εννοειται, ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και εμεις ειμαστε αυτοι που σπερνουν χαρα στον κοσμο χαχαχα
Printable View
Τι σκέφτομαι?!!! Ότι είμαι πολύ ερωτευμένη, πολύ όμως κ κάθε μέρα που περνάει όλο κ πιο πολύ... κ δε ξέρω τι να κάνω, είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση... θέλω να του το πω αλλά φοβάμαι τόσο... κάθε μέρα που περνάει ερχόμαστε όλο κ πιο κοντά κ δε κάνει ρε γαμώτο!!! Δε κάνει! Ξέρω ότι έχει ημερομηνία λήξης, θα μου πεις ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται αλλά δε θέλω να κάνω όνειρα... κ είναι τόσο ανθρώπινο, είναι τόσο όμορφο αυτό το συναίσθημα! Αν δεν υπήρχε αυτό το κόλλημα... Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα! Το εύχομαι...
Λες να κολακευτεί ή να τρομάξει? Είμαστε εννέα οκτλω μήνες μαζί αλλα όχι γεμάτους γιατί έχουμε τελείως αντίθετα ωράρια κ βρισκόμαστε πολύ λίγο... δεν είναι λίγο νωρίς? όταν γνωριστήκαμε κ ξεκινήσαμε αυτή τη σχέση (διότι εγώ είχα μόλις βγει από μια άλλη μακροχρονια), είχαμε πει ότι παμε χαλαρά κ το ήθελα κ εγώ αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα μεταξύ μας!
Αχ... σ ευχαριστώ πολύ... Έχω ήδη ορίσει ένα χρονικό περιθώριο, 4 μήνες ακόμη... όχι γιατί με πήραν τα χρόνια κ τι θα κάνω Παναγία μου, στα 29 είμαι αλλά δε θέλω να δεθούμε παραπάνω αν είναι να μην υπάρχει καμία προοπτική εξέλιξης... Δυσκολάκι... γιατί πρώτη φορά γνωρίζω ένα τέτοιο άνθρωπο, να νοιάζεται τόσο, να με σκέφτεται, να θέλει γενικά να με κάνει να γελάω... Καταλαβαινόμαστε χωρίς να πούμε τίποτα, μόνο να κοιταχτούμε... Γαμώτο!
αν εκεινος ο ενας φερθηκε υποκριτικα.. φαντασου τι αλλο εχουν να δουν τα ματακια μου! λολ
Xωρισμενος με μπερδεμενη σχεση?
Ωχ...
Ασ'τα να πάνε! Κ όσο κ αν ήθελα να το αποφύγω τόσο μπροστά μου το έβρισκα! Εκπληξούλες στη δουλειά, λουλούδια, σοκολατίτσες έβρισκα... κ το καλό είναι ότι συνεχίζεται, δεν ήταν μόνο στην αρχή... Μου έχει κάνει τόσο καλό στη ψυχολογία, ειδικά το καλοκαίρι που περνούσα μιας ελαφράς μορφής κατάθλιψη (μου πέσανε πολλά μαζεμένα κ την άκουσε το μυαλό μου...), με βοήθησε πολύ στο να το ξεπεράσω. ειλικρινά... έχω τόσο ανάγκη να γελάσω κ μόνο όταν βρισκόμαστε παίρνω τα πάνω μου κ με κάνει να γελάω συνέχεια!
Άλλαξε το καλάθι σου με μικρότερο. Ίσως νά'χει πολύ μεγαλύτερη εμπειρεία από εσένα και αυτό να σε γοητεύει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταλαβαίνεις πάντα με ποιά πρόθεση θα την χρησιμοποιήσει. Αν αποδειχθεί αρχηγάταρος αφού εσύ εμπλακείς συναισθηματικά πώς θα συνέλθεις μετά? Προχώρα με πολύυυ μικρά και αργά βήματα. Να χαίρεσαι μόνο τη στιγμή και να μήν επενδύεις τα πάντα σε ένα μέλλον με κάποιον που δέν έχει καθαρίσει αποδεδειγμένα με το παρελθόν του. Καλή σου Τύχη!
Το ξέρω... τα έχω σκεφτεί όλα αυτά γι αυτό κ είμαι πολύ μαζεμένη κ δεν εκφράζω τίποτα σε εκείνον σε σημείο να μου λεει οτι δεν ενδιαφέρομαι, γι αυτό σκαω κ τα γράφω εδώ μεσα, προσπαθώ να προφυλάξω τον εαυτό μου κ έχω υψώσει τοίχο, χάνω βέβαια κάποια κομμάτια αλλά τι να κάνω που έχω φάει τη κρυάδα από παλιά?! Ρώτησα όμως κ εγώ κ έμαθα (όχι βέβαια με παρακολουθησεις κ τετοιες βλακειες, από γνωστό μου..) αν ισχύουν αυτά που μέχρι στιγμης μου έχει πει κ δεν έχει βγει καμια μούφα! Αλλά φυλαγε τα ρούχα σου λένε... Πολύ 'ξανοίγεται, με γνωρίζει σε φίλους του, στη δουλειά του με ξέρουν, γνώρισα τους δύο κολλητούς του κ άλλα άτομα τέλος πάντων... Μακάρι να μη τη φαω κ αυτή τη φορά!
