έχεις δίκιο σπάνια σκέφτομαι ψύχραιμα αυτά που μου λες τώρα αλλά ντάξει, κάθε μέρα μια νέα προσπάθεια!:kiss:
Printable View
έχεις δίκιο σπάνια σκέφτομαι ψύχραιμα αυτά που μου λες τώρα αλλά ντάξει, κάθε μέρα μια νέα προσπάθεια!:kiss:
έλα ντε:sniffle:
Οχι δεν ειμαι γραμμενη σε γυμναστηριο, αλλα η δουλεια μου εχει ορθοστασια και επισης αναγκαζομαι να περπαταω πολυ καθε μερα.Το λεω γενικα αυτο και κανεις δε το θεωρει γυμναστικη αλλα δε νομιζω οτι κανεις περπαταει οσο εγω καθε μερα ειλικρινα.Παντως θα γραφτω και σε γυμναστηριο μεσα στο μηνα.Δε νομιζω παντως οτι φταιει η ελλειψη γυμναστικης γιατι δεν κανω καθιστικη ζωη σε καμια περιπτωση.Απο ποντους χανω απιστευτα.Δηλαδη τον τελευταιο μηνα ενω ειμαι ιδια κιλα επεσα σε ποντους και το ειδα στα ρουχα μου.Φοραγα 40 και τωρα μπαινω πλεον στο 38.;)Quote:
Originally posted by eleni1201
Κονστανς, δεν το πιστεύω ότι το λέω εγώ αυτό, αλλά συστηματική γυμναστική δοκίμασες? Εννοώ 2-3 φορές την εβδομάδα βάρη και τις υπόλοιπες κάτι σε αερόβια... Τις πρώτες 2-3 εβδομάδες δεν θα δεις τίποτα αλλά μετα...:eureka:
Από πόντους βλέπεις να χάνεις παρ'όλο που μένεις σταθερή στα κιλά?
θα συμφωνησω με ελενη απολυτα,absolutely!!χανουμε ποντους Constance,εμενα το τζιν παντως που οταν πρωτοπηγα 50 κιλα μου εκανε χωρις να μπορω ομως να αναπνευσω τωρα πλυμενο ειναι γ@ματο!!(για να μη γκρινιαζω και εγω συνεχεια:bigsmile:)
Παιδια σιγουρα οι ποντοι ειναι καλυτερη ενδειξη απο τη ζυγαρια.Και ειμαι σε φαση που με βλεπω με ρουχα και μου αρεσω πλεον οτι και να βαλω απο τη ντουλαπα μου.Αλλα θελω να χασω τα υπολοιπα κιλα αφενως γιατι τοσο ειναι το ιδανικο μου βαρος (συμφωνα με 3 διαιτολογους που εχω παει) και αφετερου για να μην κανω μια μερα παρασπονδια και παθαινω φρικη που πλησιαζω το 7αρακι απειλητικα.:P (για να μην πω για τις μερες περιοδου που μπορει να εχω φουσκωμα 1-2 κιλα)
σε ΝΙΩΘΩ!!!ετσι για το γαμωτο και εγω θελω να τα χασω και να μην ξαναδω 50 ποτε ακομη και αν φαω 1/2 τουρτα στην καθισια μου και βραδυ!!χεχεχεχεεεε:smilegrin::smil egrin:
Ειναι και το θεμα οτι γιατι να κανω εκπτωσεις στο στοχο μου.Παντως επειδη εχω κουραστει μερες που θα βλεπω οτι δεν αντεχω θα τρωω κανονικα.Ποτε 1200,ποτε 2000 θερμιδες ε δε μπορει κατι θα χασω.:P
εγω τελευταια φορα που χαλασα τη διατροφη(πριν καμια 10αρια μερες) ακομη δεν εχω επανελθει και ας τρωω 1100-1200..
ναι,ειναι κουραστικο απιστευτα,ειδικα το δικο μου κολλημα με τη διατροφη,και το μετρημα θερμιδων και το ζυγισμα των τροφων και καθε μερα τοοοσοοο ψυχοφθορο αυτο το πρωινο ζυγισμα..αλλα που θα παει θα τον πιασουμε και εμεις τον στοχο και μετα χαλααααραααα!!
ειμαστε ΠΟΛΥ κοντα:bigsmile::bigsmile:
δυο βηματα μπροστα + ενα βημα πισω=1 (ακομη) βημα μπροστα!
Μωρε εχω κουραστει απλα να κανω διατροφη 1200 θερμιδων.Θελω να φαω κατι παραπανω επιτελους.Μισο χρονο κανω διαιτα.Τιποτα απο δω και περα ποτε συντηρηση, ποτε διαιτα και βλεπουμε.Σημερα τουλαχιστον πηγα καλα δεν εφαγα παραπανω απο 1200.
Eτσι ειναι παιδια δραμα η κατασταση... Καθε μερα να διαλεξεις τι θα φας...
Η συντηρηση ειναι σαν διαιτα για μενα ακομη...
Bλεπω οτι ειστε 60 50 κιλα και εχω αγχοθει ειμαι 95 κ θελω να φτασω 65 κ μου φαινεται απιστευτο!!!!
Μεχρι τ γιορτη μου τ Δεκεμβριο θελω να εχω χασει 20 κιλα ξερω ειναι πολλα!κ 80 να παω μεχρι τοτε δεν θα εχω προβλημα αλλα θελω να μπω σε ενα φορεμα!!!Αυριο τελειωνει η δευτερη βδομαδας διαιτας αλλα δεν ξερω ποσα εχω χασει γτ σημερα που ηθελα να παω αδιαθετησα:sniffle:
θα τα καταφερω που θα παει!!!
ηθελα να παω στ διαιτολογο ηθελα να γραψω αλλα τ μυαλο μου ειναι αλλου!