Αυτό που ξερω είναι πως στις ταινίες περνούν μεσα απο τζαμαρίες που είναι φτιαγμενες απο καραμέλα και δεν κοβονται. Τώρα για πραγματικό γυαλί αμφιβάλλω κάπως αλλά δίχως αποδείξεις
Printable View
Σοβαρα καραμελα? Αυτο δεν το ηξερα
αφιερωνω σημερα σε ολα τα αγαπητα μελη αυτο το τραγουδι που μου το θυμησε απο το post της η ρεα (και την ευχαριστω !)
https://www.youtube.com/watch?v=KB99...F2754F83382CD0
πολυ ωραιο σονγκ και ταινια!!!!
Ευχαριστώ όλους (δλδ τους πολύ λίγους) όσους μου ευχήθηκαν). Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν. Η ονομαστική γιορτή είναι από τις καλές ευκαιρίες για να καταλάβεις την εκτίμηση κάποιου έναντι σου. Πάντως τον τελευταίο καιρό οι επαφές στο κινητό μου όλο και μειώνονται. Θα διαγράψω κι άλλους! Ευτυχώς που δεν έχω την ανάγκη τους κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό!
Δεν ξέρω αν είναι δικό σου, είναι όμως πολύ ωραίο ποίημα.
Εγώ το χωρίζω σε δυο μέρη. Το δεύτερο είναι το ήθος, η στάση ζωής του ευαίσθητου. Το πρώτο είναι η ανταπόδοση που λαμβάνει από την κοινωνία γι αυτόν του τον εξαιρετικό χαρακτήρα. Το πρώτο επίσης, είναι η αρνητική όψη αυτού του ωραίου χαρακτήρα, ενός χαρακτήρα τον οποίο όλοι εγκωμιάζουν και όλοι απεύχονται να είχαν.
Το αποτέλεσμα είναι η μοναξιά.
δεν μειονονται η επαφες σου ετσι ηταν μονιμα απο την αρχη απλα φαινοταν περισσοτερες ενω δεν ηταν.Quote:
Αρχικά καταχωρημένο από ioannis2
Ευχαριστώ όλους (δλδ τους πολύ λίγους) όσους μου ευχήθηκαν). Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν. Η ονομαστική γιορτή είναι από τις καλές ευκαιρίες για να καταλάβεις την εκτίμηση κάποιου έναντι σου. Πάντως τον τελευταίο καιρό οι επαφές στο κινητό μου όλο και μειώνονται. Θα διαγράψω κι άλλους! Ευτυχώς που δεν έχω την ανάγκη τους κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό!
Θα με δωσετε φαρμακα να δω τισ αλητειεσ σασ τελοσ ξερω οτι ειμαι αναπηροσ θα με δωσετε φαρμακα να δω τισ αλητειεσ γτ μετα θα δειτε κ την αναποδη μετα ακομη δεν ειδατε τιποτα μετα θα δειτε αλητειεσ πραγματικεσ ακομα καλα ειστε
ελις, πως παει ο αθλητισμος? συνεχιζεις το ποδηλατο και την προπονηση?
Οχι βεβαια πρωτα θα δω τισ αλητειεσ κ τα ψυχολογικα μου κ μετα θα δω τι θα κανω πρεπει πρωτα να δω αυτο που βλεπουν οι αλλοι