To θεμα ειναι να παρει διαζυγιο. Δεν ξερω αν μενουν μαζι η χωρια, ενα μηνα η δεκα χρονια, αν μιλανε η οχι, αυτο το χαρτι λεει πολλα....
Μπορεί την πρώην του να μήν νοιάζει τί κάνει αυτός τώρα (ναί, υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες), αλλά να έχει τον τρόπο να τον φέρνει πίσω όποτε της καπνίσει χρησιμοποιώντας τα παιδιά π.χ
Μπορείς να λές και να φωνάζεις τα αισθήματα του ενθουσιασμού του ραντεβού σου, μπορείς να του λές πώς δέν κρατιέσαι γι'αυτά που θα γίνουν το απόγευμα, όμως καλύτερα να μήν ομολογείς σημαντικές δεσμεύσεις ή αιώνιες αγάπες. Και ίσως η προηγούμενη ή η προπροηγούμενη βδομάδα να ήταν τέλεια, αυτό όμως δέν προεξοφλεί και την θετική έκβαση των επομένων. ...Διαρκής αναθεώρηση
Εδώ δε θέλω να εκφράσω αυτά που νιώθω στη καθημερινότητα μαζί του, σιγά μη του πω τι σκε΄φτομαι για πιο περα, έχει κάνει τη ζωή του, έχει ζήσει πράγματα ενώ εγώ όχι. Αν πραγματικά με θέλει εκεί θα δείξει... αν θελήσει κάποια στιγμή να παει κ παραπέρα η σχέση μας θα το κυνηγήσει, αν όχι, την έκανα! Δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό που έχω αλλά ο εγωισμός μου κ ίσως αν θές το ότι ξέρω τι αξίζω, με έχει βοηθήσει να προχωρήσω στη ζωή μου!
Οτι μονο η λογικη με κραταει.... η λογικη κ η υποχρεωση απεναντι στους γονεις...αλλα δεν ξερω πια ακομα για ποσο.... για ποσο θα με κρατανε.... θα ηθελα ν απαρω ενα σκοινι κ να κρεμαστω.. να πεσω στις ροδες ενος αυτοκινητου.. να παψω να ζω... να παψω να νιωθω αξιολυπητη.... να παψω να νιωθω τοσο μα τοσο δστυχισμενη κ μονη... δεν ζηταω πολλα απο την ζωη μου.. ενα.. μονο ενα πραγμα να πηγαινε καλα κ θα μπορουσα να παλεψω το οτιδηποτε..
Πολλές φορές έχω νιώσει κ εγώ έτσι... Φαντάζομαι πως πολλοι άνθρωποι θα το έχουν σκεφτεί αυτό που γράφεις... Να σου πω όμως τι σκέφτομαι εγώ, αξίζει να χαθώ εγώ για κάποιους άλλους? Αξίζει να κλαίω συνέχεια γιατί κάποιοι (ακόμη κ οι δικοί μου) δε με καταλαβαίνουν επειδή δε τους συμφέρει? Δε θέλω να πατάνε άλλο πάνω μου κ αν γίνεται το επιτρέπω εγώ κ κακώς... οπότε, αλλάζω τη ζωή μου! όχι το χαρακτήρα μου! Βλεπεις ότι δε βγαίνει κάτι... τους αφήνεις κ κακό του κεφαλιού τους!
Αχ......... εσυ καλα τα λες... αλλα δεν εχουν ολοι τα ιδια προβληματα...... κ οταν ολα μα ολα σου πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο( δουλεια, χρεη..χρεη... χρεη... , ελλειψη συντροφου, οικογενειακα προβληματα υγειας, δικα σου προβληματα υγειας που τα εχεις παραμελησει λογω ... χρεων... κ χρεη.. χρεη.. χρεη... κ να μην φταις εσυ για ολα αυτα ή τουλαχιστον για το 50% απ αυτα.. ) το μονο που μπορεις ν αφησεις ειναι τον ματαιο τουτο κοσμο... κ αυτο παλι.. αν μπορεις.. κ αν εχεις κ τα κοτσια να το κανεις..........
Ξέρω πως ότι περνάει ο καθένας το βλέπει ως μοναδικό κ φοβερό κ καλά κάνει! Αλλά πίστεψέ με, δε σου μιλάω εκ του ασφαλούς! Δε ξέρω τι έχεις περάσει αλλά κ για μένα ήταν πολύ δύσκολα κ είναι, τα πράγματα... Απλά λέω ότι δεν αξίζει κανένας να χαλάσεις εσύ τη ζωή σου! Δεν έχει δικαίωμα κανείς!
Νομίζω αυτό το "χρέη χρέη χρέη" που ανέφερες είναι που σου δημιουργεί το μεγαλύτερο άγχος..
