέα να αποκτήσετε και δεύτερο παιδάκι? (Σόρρυ κιόλας αλλά...μέχρι πριν λίγο καιρό θυμάμαι που έγραφες για κάποιους μεγάλους καυγάδες και όλο αυτό δεν νομίζω ότι είναι και πολύ ήρεμο περιβάλλον τόσο για σένα όσο κ για τα παιδιά)
Μιτσοκολάκιιιιιιιιιιιιιιι να την χαίρεστε την πριγκήπισσά σας να είναι πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της.Αχ,σε ζηλεύω,να της δώσεις ένα μεγάλο φιλί από εμένα :)
Τώρα είδε τι έγραψε η hopa ....Ναταλία μου τα συλλυπητήριά μου,να ευχηθώ να έχετε όλοι σας δύναμη και να στηρίξετε και τον μπαμπά σου που έμεινε πίσω μόνος του ,με όποια προβλήματα αντιμετωπίζει!Πολλά φιλιά από εμένα
Aς εχει, λοιπον, καλο το ταξιδι η μητερα σου, Ναταλια..
Ας αναπαυτεί η ψυχούλα της η ταλαιπωρημένη, εύχομαι ο Θεός να αγκαλιάσει την Ναταλίτσα μας και την οικογένεια της και να τους ζεστάνει σε αυτή την δύσκολη ώρα και να τους δώσει την δύναμη να αντέξουν τον αβάσταχτο πόνο του αποχωρισμού.
Καλό ταξίδι Ντουλί της Ναταλίτσας, να τους φιλάς και να τους προσέχεις τώρα που έγινες αγγελούδι.
Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το φανταστικό μπουφάν! Όταν το βρεις Τζίνα να το πούμε και στην Γιώτα μπορεί να θέλει όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για ολόκληρη την τάξη της!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ένα τέτοιο μπουφάν γιατί θα το φορούσα άνετα αυτές τις μέρες! :lol:
Eli μόλις μου έδωσες ιδέα για χρυσές δουλειές! Να πουλάμε μπουφάν, κασκώλ και γάντια έξω από σχολεία που περιμένουν την έγκριση για πετρέλαιο!!!!
Τζίνα είσαι Σατανική!!! :punk:
:lol::lol::lol::lol:
Ψάχνοντας σήμερα στις αγγελίες για δουλειά είδα μία αγγελία που ζητούσαν φοιτητές της δραματικής σχολής για δουλειά σε.......εταιρεία προώθησης προϊόντων!! Σκέψου παραμύθι που θέλουν να πουλήσουν που χρειάζονται και ηθοποιούς για να το κάνουν! Σε μία άλλη αγγελία ζητούσαν "γραμματέα, 28-45 ετών", ως εδώ καλά, "με δυνατότητα ταξιδίων εντός και εκτός Ελλάδος", κι αυτό το βολεύουμε κάπως και "να είναι εύσωμη" ε όχι, τώρα μου το λές; ʼργησες! Κάτσε να το συζητήσουμε βρε αδερφέ. Προλαβαίνω να φάω; Αν υποψιαστώ ότι δεν θα τηρώ τα κριτήρια για δουλειά επειδή αδυνάτισα θα πεθάνω!!!!!!
Ελπίζω να μην είμαι απρεπής, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου, αλλά από τη στιγμή που έμαθα τα μαντάτα, το μυαλό μου έχει κολλήσει σε ένα τραγούδι, ύμνο στη μάνα. Είναι ποντιακό, μεγαλειώδες και το στέλνω στο κορίτσι μας, που τώρα πια έχει στήριγμα από τα επουράνια. Έχει την ευχή της μάνας της, να την οδηγεί.. Στη Μάνα, λοιπόν, στη συγκεκριμένη Μάνα.. Καλό της ταξίδι...
http://www.youtube.com/watch?v=OT3Dxabdygw
ʼβα μου δεν χρειάζεται να απολογείσαι για το πως νοιώθεις και απορώ που σκέφτηκες ότι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε, ειδικά εσένα, ως απρεπή. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο το τραγούδι της μάνας και δεν το είχα ακούσει ποτέ.
Αβα μου, η μουσική είναι βάλσαμο, δεν υπάρχουν για μένα ταμπού, και στη χαρά και στο πένθος, η μουσική έχει τη θέση της..
Σε ακολουθώ λοιπόν και αφιερώνω στη γλυκιά μου Ναταλία ένα από τα αγαπημένα μου: http://youtu.be/b6YDFaZD-CU
Ενας ακομη αγγελος στον ουρανο.Μια υπεροχη μητερα στη ζωη,φυλακας προστατης κ στην αλλη ζωη για τα παιδια της,για την αγαπημενη μας Ναταλια.Συλλυπητηρια........
Καλό ταξίδι................................
Ναταλία λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου. Να είσαι καλά και να τη θυμάσαι πάντα.
Τα πιο ειλικρινη μου συλιππητηρια , Καλό ταξιδι στη μανούλα σου
Ναταλάκι ....
μέσα από την καρδιά μου τα πιο θερμά μου συλληπητήρια..
Ξέρω ότι ότι και να ακούσεις τώρα σου φαίνεται λίγο, κοινότοπο....έχεις δίκιο...
Την μανούλα σου δεν θα την ξεχάσεις ποτέ...
Σκέψου μόνο ότι αναπαύτηκε...
Σε νιώθω όσο δεν μπορείς να φανταστείς Ναταλάκι...
Μπήκα σήμερα σαν από ένστικτο μετά από πολύ καιρό και το διάβασα...
Την θυμάμαι την μανούλα σου και τον μπαμπά σου στο νοσοκομείο όταν έκανες την επέμβαση..
Μια γλυκειά και γαλήνια φυσιογνωμία..
Σκέψου μόνο πως ότι είπε, ότι έκανε, όση αγάπη έδωσε, είσαι εσύ και θα ζει για πάντα μέσα από σένα...
Ναταλάκι σε σκέφτομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=AG8gixL0TFI
για σένα Ναταλάκι..