Originally posted by sasa32
Quote:
Originally posted by filipparas
Χθες μια παλιά γνωστή που είχα να δω καιρό(είχε πιει και τα ποτάκια της) δε με αναγνώρισε!!! Χαιρέτισε τους υπόλοιπους στη παρέα και περίμενε να μας συστήσουν!!! Πολύ πλάκα...
Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σχόλια μυστήρια που ενώ μάλλον είναι για καλό εμένα μου κάθονται κάπως π.χ. μια φίλη είπε πως τώρα που "ομόρφυνα" θα μου αρχίσει τα κονέ και κάτι ανάλογα. Δε τα υπεραναλύω βέβαια αλλά θέλω γνώμη αν γίνεται, είναι όντως άκομψο ή εγω το παίρνω στραβά;
filippara μου είναι πολύ ωραίο να έχεις αλλάξει τόσο πολύ και να θέλουν να σου κάνουν κονέ και άλλα τέτοια!Θεωρώ όμως ότι η ομορφιά του ανθρώπου δε σχετίζεται με τα κιλά και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, αν είναι δυνατόν,έλεος!Το εσωτερικό μετράει και το πόσο άνθρωπος είσαι.Το ίδιο άτομο ήσουν και πριν και μετά,απλώς αντιλαμβάνεσαι οτι οι γύρω σου αλλάσουν τελικά και όχι εσύ.Κάτι τέτοιους εγώ θα τους απομάκρυνα από κοντά μου σαν την τρίχα που την πετάς από το γάλα!Καλά κάνεις και τους βλέπεις κάπως,δεν βλέπεις λάθος,μάλλον αυτοί σε έβλεπαν λάθος τόσον καιρό.;)