Σε συνδυασμό με το ότι δεν έχεις κάποιον σύντροφο να στηριχτείς.
Άσχημη και δύσκολη η θέση σου το κατανοώ.
Είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει πρακτικά και ότι όλα πρέπει να περνούν από το χέρι σου?
Αν η παρέα σε παρηγορεί, ηλικιακά σού ρίχνω ένα χρόνο, δεν έχω χρέη,
αλλά ημιαπασχόληση, επαγγελματική ανασφάλεια και όλα τα παρελκόμενα που δε σου φτιάχνουν
και πολύ το κέφι...
αλλά ξέρω ότι χρειάζεται προσπάθεια ως το τέλος
κι είμαι αποφασισμένη να βρίσκω λύσεις.
(είμαι ως εκεί που δεν παίρνει κατά των λαμογιών
που μας κυβερνούσαν δεκαετίες
και μας κυβερνάνε):)
:) Την ηλικια την ρωτησα γιατι αλλιως βλεπουμε τα πραγματα στα 25-30 κ αλλο μετα τα 45 .. κ μαλιστα οταν εισαι πνιγμενος στα χρεη.. χωρις συντροφο κ με ηλικιωμενους να κρεμονται επανω σου.... εγω δουλεια εχω... αλλα εχω καταντησει να ειμαι αμισθη υπαλληλος του κρατους αλλα μ εξοδα δικα μου... τα κακα του ελ επαγγελματος
σκεφτομαι οτι βαρεθηκα τον εαυτο μου...τον κουβαλαω τοσο πολυ καιρο που μου ρχεται να ξερασω........
σκεφτομαι να ριξω μαυρη πετρα πισω μου να φυγω μακρια
να παω καπου στη γερμανια να ζησω και να μην ξαναδω την ελλαδα και τους ελληνες ουτε σε φωτογραφια
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρκέλα! :) Αν και σήμερα η βροχή μου χάλασε λίγο τη διάθεση...ο καιρός εδώ είναι ότι να 'ναι...
Ανταποδίδω... :) Καλά, ε; Παρέλαση αγγέλων κάνουμε... :) :p
http://www.stardolphin.com/gallery/a...e%20Angels.jpg
Δύσκολα τα πράγματα για τους περισσότερους!
Αλλά πάντα θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις
όταν υπάρχει υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον!
Γίνεται υπάλληλος του κράτους και ελεύθερο επάγγελμα;
Δεν είναι προσωπική ερώτηση (δηλ δε χρήζει απάντησης)
απλά σκέφτομαι μήπως δεν έχω εξαντλήσει όλους τους συνδυασμούς!
πιεσμένη ελπίζω μετά να μην πας να ψηφίσεις τους ίδιους......γιατί οι περισσότεροι αυτό θα κάνουν από ότι φαίνεται! Πληρώνουμε εμείς τα λάθη άλλων.......τι να πω.
Μια βγάζει ήλιο, μια σκοτεινιάζει, αμάν πια, δεν μπορώ! Με τη διάθεση μου παίζει αυτός ο καιρός; Δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί πια; Με στεναχωρεί όταν σκοτεινιάζει απότομα... :(
...............
μεχρι το μεσημερι κοιμομουν γιατι νυσταζα πολυ
κατι συνεβη τις προαλλες και μετα απο αυτο η διαθεση μου τα χει παιξει
τη μια ειμαι καλα μετα πεφτω μετα νευριαζω
πινω να ξεχαστω και σκατα
φοβαμαι μην υποτροπιασω καθε καλοκαιρι τα ιδια και τα ιδια...
Σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω πρωτοβουλίες να με εμπιστευτώ κ να θάψω ένα κομμάτι από το παρελθόν ,δεν θα τα βάζω όλο με τον εαυτό μου!!
Το ελληνικό δημόσιο είναι μακράν ο χειρότερος οφειλέτης..χρόνια τώρα..
εκτός κι αν είσαι μοναχός αγιορείτης ή μεγαλοστέλεχος γνωστής πολυεθνικής ή διαπλεκόμενος υπουργός με ποικιλία χρωμάτων..
Εκεί σε ξοφλάει και με το παραπάνω. Αλλά δε νομίζω ότι η πιεσμένη ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες ;-ρ
ναι... αλλά δεν ισχύουν τα ίδια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν υπογράψει σύμβαση με νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (βλέπε κοινοτικά κονδύλια και ποιοι και πώς τα ...ποκέτιασαν)... Oι συγκεκριμένοι χαρακτηρίζονται ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά ουσιαστικά είναι επιδοτούμενοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες (όχι μόνο μεγαλοεπιχειρηματίες, αλλά και μικρομεσαίοι)...
Όταν ακούω για δραστηριότητες του δημοσίου,το μυαλό μου πάει στο ...κακό
και το συσχετίζω με το χρέος της Ελλάδας...
PS: εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε κανέναν από δω.
Πότε θα περάσει αυτή η φάσηηηηηηηηηηηηηηη?